Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Kinderleggings

09 Mrt 2018 11:32

Nu het weer beter weer wordt, draagt mijn dochter veel jurkjes. Maar wat doen jullie er voor legging onder? Ik hou niet van te bonte outfits maar die witte leggings vind ik ook niets.
Wat doen jullie er eigenlijk onder? En vooral, welke kleuren?

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 11:36

Vaak doe ik matchend met een kleur in het jurkje. Wat ook wel neerkomt op effen donkerblauw of een andere zachte kleur. Zwart ben ik zelf niet zo van.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 11:44

Caro schreef:Vaak doe ik matchend met een kleur in het jurkje. Wat ook wel neerkomt op effen donkerblauw of een andere zachte kleur. Zwart ben ik zelf niet zo van.


Een effen kleur inderdaad en wat matchend is bij het jurkje. Bij de Zeeman hier hebben ze best veel kleuren leggings liggen. Dus kijk daar ook regelmatig. Of bij de C&A hadden ze vorig jaar ook jurkjes en daarbij matchend een legging. Dat vond ik wel heel handig.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 12:07

Bij H&M kun je ook leggings kopen die op maillots lijken, maar dan dus zonder sokje eraan, die vind ik zelf altijd wel fijn.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 12:20

Ik heb lichtgrijs, donkergrijs, bordeaux en een knalroze. Vooral maillots, maar in de lente ga ik ook weer over op leggings.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 13:03

Dan ga ik nog eens kijken bij de zeeman. Hier alleen wit en grijs. Zal eens bij een andere kijken. Bij de Hema zaten er met stippen of iets bij maar dat vind ik net pyjama broekjes.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 14:16

Hier leggings in zo’n beetje alle soorten, maten en kleuren. Onze dochters verslijten ze bij bosjes dus ik sla eens in de zoveel tijd flink in bij zeeman en Hema.
Broeken worden hier maar zelden gedragen.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 15:37

De leggings van de Action vallen mooi slank. En van Tumble, maar die hebben vaak wel een printje. Ik koop tegenwoordig setjes, dus jurkje met bijbehorende legging. Verder is donkerblauw, grijs en lichtroze vaak wel te combineren.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 15:48

Ik haal altijd leggings bij action, zeeman of kruidvat.
Veelal in grijs, donkerblauw, roze en zwart. Kruidvat en action hebben vaak ook een beetje zalmkleurige.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 15:58

Ik was woensdag bij een vriendin van mij en haar dochter droeg deze combinatie. Echt super leuk! Ik zou het bijna zelf aantrekken. :laughcry:

Afbeelding

Afbeelding

Ik vind zo’n print echt geweldig!

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 16:25

Ava zo vind ik het dan weer wel leuk. Dan heb je een rustig jurkje. Heb nu alleen maar donkerblauwe gevonden. Action kan ik ook nog eens kijken. Bedankt!

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 16:35

Die jurkjes heb ik ook voor mijn stiefdochter gekocht. Alleen vind ik zo'n print dan weer niks. Ik heb hem in combi met een oud roze legging, of gewoon grijs of donkerblauw.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 17:25

Voor nu dragen dochters nog maillots, binnenkort weer over op leggings en die sla ik vaak in bij Hema en Zeeman. Dat met die printjes heb ik ook, zitten soms hele leuke bij maar ik weet het dan zelden leuk te combineren met de andere items in de kledingkasten dus laat ik die tegenwoordig maar links liggen. Vaak effen maillots / leggings in zwart, grijs, donkerblauw en wit.

Re: Kinderleggings

09 Mrt 2018 18:04

Dat jurkje dat Ava laat zien heeft F. ook, ik combineer het met een Ooph-legging. Staat superleuk!

En verder koop ik vooral leggings bij Zeeman. Wit, grijs, roze (licht en donker).
Plaats een reactie