Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


(Kerst)kaart in verdrietige periode

<<

Anoniem248

Bericht 13 Dec 2018 11:17

(Kerst)kaart in verdrietige periode

Onze buurvrouw is heel ziek en zal waarschijnlijk binnen nu en een aantal weken komen te overlijden. Nu ben ik bezig met de kerstkaarten en het voelt niet oké om haar haar dochter niets te sturen. Maar wat stuur ik dan wel? Ik zal even moeten zoeken naar een geschikte kaart (alles wat ik in huis heb is fijn, gelukkig en merry), naar wat schrijf ik erin?

Ik zat zelf te denken aan dat we aan hen denken in deze moeilijke tijd, maar misschien weet iemand een mooiere tekst.
<<

Linnie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1945

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:52

Woonplaats: Goeree Overflakkee

Bericht 13 Dec 2018 11:28

Re: (Kerst)kaart in verdrietige periode

Ik vind het ook lastig Mn schoonmoeder, opa en oma en Mn man en zn zusjes een kaart te sturen. Hun man/vader/zoon net overleden, dus wat zet je er dan in?
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12106

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 13 Dec 2018 11:34

Re: (Kerst)kaart in verdrietige periode

Ze hebben daar wel hele mooie kaarten voor te koop van halmarl. Speciaal voor moeilijke kerst.

Ik had vorig jaar een kaart voor iemand waar de moeder van was overleden. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Maar denk terug aan de mooie tijden met je moeder die altijd erg genoot van de kerst bij jullie.

Zoiets had ik erin gezet. Dat vonden ze erg mooi
Afbeelding
<<

Anoniem248

Bericht 13 Dec 2018 11:36

Re: (Kerst)kaart in verdrietige periode

Ja die kaarten heb ik bij de Ako op Schiphol wel eens gezien, bedacht ik me net. M’n vriend is er aan het werk, ik heb hem op pad gestuurd.

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers