Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Haarverf met goede grijsdekking

<<

Plien

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1925

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:03

Bericht 14 Jan 2018 22:51

Haarverf met goede grijsdekking

Helaas heb ik al jaren grijze haren maar de laatste tijd wordt dit een stuk erger. Ik vind mezelf nog iets te jong om grijs door het leven te gaan dus ik verf het al een tijdje, gewoon uit een pakje. Ondanks dat er 100% grijsdekking op staat blijven mijn slapen toch behoorlijk grijs. Heeft iemand een tip voor goede verf met grijsdekking uit een pakje? Ik heb altijd de kleur asblond. Naar de kapper gaan is ongetwijfeld beter maar ik heb niet zo'n zin om daaraan te beginnen omdat ik dan elke maand kan gaan.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem257

Bericht 15 Jan 2018 00:29

Re: Haarverf met goede grijsdekking

En een tube verf met oxidant dan ipv pakje? Is uiteindelijk goedkoper ook. Ook al was dit je vraag niet

Vaak zijn dr pakjes nu op oliebasis. Dit blijft vaak liggen op het haar ipv dat het erin trekt. Je moet het dus echt stevig aanzetten en goed doordrukken. Ook goed laten inwerken. Dus de tijd aanhouden die wordt aangegeven.

Mocht dit niet helpen dan zou je een pakje kunnen proberen zonder olie basis en kijken voor een neutrale kleur(9.0 of een 8.0) ipv een kleur met goud(9.3) of iets er qua ander tint er in
<<

Plien

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1925

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:03

Bericht 16 Jan 2018 16:20

Re: Haarverf met goede grijsdekking

Thanks Betty voor de tips. Ik laat het al wel de maximale tijd intrekken dus dat kan het niet zijn. Zijn die tubes ook gewoon bij de drogist verkrijgbaar?
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem246

Bericht 16 Jan 2018 16:22

Re: Haarverf met goede grijsdekking

Poly Palette dekt grijs.
<<

Pandora

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2900

Geregistreerd: 02 Sep 2013 14:45

Bericht 21 Jan 2018 11:26

Re: Haarverf met goede grijsdekking

Ik heb er helaas ook last van en laat het eens in de zoveel tijd blonderen/coupe soleil bij de kapper. De aanzetten neemt ze dan niet mee (mijn eigen kleur is ook asblond volgens mij) en op deze manier vallen mijn grijze haren amper op en ziet het er vrij natuurlijk uit.
Remind yourself that it's okay not to be perfect....
<<

Anoniem223

Bericht 21 Jan 2018 21:26

Re: Haarverf met goede grijsdekking

Ik heb het ook, en ook geen verf gevonden die echt goed dekt. Of ik moet elke maand verven en dan slaat het groen uit. Ik stel het dus maar zo lang mogelijk uit elke keer en ga ca 1x per 8 weken naar de kapper om mijn uitgroei te laten verven. Dat is ook niet zo duur (ik betaal €27,50 en het is echt een goede kapster).
Misschien anders eens advies vragen bij een kapperswinkel? Dan kun je zslf kappersverf kopen. Werkt allicht beter dan iets van de drogist.
<<

Anoniem257

Bericht 22 Jan 2018 00:34

Re: Haarverf met goede grijsdekking

Vertrouw aub niet op t advies van kapperswinkel. Zij Verkopen vaak het product zonder enige kennis.

Tubes zijn niet bij een drogist te krijgen,maar wel bij kapperwinkels of online op internet. O.a. merk kis(is goedkoop) en dekt prima! Vergeet niet de oxidant, in jouwn geval 6% ivm grijsdekking

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers