Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


High tea Scheveningen

<<

Hoochie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1001

Geregistreerd: 04 Sep 2013 18:29

Bericht 22 Nov 2017 14:55

High tea Scheveningen

Ik ga het weekend naar Sea Life in Scheveningen en wil daarna graag een high tea regelen ergens op de Boulevard. Als ik google kom ik alleen Westewind tegen als optie. Iemand wel eens een high tea gedaan ergens op de Boulevard?
Afbeelding
<<

Beachgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1457

Geregistreerd: 09 Sep 2013 18:18

Bericht 13 Feb 2018 22:31

Re: High tea Scheveningen

Ik kom meerdere strandtenten tegen als ik google op High Tea scheveningen. De zeemeeuw, El nino, Blue lagoon, en bij restauran Topkapi en in het Kuhrhaus.

Zelf nog nooit gedaan in Scheveningen.
Afbeelding

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers