Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Instagram

<<

Marin

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 17110

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 13 Mrt 2018 16:20

Re: Instagram

Ja ik had het nu gezien (zie m'n edit vorige bericht) . Thanks voor de hulp! Voel me best dom haha. En duidelijk dat ik geen Snap Chat ga proberen :laughcry:
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Cotton

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 21926

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 13 Mrt 2018 16:23

Re: Instagram

Ja ik haal wel eens een geinig plaatje van Google en dan wil ik die in m'n story, maar de helft staat er maar op dan. Ik snap dat ook niet.


Ennuh iets extra toevoegen aan m'n story heb ik ook lang over gedaan voordat het kwartje viel hoor :P
29032018
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers