Angela schreef:Ik heb een paar jaar geleden kaaskoekjes en zoute koekjes gemaakt van bladerdeeg. Met een koekjesuitsteker kerstfiguurtjes uit het bladerdeeg gestoken, bladerdeeg ingesmeerd met een los geklopt ei en dan bestrooien met zeezout of geraspte kaas.
Zelf lekkere salades maken, bv. eiersalade, en serveren op een lekker stukje brood. Geen standaard toastje of gewoon wit stokbrood maar iets luxer brood ofzo.
Uiltje schreef:Angela schreef:Ik heb een paar jaar geleden kaaskoekjes en zoute koekjes gemaakt van bladerdeeg. Met een koekjesuitsteker kerstfiguurtjes uit het bladerdeeg gestoken, bladerdeeg ingesmeerd met een los geklopt ei en dan bestrooien met zeezout of geraspte kaas.
Zelf lekkere salades maken, bv. eiersalade, en serveren op een lekker stukje brood. Geen standaard toastje of gewoon wit stokbrood maar iets luxer brood ofzo.
Hoe maak je de kaaskoekjes dan.
Koop je gewoon pak bladerdeeg en dan vormpjes uitsteken en bestrooien met kaas en/of zeezout?
En hoe lang doe je ze in de oven?
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers