20 Dec 2018 13:50 door Marin
Nou wij zijn er ook uit min of meer.
Kerstavond bij mijn moeder:
Voorgerecht (door m'n moeder): Coquilles met parmaham, rucola en balsamico
Hoofdgerecht (door ons): Beef Wellington met een espuma van aardappel en citroen-amandelspruitjes
Kaas (door ons): Nog even een mooie kaasplank samenstellen bij de goede kaasboer met notenfruitbrood van de kerstmarkt uit Nuremberg.
Dessert (door m'n moeder): Ik geloof dat ze het over lemon syllabub had. Haar kennende zal het toch wel weer Eton Mess worden.
Eerste Kerstdag bij m'n vader:
Kaasfondue en charcuterie. (op verzoek van mij de kaasfondue, ipv vleesfondue).
Tweede Kerstdag bij m'n schoonouders:
Een vier of vijf gangen (?) diner dat m'n schoonmoeder laat cateren door een goed restaurant. Fijn wel, hopelijk minder kerststress. Ben heel benieuwd.
Let's discover the world together.