21 Mei 2017 14:11 door minoessepoes
Ik vries als het warm is ook weleens een flesje water in of een pakje sap of zo, werkt ook prima als koel element.
Ik neem meestal zelf eten mee, soms Griekse yoghurt in zo'n speciale beker van de Action dan gooi ik er diepvries fruit onder in, dan blijft het ook koud en tegen de tijd dat ik wil lunchen is het wel ontdooit. En dan in de dop iets van granola of muesli.
Vaak ook couscousalade omdat dat super snel klaar is, dan gooi ik gewoon de couscous in een bakje, water er bij en deksel er op, snijd restjes rauwkost wat in huis is ( paprika, komkommer, een sjalotje, tomaat ed) en tegen de tijd dat ik klaar ben met snijden is de couscous geweld, dan roer ik er citroensap door heen om het lekker op smaak te brengen en fris te maken, groenten er boven op en dan in een boterhammenzakje iets van blokjes kaas of wat pitjes/ nootjes) die ik er dus pas net voor het eten over heen doe. Soms maak ik ook zo iets met pasta of aardappel als we dat de avond er voor aten en ik dus gewoon iets meer kan koken voor de lunch.
En ook wel gewoon brood met vleeswaren of kaas en vaak wel wat losse plakjes komkommer of tomaat of iets dergelijks wat ik er dan op mijn werk pas tussen leg.
In de winter neem ik ook weleens soep mee van de avond er voor, we hebben wel een magnetron.
Verdere neem ik als tussendoortje vaak iets van fruit mee, rijstenwafel, wat walnoten ( hebben we altijd in overvloed omdat mijn schoonouders zo'n boom hebben), een muesli ree, plakje bananenbrood uit de vriezer ed mee.
Wij hebben een dure en ongezonde kantine, daar kom ik nooit, er zitten allemaal winkels in de buurt van mijn werk dus heel soms haal ik weleens een broodje bij Backwerk of een maaltijdsalade bij de Lidl, maar dat gebeurd niet heel vaak.
25-11-2014 & 09-06-2017