Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Keelamandelen laten verwijderen :S

<<

Anoniem185

Bericht 20 Jun 2016 11:50

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Bij ons komen mensen binnen en gaan naar OK op de ene dag. Ze krijgen een infuus en mogen 4 uur na OK drinken. We geven ijsblokjes om de pijn te verzachten en genoeg pijnstilling zodat je door de pijn heen toch kunt drinken. Iedereen blijft een nachtje. In de avond moet je eigenlijk een boterham zonder korsten weg kunnen krijgen, lukt het niet dan krijg je vloeibaar. Voor de nacht krijg je een sterke pijnstiller om te kunnen slapen. De volgende ochtend krijg je een boterham zonder korsten en enkel als je die op hebt mag je infuus er uit en mag je naar huis. De meeste mensen gaan zonder pijn weg, kunnen goed praten en eten. Echt drama heb ik er nog niet bij meegemaakt, alleen bij de groep 17-25 jarigen wat mensen die weigeren te eten en drinken. Die blijven dan ook een dag langer om via het infuus vocht te krijgen totdat ze hebben gedronken en een boterham hebben gegeten.

Wij maken de mensen 's nachts niet wakker om te drinken. Ze krijgen ook geen warme dranken (eventueel lauw).
Laatst gewijzigd door Anoniem185 op 20 Jun 2016 11:52, in totaal 2 keer gewijzigd.
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8733

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 20 Jun 2016 11:51

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

*
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 20 Jun 2016 12:02

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Bob schreef:Bij ons komen mensen binnen en gaan naar OK op de ene dag. Ze krijgen een infuus en mogen 4 uur na OK drinken. We geven ijsblokjes om de pijn te verzachten en genoeg pijnstilling zodat je door de pijn heen toch kunt drinken. Iedereen blijft een nachtje. In de avond moet je eigenlijk een boterham zonder korsten weg kunnen krijgen, lukt het niet dan krijg je vloeibaar. Voor de nacht krijg je een sterke pijnstiller om te kunnen slapen. De volgende ochtend krijg je een boterham zonder korsten en enkel als je die op hebt mag je infuus er uit en mag je naar huis. De meeste mensen gaan zonder pijn weg, kunnen goed praten en eten. Echt drama heb ik er nog niet bij meegemaakt, alleen bij de groep 17-25 jarigen wat mensen die weigeren te eten en drinken. Die blijven dan ook een dag langer om via het infuus vocht te krijgen totdat ze hebben gedronken en een boterham hebben gegeten.

Wij maken de mensen 's nachts niet wakker om te drinken. Ze krijgen ook geen warme dranken (eventueel lauw).


Heel goed om je professionele ervaring te delen. Ik denk wel dat je je er een beetje op verkijkt dat het de eerste 24/48 uur enorm meevalt en dan over het algemeen de eerste week steeds beroerder wordt ipv beter. Dat is iets wat gewoon wel fijn is om te weten, want anders denk je "ohhhhh is dit het, dat viel mee?!" en dan word je op dag drie echt behoorlijk kut wakker. Ik heb de eerste avond in het ziekenhuis ook nog vla gegeten en volgens mij de eerste dag thuis ook nog een puddinkje en een in bouillon geweekte boterham.. Kon ook gewoon mijn mond openen en praten en slikken en alles, geen probleem. Mocht ook zelfde dag naar huis of volgende ochtend, zelf kiezen. Alleen vanaf dag 2/3 begon de zwelling te erg te worden. Dat lees en hoor je ook overal, dat je de eerste/tweede dag denkt van goh, was dit het, valt goed mee. Maar dan begint de pret eigenlijk pas. Dan een paar dagen bergafwaarts (bij mij dus vrij lang), dan wat beter, dan weer dipje bij het verliezen van de korsten en dan opknappen.

Mijn adviezen van s nachts blijven drinken enzo slaan echt vooral op de nachten erna.
<<

Anoniem185

Bericht 20 Jun 2016 12:09

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Dat is het gedeelte wat wij inderdaad niet zien. Wat ik vertel gaat alleen over de opname tot en met ontslag. Het is thuis nog afzien, zeker, maar je moet goed blijven eten en drinken. Als je dat niet doet dan ga je alleen maar meer afzien. Dat is wat wij de mensen mee proberen te geven. En niet alles overal in weken en zacht maken. Dat je de korsten van een boterham niet op eet, oké, maar het binnenste gedeelte moet gewoon kunnen. Het is dan aan de patiënt zelf om dit vol te houden, want in het ziekenhuis zijn wij er om iemand vriendelijk doch dringend te verzoeken iets te eten, thuis moet je dit zelf kunnen opbrengen ookal doet het pijn. Dat is waar de meeste miserie mee veroorzaakt wordt, niet tijdig eten en drinken. 's Nachts blijven drinken thuis vind ik wel een goede om dat te voorkomen! Wij doen het alleen in het ziekenhuis niet. Wel geven we de tip dat als ze wakker worden om even een slok te nemen, maar we wekken er niet voor.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 20 Jun 2016 12:17

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Bob schreef:Dat is het gedeelte wat wij inderdaad niet zien. Wat ik vertel gaat alleen over de opname tot en met ontslag. Het is thuis nog afzien, zeker, maar je moet goed blijven eten en drinken. Als je dat niet doet dan ga je alleen maar meer afzien. Dat is wat wij de mensen mee proberen te geven. En niet alles overal in weken en zacht maken. Dat je de korsten van een boterham niet op eet, oké, maar het binnenste gedeelte moet gewoon kunnen. Het is dan aan de patiënt zelf om dit vol te houden, want in het ziekenhuis zijn wij er om iemand vriendelijk doch dringend te verzoeken iets te eten, thuis moet je dit zelf kunnen opbrengen ookal doet het pijn. Dat is waar de meeste miserie mee veroorzaakt wordt, niet tijdig eten en drinken. 's Nachts blijven drinken thuis vind ik wel een goede om dat te voorkomen! Wij doen het alleen in het ziekenhuis niet. Wel geven we de tip dat als ze wakker worden om even een slok te nemen, maar we wekken er niet voor.


Nee ik zou er ook niet voor wekken hoor als zorgpersoneel. Slaap is ook belangrijk en je kan ook prima de volgende ochtend weer door die droge zere keel heen drinken. Het is een afweging die je als patient zelf moet maken en je kunt ook het ene moment zeggen van nu heb ik echt een nacht slaap nodig en de andere keer zeggen van nu kan ik beter af en toe wat drinken (want de pijn is anders wel echt x tien in de ochtend) maar het is wel een fijne tip die veel gedeeld wordt.

En ik ben het ook eens met je advies om zoveel mogelijk te eten hoor, ik heb zelf ook echt van alles steeds geprobeerd. Maar bij mij was de boel zo enorm gezwollen joh, ik heb nog foto's, ik was van buiten al een hamster met een speknek, laat staan hoe gezwollen het van binnen was. Door pijn heen eten probeer je echt wel, zeker als je honger krijgt, maar als het echt blijft hangen en niet zakt en je spieren gewoon niet meewerken dan kan het niet. De pijn ging het niet om, dat kan ik wel rationeel genoeg zeggen "het doet pijn maar pijn doet het sowieso en ik moet wel eten anders voel ik me alleen maar beroerder", maar ik stikte er gewoon in omdat het mijn slokdarm niet in ging.
Laatst gewijzigd door Whatever op 20 Jun 2016 12:48, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

boeddha

Kwebbel

Berichten: 398

Geregistreerd: 22 Apr 2015 12:14

Woonplaats: Achterhoek

Bericht 20 Jun 2016 12:32

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Ik heb er geen ervaring mee maar wilde even zeggen dat de tramadol er ook is in bruistablet, die heb ik ook en is niet eens erg vies. Sterkte!
<<

anoniem203

Bericht 20 Jun 2016 20:02

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Nou ik ben langs de huisarts geweest en ze adviseerde mij om toch nog niet om mijn amandelen eruit te laten halen. Mijn laatste heftige keelontsteking was vorig jaar Februari dus 1,5 jaar geleden en vond dat dit een te lange tijd was om mij meteen op de lijst te zetten voor operatie. Plus schijnt er op dit moment iets te heersen en het kon dan ook 'toeval' zijn. Ik heb nu een soort van gorgel/bruis spul gekregen met oa 600 mg Ibuprofen erin. Zo kan ik goed rond mijn amandelen gorgelen en ze zo ook schoonhouden. Ik mag 3 keer per dag een zakje.

Aan de ene kant baalde ik wel want nu schiet ik na ieder pijntje in mijn keel gelijk in de stress of het niet weer zo'n heftige keelontsteking wordt en zit ik nu dus in een soort van onzekerheid Maar aan de andere kant hoef ik nu voorlopig nog niet onder het mes. En misschien als ik over een paar weken/maanden wel moet dan ben ik er misschien iets rustiger onder. Mocht ik het dus wel weer binnen een paar maanden krijgen heeft mijn huisarts mij verzekerd om er spoed achter te zetten en ik direct als alles weer rustig is in mijn keel onder het mes kan en niet nog eerst op een lange wachtlijst moet.
<<

anoniem203

Bericht 20 Jun 2016 20:06

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Bedankt voor jullie ervaringen trouwens!
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5703

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 20 Jun 2016 22:01

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Ava schreef:Aan de ene kant baalde ik wel want nu schiet ik na ieder pijntje in mijn keel gelijk in de stress of het niet weer zo'n heftige keelontsteking wordt en zit ik nu dus in een soort van onzekerheid Maar aan de andere kant hoef ik nu voorlopig nog niet onder het mes.

Dit herken ik heel erg, ik heb nu drie keer in twee winters een heftige keelongsteking gehad en zodra mijn keel een klein beetje rauw voelt, ben ik gelijk bang dat het doorzet.
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018
<<

Ava

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1204

Geregistreerd: 18 Sep 2017 13:47

Bericht 04 Okt 2017 17:42

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Ik up even dit topic want jaarlijks heb ik een aantal keelontstekingen. Nu de tweede in een maand tijd, de vierde van dit jaar en ik heb nu ook weer voor de derde keer antibiotica. Vandaag naar de huisarts geweest en ik heb een doorverwijzing gekregen voor de kno arts. Dit is nu voor de tweede keer dat ik daar heen moet want bij de laatste keer zouden ze nog 1 keelontsteking afwachten tot het gaan verwijderen van mijn amandelen. Toen bleef het een jaar rustig en nu is de ellende weer begonnen. 30 oktober heb ik een afspraak en ik hoop dat ze niet moeilijk doen en het boeltje eruit willen halen. Ik ben er echt zo klaar mee. Antibiotica is zo niet goed voor mijn lijf (hallo schimmelinfectie) en ik heb niet alleen keelontsteking maar ook koorts, last van mijn tong/oor, hoofdpijn, spierpijn, moeilijk kunnen slikken, last van mijn evenwicht en de rest van het pakket. Ik moet mij ook steeds ziekmeldean op het werk en kan niet eens voor mijn kinderen zorgen zo ziek dat ik er van word. Ik weet dat zo'n operatie geen pretje is maar zo kan het ook niet lang doorgaan.

Voor de meiden die ook op latere leeftijd amandelen moesten verwijderen duurde dat lang van de eerste afspraak bij de kno arts en de daadwerkelijke operatie? En deden ze moeilijk over het opereren of juist niet?

En mijn huisarts zei dat je wel rekening kon houden met zes weken in de ziektewet. Maar komt dat dan dat het zo'n pijn doet of omdat je voorzichtig moet doen voor nabloedingen?
Laatst gewijzigd door Ava op 04 Okt 2017 20:14, in totaal 1 keer gewijzigd.
2010
2014
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 14809

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 04 Okt 2017 17:48

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Die van mij zijn in 2006 verwijderd, ik was toen 22. Ik weet niet meer hoe lang het duurde voor ik daar terecht kon, maar zes weken in de ziektewet?! Dat snap ik niet. Volgens mij was ik na één à twee weken echt wel weer volledig hersteld hoor! Het is geen pretje, maar ik ben zó blij dat ik het heb gedaan. Had ook altijd keelontsteking en daarna nooit meer gehad.
Afbeelding
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 04 Okt 2017 18:08

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Zes weken is niet normaal nee. Maar 2-3 weken herstel is heel gemiddeld en een maand dus ook totaal niet uitzonderlijk net zoals er mensen aan de andere kant van de curve zitten die na een week of anderhalf alweer er helemaal bovenop zijn.

Zelf was ik ook 3 a 4 weken flink van de kaart. Vooral omdat ik zeker 2 a 3 weken alleen echt limonade en ijsjes kon slikken en dus 6 kilo afgevallen was. Dan verzwakt je ook flink en toen ik na week 3 weer kon eten liep ik niet gelijk weer topfit rond (al knap je dan wel heel snel op).

Ik zou 2-3 weken aanhouden. Dat is gemiddeld. Misschien valt het mee en misschien valt het tegen maar daar kun je van tevoren geen rekening mee houden.

Bij mij was het gewoon doorverwijzing huisarts voor verwijderen en kno was het daar mee eens en hoppa operatie ingepland aantal maanden later (omdat dat mij ook beter uitkwam qua coschappen en vakantie).
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7944

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 04 Okt 2017 19:10

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

ava bij mij deden ze niet moeilijk ik ging er heen ze keken en zei ja dit is echt nodig, was half mei en zou toen half juli geopereerd worden. Doordat ik op het laatst niet kon ivm een uitvaart waar ik bij moest zijn werd het eind september.

Ik ben een maand thuis gebleven en toen weer deels begonnen en week later volledig. Nabloeding kun je in het begin hebben. Ik had de eerste 3 weken wel veel pijn vergelijkbaar met een erge keelontsteking.
<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1378

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:13

Bericht 04 Okt 2017 20:13

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Ik ben vier weken geleden geopereerd aan mijn keelamandelen.

Ik had in april/mei in vier weken tijd 3x keelonsteking en kreeg toen een doorverwijzing (loop al jaren met regelmatig keelontstekingen) Ik kon na twee weken al bij de kno poli terecht en die was direct duidelijk, amandelen eruit. Ik kon een maand later al geholpen worden, maar dat viel precies in de zomervakantie (niet handig, weinig personeel). Ik heb er toen voor gekozen om te wachten tot na de zomervakantie. Ik was twee weken ziekgemeld op werk. Doordat ik een ontsteking erbij kreeg en een buikgriep ben ik uiteindelijk het weekend dat ik weer moest werken nog ziek gebleven, maar daarna ging het prima en kon ik weer aan het werk.

Ik vond de ingreep opzich meevallen. Wel heb ik die eerste nacht elk uur mijn wekker gezet om een slokje te drinken. Veel drinken en ijsjes eten zorgde ervoor dat ik de volgende dag alweer een broodje (gedoopt in boullion) at en 's avonds zelfs alweer een beetje vlees. Ik heb wel die eerste week echt op vaste tijden mijn pijnstillers ingenomen ook 's nachts. Als ik geen ontsteking had gekregen was ik denk ik met een week al hersteld geweest. Ik merk nu dat mijn keel nog steeds aan het herstellen is, maar pijn heb ik totaal niet meer er aan.

Succes bij de kno arts, hopelijk gaan ze je helpen (verwacht het wel met al jou ontstekingen) en kan je snel shoppen worden.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Ava

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1204

Geregistreerd: 18 Sep 2017 13:47

Bericht 04 Okt 2017 20:26

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Bedankt voor jullie reacties. De eerste keer dat ik bij de kno was was ik eigenlijk gewoon bang en hoopte dat het niet nodig was. Nu hoop ik vooral dat het wel nodig is en dat het in Januari/Februari kan gebeuren. Dat komt voor ons allemaal beter uit. Ik had echt nooit verwacht (voor al die keelontstekingen shit) dat het zo'n heftige operatie is. Dat hield mij eerst ook tegen maar nu wil ik er alleen maar vanaf. Ik hoop dat het ook dan een beetje meevalt allemaal. De 30ste weet ik het!
2010
2014
<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1378

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:13

Bericht 04 Okt 2017 21:32

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Ik moest er eerst ook niet aan denken door de horror verhalen. Maar ik vond die keelontstekingen eerder dit jaar eerlijk gezegd pijnlijker. Ook doordat ik zo beroerd was elke keer door de hoge koorts erbij. Dus toen ik naar de kno arts ging had ik ook zoiets van doe het maar gewoon dan ben ik er maar vanaf. Elke keer zo ziek zijn is ook niets.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Derpy

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 566

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:58

Bericht 05 Okt 2017 13:39

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Ik ben ook aan het overwegen om te vragen of ze eruit mogen. Ik heb niet zo vaak keelontsteking, maar wel heel grote amandelen. Ik voel ze altijd zitten, je voelt ze ook aan de buitenkant van m'n hals, en als ik slaap of op m'n zij lig, komen ze soms klem te zitten en dat is zo pijnlijk. Ik heb ook last van amandelstenen, echt vies.
Als ik verkouden ben, heb ik door m'n astma het idee dat ik nog veel benauwder word, doordat die dingen m'n keel zo blokkeren.
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4585

Geregistreerd: 02 Sep 2013 00:24

Bericht 05 Okt 2017 14:00

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Dat had mijn oudste zoon ook, Derpy. Eigenlijk amper keelpijn (wel altijd oorontsteking), maar de kno ‘schrok’ wel van zijn enorme amandelen! Ivm die oorontstekingen kreeg hij buisjes, maar hebben ze gelijk uit voorzorg die amandelen ook geknipt. Bij hem zag je ze idd ook zitten als je in zijn mond keek, je voelde ze aan de buitenkant en hij snurkte enorm.
25062006 & 20092009
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Ava

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1204

Geregistreerd: 18 Sep 2017 13:47

Bericht 05 Okt 2017 14:36

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Ik heb ook nu twee van die paaseieren in mijn hals. Bij mijn aller hevigste keelontsteking ever waren ze ook zo opgezwollen dan ik nog maar een opening had ter grootte van een paracetamol. Ik moest dan goed slikken om een pijnstiller en antibiotica door te kunnen slikken want anders bleven ze hangen. Wat een hel was dat. Nu zitten nu ook weer van die witte punten op. Ik heb hele diepe groeven in mijn amandelen en daardoor ook vaak amandelsteentjes. Zo goor. Ik heb nu sinds een half haar zo'n apparaatje waar je ze makkelijk mee kunt verwijderen. Scheelt wel iets moet ik zeggen.
2010
2014
<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1378

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:13

Bericht 05 Okt 2017 16:45

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Ja die amandelsteentjes zo smerig. Oh wat zal ik die niet missen zeg.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Ava

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1204

Geregistreerd: 18 Sep 2017 13:47

Bericht 30 Okt 2017 17:45

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

Nou vanmiddag was het zo ver. Afspraak bij de kno arts en binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Het is echt nodig dat ze eruit moeten :( Begin Januari gaan ze eruit. Het mocht 21 November al maar omdat mijn man (heeft geen vakantiedagen meer) en moeder (zit met mijn vader die is vorige week geopereerd aan zijn hart) nodig heb voor de opvang van de kinderen wordt het in het nieuwe jaar gepland. De precieze datum heb ik nog niet maar krijg die in begin December.

Aan de ene kant ben ik blij dat ze eruit mogen maar aan de andere kant vind ik het eng. De arts zag dat mijn amandelen ook nog eens aan de lange kant zijn en vrij diep in mijn keel zitten. Het zal dus een grote wond gaat worden aan beide kanten. Oh en ik ben doodsbang voor naalden. Voor het zetten van het infuus ben ik nog het meest bang :pale:
Laatst gewijzigd door Ava op 27 Dec 2017 23:39, in totaal 1 keer gewijzigd.
2010
2014
<<

Ava

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1204

Geregistreerd: 18 Sep 2017 13:47

Bericht 31 Okt 2017 18:23

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

En nog even een vraag. Hoeveel dagen duurde het bij jullie voordat de ergste pijn minder werd?

Ik heb echt zo slecht geslapen vannacht. Het doet me toch meer dan ik dacht. Ik heb ook gewoon echt een hekel aan pijn en mijn pijngrens is ook helemaal niet hoog.
2010
2014
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7944

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 31 Okt 2017 20:33

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

bij mij was de ergste pijn 10 dagen. Op dag 10 liet het korsje los dat deed echt zeer alsof ik messen door moest slikken. En toen was de pijn ook over
<<

Ava

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1204

Geregistreerd: 18 Sep 2017 13:47

Bericht 31 Okt 2017 20:48

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

:pale:
2010
2014
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7944

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 31 Okt 2017 21:03

Re: Keelamandelen laten verwijderen :S

ja klinkt eng. Maar echt daarna heb ik nooit meer last gehad. Ik had ook constant ontstekingen ene kuur naar de andere. Ik heb nooit meer een kuur gehad daarna. Het is even pijnlijk maar niet erger dan een fikse keelontsteking
VorigeVolgende

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers