Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Kemer Turkije

27 Feb 2014 16:55

Wie is daar wel eens geweest. En wat moet je daar gedaan hebben

Wij zijn er al eens geweest maar hebben toen alleen maar bij het hotel gezeten. En nu willen we juist dingen daar doen

Re: Kemer Turkije

04 Mrt 2014 20:10

niemand ooit geweest?

Re: Kemer Turkije

05 Mrt 2014 09:28

Nooit in kemer geweest, wel in heeft veel toeristische plekken in Turkije, maar ik denk dat kemer meer valt onder een plaats waar voornamelijk grote resorts zitten en daarbuiten niet veel te doen is.

Persoonlijk zou ik dan toch voor een andere badplaats kiezen, als je iets meer leven wilt en erop uit wilt. Het ligt er denk ik ook aan wat je graag zou willen doen.

Re: Kemer Turkije

05 Mrt 2014 15:12

Wij willen wat excursies doen. De vakantie is voornamelijk bedoelt om te relaxen. Maar willen niet de hele week in het hotel rond hangen, en willen wat doen daar

Re: Kemer Turkije

05 Mrt 2014 16:02

Kemer zelf vind ik persoonlijk niet heel veel aan, ook erg gericht op de russen. Het ligt qua bezienswaardigheden niet echt centraal, dus zou ik eerder voor een andere plaats kiezen als je echt excursies wilt gaan doen.

Je zou een dag naar Antalya kunnen gaan, dit kan met de dolmus en waarschijnlijk ook wel met een georganiseerde excursie. Het oude centrum daar is erg leuk om doorheen te wandelen, ook heb je bij konyaalti een 'luxe' overdekt winkelcentrum(Migros3M)

In 1,5 uur rijden ben je ook in de buurt van side, manavgat( daar hebben ze een kleine waterval) en Aspendos, een oud openlucht theater. Vaak geeft the fire of anatolia, een turkse dansgroep die wereldwijd optreed daar in de zomer hun shows!

Je kan ook met een kabelbaan de olymposberg op, dan ga je naar het hoogste punt van de turkse Rivièra.

Wij zijn ook nog met de auto naar Myra geweest, daar hebben ze een groot romeins theater en rotsgraven, erg mooi om te zien en waarschijnlijk gaan daar ook wel dagexcursies naartoe.

En een boottocht/jeepsafari is vaak in elke turkse badplaats wel te boeken.
Als je meer vragen hebt laat je het maar weten:-)

Re: Kemer Turkije

05 Mrt 2014 20:47

de kabelbaan de olymposberg op klinkt leuk. Die schrijf ik op. Heb je dat gedaan? Weet je toevallig hoe duur dat was

Re: Kemer Turkije

05 Mrt 2014 20:48

trouwens we hebben al geboekt. Wij zijn al eerder in kemer geweest. Wij hadden toen geen last van russen

Re: Kemer Turkije

05 Mrt 2014 21:14

De prijs weet ik zo niet meer, zijn de berg alleen maar opgeweest tot de ingang van de kabelbaan. Wij waren er aan het eind van de dag (hadden een huur auto) en toen werd het wat bewolkt waardoor het uitzicht niet zo bijzonder was dus hebben we het toch maar niet gedaan. Denk dat als je er een excursie heenboekt ze wel precies weten op wat voor momentvan de dag je er heen moet voor het mooiste uitzicht.

Fijne vakantie alvast, vind turkije heerlijk dus ben jaloers;-)
Plaats een reactie