Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Huis verkopen

<<

Raphanus Sativus

Noob

Berichten: 165

Geregistreerd: 07 Jan 2018 14:00

Bericht 14 Feb 2018 14:04

Re: Huis verkopen

Claire**** schreef:RS wat apart dat de makelaar zo gedetailleerd aan jou verteld wie er komt kijken. Lijkt me niet een hele professionele manier van handelen. Maar goed, laten we hopen dat hij het daadwerkelijk koopt. Zijn jullie er al uit qua prijs?

Dit is ook niet de normale werkwijze. Normaal worden wij gebeld voor een afspraak, zorgen wij dat het huis opgeruimd en schoon is en dat we ergens anders zijn als de makelaar met een potentiële koper langskomt. Hij heeft de sleutels.

Wij hebben een zeer amicale omgang met elkaar. Het is niet de bedoeling dat wij weten wie komt kijken. Maar in dit geval snap ik het wel. De man bezorgde de medewerker de zenuwen en dat klonk door in haar stem. De makelaar wilde vandaag enkel vertellen dat hij met de man is geweest, dat hij handje contantje wilde betalen, maar dat hij dat eerst zeker wilde weten of hij dat kon. Volgens mij is het ook niet de normale werkwijze dat een makelaar het zeker wil weten dat het kan zoals de man zegt? Maar goed, we spreken elkaar ook op een doodnormale zondag als we aan het wandelen zijn en elkaar toevallig treffen. Dan gaat het ook over de verkoop, geeft hij tips en volgen wij die vervolgens op.
<<

Salome

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3417

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:33

Bericht 14 Feb 2018 14:19

Re: Huis verkopen

Oh jongens ik wil zo graag verhuizen. De huizen hier in mijn woonplaats gaan als warme broodjes over de toonbank.
Mooie overwaarde zit er nu op. Maar we vinden gewoon niet HET huis. Ik wil een huis met charme met sfeer.
Ik mis de oude details van onze oude woning. Maar dat huis was gewoon echt te klein.
Ik wil perse in deze gemeente blijven i.v.m. oppas en mijn werk.
Lastig lastig..

Bij onderstaand huis zijn we gaan kijken. Wat we niet wisten is dat er een bedrijf/loods vlak naast zit. Telkens net niet op de foto gezet.
Afbeelding

Of nouja. Hier zie je dus een stukje:
Afbeelding
Afbeelding
<<

Marin

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 15516

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 14 Feb 2018 14:23

Re: Huis verkopen

Wow wat een prachtig huis Salome. Ik zou inderdaad goed kritisch kijken naar die loods. Hoeveel hinder zal je daar daadwerkelijk van ondervinden? Wat voor bedrijf is het? Zou je geluidsoverlast kunnen hebben? Geld het voor het voor doordeweeks of ook voor het weekend? Of vrachtverkeer dat komt laden/lossen? Dat soort dingen zou ik goed naar kijken.

Succes, ik hoop dat dit jullie droomhuis is of anders gauw een ander.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3859

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:32

Bericht 14 Feb 2018 14:23

Re: Huis verkopen

Mooi huis Salome!

En met zoiets naast je kun je ook bekijken in hoeverre je er last van hebt. Wij hebben schuin tegenover een fabriek die verf maakt en wonen vlakbij landerijen, dus veel trekkers. Tuurlijk hoor je het, maar echt last hebben we er niet van.
Alles is perfect, als je van een beetje chaos houdt.
― Loesje
<<

Raphanus Sativus

Noob

Berichten: 165

Geregistreerd: 07 Jan 2018 14:00

Bericht 14 Feb 2018 14:28

Re: Huis verkopen

Ik vind hem prachtig, Salome. Maar je moet er zelf het juiste gevoel bij hebben. Ik denk wel dat je kunt wennen aan 'geluidsoverlast'. Ik zou het bijvoorbeeld niet erg vinden om bij het spoor te wonen. Als ik het tijdens het wakker worden , het aankomen of vertrekken van een trein, hoor, dan zou ik mij, bijvoorbeeld, op vakantie wanen en er geen last van hebben. Maar het moet je echt maar net liggen en de enige die dat kan bepalen ben je zelf.

Ik woon trouwens bij veel boeren in de buurt, maar net ver genoeg uit de buurt om het nooit te horen. Ik weet niet hoe ik het zou vinden als ik er pal naast zou wonen.
<<

Salome

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3417

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:33

Bericht 14 Feb 2018 15:56

Re: Huis verkopen

Het is een bedrijf waar inderdaad allemaal tractoren etc staan.
Ik ben er nog langsgefietst deze week en je hoort ook een constant geluid uit die loods komen.
Ze verwerken er dus wel iets.
Jammer want het huis zelf is prachtig
Maar voor mij echt te rumoerig.
Afbeelding
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3859

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:32

Bericht 14 Feb 2018 15:57

Re: Huis verkopen

Ja dan kan ik het me goed voorstellen dat het te rumoerig is.
Alles is perfect, als je van een beetje chaos houdt.
― Loesje
<<

Salome

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3417

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:33

Bericht 14 Feb 2018 16:07

Re: Huis verkopen

Maargoed, zoiets zoeken we dus maar de tuin mag wel een stukkie kleiner haha
Afbeelding
<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1540

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:15

Bericht 14 Feb 2018 19:50

Re: Huis verkopen

Wauw dat huis ziet er wel echt prachtig uit Salome! Balen van de loods er naast.

Wij hebben nog niks anders inderdaad Katrien. Al zijn we wel in onderhandeling momenteel. Morgen weten we meer! Maar we hebben tijdelijke woonruimte al aangeboden gekregen. We kunnen zolang als we nodig hebben om te verbouwen in ons (hopelijk) nieuwe huis gebruik maken van een woning van een bekende. Gewoon een volwaardige woning met 3 slaapkamers, dus ideaal!

Spannend RS! Ik hoop voor jullie dat de man echt vermogend is en jullie dus ook verder kunnen. Bij ons verteld de makelaar trouwens ook vaak wel wie er komt kijken. Waarom zou hij dat niet mogen vertellen? Wij spreken onze makelaar ook veel, maar dat komt ook omdat 80% van de huizen in ons dorp te koop staan bij deze makelaar, zo ook het huis dat wij nu willen kopen. Zo heb je toch snel meer contact met ze.
M:02012014
J :11042016
<<

Fred

Lady-post-a-lot

Berichten: 1280

Geregistreerd: 11 Sep 2013 15:08

Bericht 14 Feb 2018 23:05

Re: Huis verkopen

Ergens moet je bij een woning toch altijd water bij de wijn doen. Zo wil ik geen achterburen en een vrij jonge woning. De meeste wijken hebben wel achterburen, maar een wal heeft dat niet. Natuurlijk horen we de auto's wel, maar ik was dat al gewend van thuis uit en overal in de wijk hoor je de auto's. Door de wal hoeven we geen rekening te houden met de achterburen en hebben we geen inkijk waardoor we aan de tuinkant geen gordijnen nodig hebben. Erg fijn.
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers