Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Kleding bij borstvoeding

05 Jan 2018 18:23

Ik zoek nieuwe kleding waarin ik makkelijk kan voeden en kan kolven. Ik draag het liefst jurkjes en rokken met truien/blouses. Maar qua jurkjes is wat ik zie alles te hoog gesloten. En qua truien etc. kom ik ook niet verder. Dus wie wil helpen zoeken? Budget maakt even niet uit.

Re: Kleding bij borstvoeding

05 Jan 2018 18:35

Heb je al bij mama manana gekeken? Een aantal jurkjes van topvintage wil ook goed en even op de site van de ouders natuurlijkbeurs kijken bij standhouders daar zitten wat minder bekende sites tussen met ook echt leuke kleding

Re: Kleding bij borstvoeding

05 Jan 2018 18:44

Ik had een aantal ontzettend fijne voedingsjurkjes van Seraphine, wel een vrij prijzig merk. Het zijn wikkeljurkjes, ook met lange mouwen voor in de winter.

Nee het waren toch geen echte wikkeljurkjes, maar zulke.

https://www.bellyfashion.nl/seraphine/z ... ouw-claret

Re: Kleding bij borstvoeding

05 Jan 2018 19:21

Ik droeg toen juist veel blousejes. Even een paar knoopjes open en klaar. Zowel voor voeden als kolven erg handig. Ik droeg er trouwens altijd een voedingshemdje onder.
Truien deed ik gewoon omhoog, ook met zo'n hemdje eronder. Dan had ik geen blote buik, dus prima.

Re: Kleding bij borstvoeding

05 Jan 2018 21:25

Ik droeg graag jurkjes met een cache coeur hals, dat is zo'n overslag.
Gewone shirts en truien konden ook prima, shirt omhoog en hemd naar beneden. Vesten of jasjes er over vond ik ook handig en fijn om het allemaal wat meer bedekt te houden.

Speciale voedingskleding heb ik nooit gehad.

Re: Kleding bij borstvoeding

05 Jan 2018 21:30

Ik had een paar voedingsshirts en twee voedings jurkjes. Maar verder deed ik wat GP ook zegt, shirt omhoog en hemdje naar beneden. Ik had van die microfibre stretch hemdjes van de hema, dat ging prima.

Re: Kleding bij borstvoeding

06 Jan 2018 21:17

Ik heb een aantal jurkjes van 4 Funky Flavours met knoopjes of rits aan de voorkant. Heel handig en ze hebben nu sale :wink:
Verder shirtjes van Mama Manana en een aantal zelf gemaakt.
Gewoon shirt omhoog kan ook maar ik vind dat minder prettig aangezien S dan steeds probeert mijn shirt over haar hoofd te trekken hahaha

Ohw ik heb trouwens ook een aantal longsleeves met knoopjes aan de voorkant van de Lidl, die vind ik heel fijn als basics onder een vest of zo.
Plaats een reactie