Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


iPhone inruilen bij Apple store

<<

Anoniem223

Bericht 14 Nov 2017 12:47

iPhone inruilen bij Apple store

Mijn iPhone 6 deed het niet meer, dus heb ik een paar maanden geleden een iPhone 7 gekocht. De 6 is uiteindelijk voor 20 euro gerepareerd dus heb ik hem opgestuurd naar zo'n site waar ze geld geven voor je oude toestel. Volgens internet zou hij dan nog bijna 200 euro moeten opleveren. Weken hoorde ik niks, dus zelf maar eens gebeld. Werd me verteld dat de telefoon kapot was en dat ik er 40 euro voor kon krijgen. Ik heb de telefoon terug laten sturen.

Hij doet het nu nog steeds, maar verkopen via marktplaats durf ik niet(wat als hij het begeeft na een week? Dat wil ik ook niet).

Maar ik had gelezen dat je oude toestellen ook kunt inruilen bij een Apple store. Ik wil nog een iPad dus wellicht is dat een idee. Heeft iemand dat ooit gedaan? En geven ze nog een fijne korting dan? Het is een iPhone 6 met 16gB, goudkleur en nog helemaal in orde, altijd bescherming voor en achter op gezeten.
Laatst gewijzigd door Anoniem223 op 14 Nov 2017 15:19, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Poutine

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 236

Geregistreerd: 15 Jul 2017 13:32

Bericht 14 Nov 2017 13:33

Re: iPohne inruilen bij Apple store

Wij hebben ooit eens geprobeerd een Samsung telefoon in te ruilen bij de UsedProducts, daarbeweerden ze ook dat hij niet werkte. Het netwerk werd niet herkend ofzo maar voor de rest deed alles het wel. Uiteindelijk thuis met een eigen simkaart geprobeerd en toen deed hij het wel. Toen kon ik een logische verklaring verzinnen waarom hij het daar in de winkel niet deed, maar die ben ik even kwijt :eyes: Wat ik hiermee wil zeggen: dat zij vinden dat je telefoon niet werkt, hoeft nog niet eens aan je telefoon te liggen maar kan evengoed aan de simkaarten liggen die zij gebruiken.
Over het algemeen ben ik wel fan van de UsedProducts trouwens, ze zijn bereid best behoorlijke bedragen te geven voor de producten die je bij hen wegbrengt. Ik moet ook zeggen dat ik altijd hoog inzet. Begin dit jaar voor mijn oude iPad 4 (4-5 jaar oud) nog €200 gekregen.
<<

Anoniem223

Bericht 14 Nov 2017 14:57

Re: iPohne inruilen bij Apple store

Ik heb nog even gegoogeld en ik zie heel veel ervaringen over zulke sites, blijkbaar wordt er toch geprobeerd zo weinig mogelijk geld terug te geven, zodat zij zelf het oude toestel (wat niet kapot is) voor veel geld kunnen verkopen. Ik had geloof ik GSMDirect destijds, die lieten gewoon helemaal niks horen tot ik er zelf maar eens naar vroeg. Uiteindelijk nog 2x om mijn telefoon moeten vragen.

Voor UsedProducts moet je naar de winkel zie ik. Misschien eens in Eindhoven langs gaan. Thanks voor de tip!
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8476

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 14 Nov 2017 15:02

Re: iPohne inruilen bij Apple store

Ik heb twee weken geleden mijn iPhone 6 opgestuurd naar Rebuy en ik kreeg er 180 euro voor. Zag er nog netjes uit maar de batterij was helemaal dood. Ik ben tevreden over die service!
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Anoniem223

Bericht 14 Nov 2017 15:11

Re: iPohne inruilen bij Apple store

Goed om te weten! De mijne werkt nog helemaal goed, eens kijken wat zie bieden.
<<

Anoniem223

Bericht 14 Nov 2017 15:19

Re: iPohne inruilen bij Apple store

Rebuy zou 201 euro moeten geven, dus ik ga hem opsturen. Ik ben benieuwd.
<<

Anoniem223

Bericht 14 Nov 2017 15:24

Re: iPhone inruilen bij Apple store

Hm, ik lees alleen heel slechte reviews. Misschien toch eerst even langs de Apple store.

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers