Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


iPhone foto’s van iCloud af

<<

Anoniem241

Bericht 29 Mei 2018 15:54

iPhone foto’s van iCloud af

Ik krijg continu de melding dat mijn iCloud vol is. Nou kan ik dus instellen dat mijn foto’s daar niet op worden bewaard, maar als ik daar op klik komt er een melding “verwijderen” ofzo. Dus ik durfde niet te klikken. Gaan de foto’s dan van je iPhone af? Ik moet alles maar even op mijn laptop zetten, maar ik kom er niet aan toe
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 909

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 29 Mei 2018 15:56

Re: iPhone foto’s van iCloud af

Ik weet het antwoord op je vraag niet, maar je kan ook voor 0,99 cent per maand extra ruimte kopen. Even je paypall, creditcard of een iTunes-kaart koppelen.
Afbeelding

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers