Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Hof van Saksen

<<

Miccie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 535

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:01

Woonplaats: Den Haag

Bericht 09 Mei 2018 19:17

Re: Hof van Saksen

Balen dan zeg.. Misschien hebben ze jullie verkeerd geïnformeerd dan.. Ik heb hun app gedownload en daar staat die informatie over de leeftijden tot 6 en vanaf 6. Zoals wij het gewend waren eigenlijk..

Volgende keer gewoon gaan hahaha..
Afbeelding

Afbeelding
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1447

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 08:52

Bericht 09 Mei 2018 20:33

Re: Hof van Saksen

Haha ja dan laten we ons niet meer wegsturen haha.
Maar als we weer naar Drenthe gaan, dan ga ik dus nóg liever naar land van Bartje.
<<

Sam

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8123

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:55

Bericht 10 Mei 2018 11:26

Re: Hof van Saksen

Ik heb even gekeken maar ik denk dat voor onze kinderen het hof van saksen leuker is. Vooral door de binnenspeeltuin. Stel het is minder weer dan kunnen ze daar even vooruit.

Scheelt overigens wel veel geld..
♡ P 09.2015
♡ S 02.2017
♡ I LOVE YOU
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1447

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 08:52

Bericht 10 Mei 2018 20:40

Re: Hof van Saksen

Ja die binnenspeeltuin deden wij t ook voor, wij wisten ook wel zeker dat het geen goed weer zou worden (januari=kouddd). Uiteindeljk heeft m’n dochtertje daar dus nauwelijks in gespeeld haha, zul je altijd zien. Knutselhoek wel, dat vond ze t einde en vooral veel naar zwembad. Zwembad bij hvs is ook mooi hoor trouwens :)

Bij land van Bartje heb je een redelijk grote indoor zandbak. Dat is voor de peutertjes en kleutertjes ook echt heel leuk. Daaromheen is dan ook een soort hal waar je kan knutselen en staan van die loopfietsjes en driewielers enzo en een klein cafeetje erbij .
Vorige

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers