Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Juli & Augustus Mama's 2016

<<

Raven

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2503

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:39

Bericht 08 Jul 2016 17:39

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Ik moet ook nog een week werken. Of ja 3 halve dagen.


Knap dat je nog helemaal mee helpt verhuizen. Ook heel leuk dat jullie nu eindelijk het nieuwe huis in kunnen en de babykamer kunnen inrichten.

Vervelend van je buikspieren misschien doe je toch teveel. En moet je wat meer rust nemen.
Ons engeltje *26-11-2012 - 04-12-2012*

Onze grote vent 22-08-2016

Onze kleine meid 27-02-2018
<<

Anoniem315

Bericht 08 Jul 2016 17:48

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Jouw schoonmoeder klinkt heel lief Raven, maar ook wel wat benauwend.

Oh ja, wij liggen niet zo ver uit
elkaar qua bevaldatum natuurlijk!

Ja, waarschijnlijk sta en loop ik te veel, en ik til ook nog regelmatig van alles, waardoor m'n buik de hele dag in de spieren en banden hangt. Nou ja, nog een paar weken en dan gun ik mezelf rust. En dan heb ik een bad, jippie! ;)
<<

Anoniem260

Bericht 08 Jul 2016 19:10

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Exo, als ik dat voel, betekent meestal dat ik teveel doe :eyes:

Raven, als je schoonouders onverwacht voor de deur staan, moeten ze t ook oké vinden om niet binnen gelaten te worden als het niet uitkomt :angel:
<<

September

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2341

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:28

Bericht 08 Jul 2016 19:43

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Raven, je schoonouders klinken wel heel lief maar geef gewoon na de bevalling aan hoe je er dan in staat.
Exo, spannend bijna verhuizen! Lijkt me wel lekker als dat ook klaar is! Succes met de laatste dagen werken.
Jerry, ik ben het nog niet helemaal zat, zo erg is het nou ook nog niet. Ik doe lekker een boodschapje op de dag en kijk series en rommel wat in huis. Maar het is vooral een beetje met eten. Vandaag op de weegschaal gestaan en ben een kilo afgevallen. Dat voelt voor mij ook weer niet fijn ook al houd ik mij dus zo goed mogelijk aan het dieet en worden de suikers wel beter. Maar wil eigenlijk gewoon een stuk chocolade kunnen eten als ik er zin in heb. Zoals ik altijd deed maar nu is het als ik ook maar iets met suiker in mijn mond stop dat ik mij schuldig voel.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6939

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 08 Jul 2016 20:36

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Jerry, wat fijn om te lezen dat je zo aan het genieten bent van je verlof! 37 weken ook alweer, gaat allemaal zo snel!

Raven, wat rot dat de uitslag niet goed was. Was hij veel te hoog of hebben ze dat niet gezegd? En natuurlijk heb je helemaal niets fout gedaan! Succes maandag.

Exo, fijn dat bij jou ook alles goed gaat. En heerlijk, vanaf maandag verhuizen. Kan je daar binnenkort het babykamertje helemaal gaan inrichten.

September, ik kan me jouw gevoel goed voorstellen hoor. Dat je gewoon graag een keertje iets met suikers wil nemen maar dat iets je toch tegenhoudt. Na de zwangerschap maar extra genieten van een stuk chocolade :)


Hier gaat alles nog steeds prima. Nog geen tekenen van een naderende bevalling. Vorige keer begon het met 39+2, nu ben ik 39+5 en nog niks aan de hand. Baby is ook nog heel actief in mijn buik dus die lijkt het nog heel goed te hebben. We zullen wel zien, al hoop ik geen 10 dagen overtijd te gaan :).
2012 & 2016
<<

Anoniem250

Bericht 08 Jul 2016 21:21

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Even kijken of ik alles onthouden heb,

Exo wat ben je nog actief. Fijn dat het kan. Zeker met de verhuizing. Maar toch ook wel je rust pakken. En een bad in het vooruitzicht, heerlijk. Dat mis ik in mijn huis.

Raven, je schoonmoeder bedoelt het vast heel erg goed, maar ik kan me voorstellen dat ze soms wel te dichtbij komt. Ik zou het niet fijn vinden. Ook al is het goedbedoeld. Wat rot van de uitslag. Wat volgt er nu?

Jerry wat fijn dat je geniet van je verlof. Voorweeen en harde buiken zijn niet aangenaam en houden je uit je slaap, maar ze zetten niet door en nemen niet toe in pijn. Terwijl echte weeen, althans bij mij, bijna ondragelijk worden.

September fijn dat je het zwanger zijn nog niet zat bent en lekker in het huis kan rommelen. Al is het volgen van strikt dieet wel echt rot. Lijkt me heel vermoeiend overal over na te denken.

Snoes, zondag ben je 40 weken toch? Ook al is er geen enkel teken het kan toch zomaar beginnen. Ik heb elke nacht voorweeen en vandaag overdag ook harde buiken. Maar het haalt allemaal niks uit. En ik kan nog steeds zonder enige moeite tillen, wandelen, traplopen. Ik heb de hele zwangerschap gedacht voor 40 weken te bevallen, maar nu ga ik er helemaal vanuit overtijd te gaan. Ik hoop dat we allebei snel bevallen.
<<

Raven

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2503

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:39

Bericht 08 Jul 2016 22:01

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

September goed dat je je aan je dieet houdt. Wel minder dat je daardoor een kilo bent afgevallen. Het kan vast geen kwaad. En anders de diëtiste bellen voor advies.

Het wordt spannend voor Snoes en Hollygolightly.
Wel fijn dat de baby nog lekker druk is Snoes dan weet je wel dat het nog fijn is daarbinnen.

Mijn schoonouders bedoelen het zeker goed zijn echt hele lieve mensen. Ik kan ook gewoon alles tegen ze zeggen en ze accepteren dat ook.
Nu werken de hormonen ook niet helemaal mee. Na de bevalling zal het vast helemaal goed komen.
Ons engeltje *26-11-2012 - 04-12-2012*

Onze grote vent 22-08-2016

Onze kleine meid 27-02-2018
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6939

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 08 Jul 2016 22:21

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Klopt Holly en ik herken me ook helemaal in wat jij zegt hoor. Ik heb ook de hele zwangerschap gedacht voor 40 weken te bevallen, maar ik ga er nu ook vanuit overtijd te gaan. Ik kan ook nog alles wat ik de hele zwangerschap kon, tillen/traplopen/fietsen/wandelen/... Vorige keer had ik ook helemaal niet het idee dat ik zou bevallen, dus het kan inderdaad zomaar beginnen. Ik blijf het wel spannend vinden hoor!

Raven, wel fijn dat je schoonouders fijne mensen zijn waar je alles tegen kan zeggen. Als je je niet fijn voelt bij onverwacht bezoek van hen, dan zou ik dat ook gewoon aangeven.
2012 & 2016
<<

Milady

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:10

Bericht 09 Jul 2016 18:07

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Zo wat zijn jullie ineens actief hier!

Bosjesvrouw: Geniet van je verlof! Ik hoop ook op mooi weer, kunnen we er beide nog even van genieten.

Snoes: Lekker bezig! Ik heb ook behoorlijk nesteldrang maar vooral de drang om de babykamer af te krijgen. Helaas heeft mijn man wat minder haast en die vindt vooral dat ik mij niet zo druk moet maken. :thumbdown:
Ik ben echt benieuwd wanneer jouw baby komt!
Wat vervelend van je schoonmoeder, hoe is het nu?

Plien: Ergens wel handig zo'n vriend maar lijkt mij ook wel frustrerend om niks te mogen haha. Dus dan maar inderdaad als hij er niet is. :angel:

Raven: Ik hoop ook echt heel hard dat een keizersnee niet nodig zal zijn! Het is ook wel lastig om dan afhankelijk van anderen te zijn, vooral als je daarop niet zit te wachten. En "lastig" dat je schoonouders zo dicht in de buurt wonen en soms al aangeven dan wel even binnen te wippen, daar zou ik ook echt niet op zitten te wachten.

Sanfran: Al weer 4 weken, wat gaat dat snel! En heel herkenbaar dat je net in een lekker ritme zit en de kleine het dan weer omgooit. Wen er maar vast aan haha!
En hoe was je eerste dag alleen nu je man weer aan het werk is?

Jerry: Zo te horen geniet je volop van je verlof! Hoe gaat het met je voornemen om een spijkerbroek te dragen tijdens je verlof? En al weer 37 weken, inderdaad een gek idee dat je kindje in principe nu geboren mag/kan geboren worden.

Exo: Nog 1 weekje dus het einde is voor jou ook al in zicht! Hoewel lekker rustig aan genieten voor je verlof er nog even niet inzit he. :wink:
Maar fijn dat het verder goed gaat! Maar zijn het niet harde buiken waar je last van hebt dan? Ik heb ze ook steeds meer de laatste tijd en inderdaad vooral wanneer ik teveel doen.
En heerlijk een bad! Wij hebben er ook 1 maar als ik er in wil dan wil D. gelijk mee en dat is een stuk minder ontspannend haha.

Holly: Hier nogmaals gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Is uiteindelijk toch nog wel snel gegaan en nog op de valreep voor je uitgerekende datum toch? Geniet er van!

All: Hier is het rustig, ben nu 3 weken thuis (vakantie) en dinsdag begint mijn verlof. Mijn man heeft ook vakantie gehad en moet maandag weer beginnen. Afgelopen week zijn we een weekendje weg geweest.
Ik krijg nu wel heel erg de kriebels en nesteldrang om alles af te krijgen. Helaas heeft mijn man niet zoveel haast en doet echt alles op zijn dooie gemakje. In 3 weken tijd zijn nu alleen de plinten gedaan. :laughcry:
Ik hoop dus echt dat hij morgen de plankjes, lijstjes en haakjes gaat ophangen. Dan kan de kamer schoongemaakt worden en kan ik beginnen met de aankleding en de kleertjes wassen.
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6939

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 09 Jul 2016 21:54

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Milady, met mijn schoonmoeder is het wel stabiel nu, al heeft ze nog wel pijn. Ze willen nog tot woensdag afwachten en anders zullen ze beslissen om toch te opereren denk ik. Ik weet alleen niet of ze dat dan gelijk woensdag (of ergens volgende week) willen doen. Als dat wel zo is, hoop ik toch wel voor die dag te bevallen want na de operatie zal ze wel een hele tijd niet mobiel zijn.

Mijn man wilde gelukkig net zo graag als ik de babykamer afhebben haha. Hopelijk schiet jouw man nu ook in gang nu de vakantie voorbij is :)
2012 & 2016
<<

Milady

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:10

Bericht 10 Jul 2016 09:29

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Dat hoop ik dan ook Snoes, dat je nog voor die tijd bevalt!

Mijn man hoeft gelukkig niet veel meer te doen, alleen wat dingen ophangen en dan kan ik los gaan met wassen en de decoratie haha. Ik zet hem vandaag gewoon aan het werk. ;-)
<<

High Heels

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5672

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:27

Woonplaats: In het Brabantse land

Bericht 19 Jul 2016 08:17

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Het gaat ineens hard in jullie topic dames!
Trotse mama van;
Grote zus: 18-04-2010
&
Kleine zus: 04-07-2011
<<

bosjesvrouw

Major Yipyapper

Berichten: 5016

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:03

Woonplaats: Friesland

Bericht 19 Jul 2016 08:20

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Nou zeg dat wel Dora!

Hier duurt het hoop ik nog wel even. Het weekend zijn dochter en man jarig.
2014 2016
<<

Milady

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:10

Bericht 19 Jul 2016 11:28

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Ja flinke babyboom ineens! Maar we zijn ook met een groepje van 18 die in 2 maanden tijd uitgerekend zijn. En tot nu toe bevalt bijna iedereen nog voor de uitgerekende datum!
<<

Plien

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2410

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:03

Bericht 02 Sep 2016 15:31

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

En toen waren we alle 18 bevallen! Van een topic waarin iedereen in juli/augustus was uitgerekend zijn de 8 jongetjes en 10 meisjes uiteindelijk verdeeld over 5 maanden geboren!
J: 7-16💙 & C: 6-19💟
<<

Anoniem177

Bericht 02 Sep 2016 17:00

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Idioot eigenlijk. 5 maanden!!
<<

Milady

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:10

Bericht 02 Sep 2016 18:13

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Ja bizar hè! Maar ze zijn er!
<<

Anoniem250

Bericht 02 Sep 2016 18:16

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Heel leuk om terug te lezen. Wat ben ik moe geweest. Nu ben ik veel minder moe, ondanks baby en nachtvoedingen.
<<

Anoniem250

Bericht 02 Sep 2016 18:17

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

En ik dacht de avond voor de bevalling dat het nog even zou duren. Aantal uur later was ze er al :smile:
<<

Milady

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3109

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:10

Bericht 02 Sep 2016 18:23

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Haha nou ik had 24 uur geleden ook nog echt niet gedacht dat ik nu bevallen zou zijn! Ik had mij al helemaal ingesteld op dat het weer inleiden zou worden.
<<

Anoniem315

Bericht 02 Sep 2016 19:00

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Ja wat fijn dat we 'compleet' zijn en dat iedereen nu een gezonde baby in de armen heeft.
<<

Anoniem260

Bericht 05 Sep 2016 08:26

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Owww als ik die eerste pagina's teruglees. Ik mis het zwanger zijn een beetje :eyes:
<<

Anoniem177

Bericht 05 Sep 2016 08:32

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Ik ook! Ik kwam gisteren foto's tegen van mijn zwangere buik en filmpjes van zijn drukke gedoe!

Kan het bijna niet gelovem dat onze vent alweer bijna 4!! Maanden is
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6939

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 05 Sep 2016 09:07

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Ja 4 maanden al Bambina, gaat echt snel!

Ik mis het zwanger zijn ook wel hoor, vooral wetende dat ik het nooit meer mee ga maken. Dat elke dingetje nu de laatste keer is/was.
2012 & 2016
<<

Plien

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2410

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:03

Bericht 05 Sep 2016 13:15

Re: Juli & Augustus Mama's 2016

Hahaha echt dat jullie het missen! Ik echt totaal niet. Ik was zoooo blij dat hij eruit was. Ik was er helemaal klaar mee. En dat terwijl ik echt niets te klagen had.
J: 7-16💙 & C: 6-19💟
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers