Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Re: Forward helix piercing

30 Dec 2018 13:48

Ja hij heelde wel goed, kan me niet herinneren dat ik er last van heb gehad (maar is al wel zeven jaar geleden geloof ik). Gaat alleen wel wat tijd overheen. Voor die forward helix staat ook drie tot negen maanden!

Re: Forward helix piercing

30 Dec 2018 17:28

Haha ja dat is waar Bliss, dat anderen er van de zijkant op kijken. De shop hier piercet niet tot en met 8-1 gelukkig haha dus ik denk er verplicht nog over na.

Ik wilde idd eerst heel graag die zo op de helft, erg mooi Bliss! Zeker omdat ik er ook al 2 en 3 gaatjes onderin heb vind ik dat leuk. Maar ik heb best grote oren en ben bang dat dat met die plek alleen maar meer opvalt.

Re: Forward helix piercing

30 Dec 2018 19:45

Ik heb vaak een schuine vlecht en die valt dan helemaal precies voor mijn oor met de meeste oorbellen (die kan ik eigenlijk niet eens piercings noemen, want ze zijn allemaal nog geschoten). Maakt me weinig uit, ze zitten er voor mezelf.
Vandaag weer hoofdpijn (alweer 2x heel kort achter elkaar, was in de zwangerschap zo goed als over) en dan kriebelt het meteen nog meer om die daith te laten zetten.

Re: Forward helix piercing

30 Dec 2018 20:17

Is dat een ding, dat het zou kunnen werken tegen hoofdpijn die daith? Of alleen tegen migraine? Ik heb ook enorm veel hoofdpijn, elke dag ongeveer (in zwangerschap nauwelijks, heerlijk he!). Ik ga me eens inlezen...

Re: Forward helix piercing

30 Dec 2018 21:49

Ha ik doe dat ook van dat kommetje Bliss! Werkt best.
Het gaat wel goed ermee. Heb m’n 3e oorgaatjes even door moeten prikken dus vandaar de roodheid op de foto:

Afbeelding

Heb de piercing aan de kant laten zetten waar m’n haar altijd achter mijn oor zit dus je ziet hem goed.

Re: Forward helix piercing

30 Dec 2018 23:17

Ha ik ben weer helemaal geïnspireerd. In het oor van m'n nieuwe piercings had ik tot een paar jaar geleden ook een gewone helix, een ringetje. Was ik helemaal klaar mee, dus eruit gehaald. Maar ik prikte 'm net door en dat ging nog prima, dus ik denk dat ik er toch weer iets in ga doen! Wil geen ringetje meer, maar een ander simpel sieraad. Zo'n soort boogje dat met de vorm van m'n oor meegaat bijvoorbeeld.

Re: Forward helix piercing

31 Dec 2018 12:20

Ik heb net zo'n nekkussentje gekocht, dan hoop ik dat ik vannacht met m'n gepiercte (gepiercte??) oor in dat gat kan liggen!

Re: Forward helix piercing

01 Jan 2019 19:29

Zora schreef:Is dat een ding, dat het zou kunnen werken tegen hoofdpijn die daith? Of alleen tegen migraine? Ik heb ook enorm veel hoofdpijn, elke dag ongeveer (in zwangerschap nauwelijks, heerlijk he!). Ik ga me eens inlezen...


Volgens mij inderdaad migraine, maar door mijn hoofdpijn werd ik eraan herinnerd.
Vroeger zei ik altijd dat ik mijn hele oor vol wilde, dat is nu wel een beetje over, maar genoeg mooie oorpiercings. Wil er nog wel een paar hoor!

Re: Forward helix piercing

01 Jan 2019 20:15

Ik heb sinds 10 november mijn eerste piercing laten zetten( forward dus). Ik vind hem erg mooi maar heb helaas wel een bultje aan de achterkant. Ik spoel met zeezout en een druppel tea three oil. Heeft iemand ervaring met zon bultje? (Ik weet niet hoe ik een foto kan uploaden dus helaas kan ik dat niet doen)

Re: Forward helix piercing

01 Jan 2019 22:54

Leuk Badmintongirl! Helaas geen ervaring. Misschien kun je je shop eens bellen?

Re: Forward helix piercing

09 Jan 2019 16:47

Oeeh mooi dat gouden balletje in je forward helix! Ik twijfel heel erg... Ik heb er nu 1 in die is heel mooi daar niet van, maar deze glinsterd niet zo mooi. Is een marquise setting met diamandje, maar eigenlijk is hij heel faal. Zit ook een beetje naar beneden dus miss lichtval?? Anyway, heb ook een gouden ringetje die ik erin kan doen. Maar weet ook niet helemaal of ik dat wil. Misschien dan toch een gouden balletje kopen =D Nu ik die van jou zie....

Keuzes keuzes haha

Re: Forward helix piercing

09 Jan 2019 16:49

Badmintongirl schreef:Ik heb sinds 10 november mijn eerste piercing laten zetten( forward dus). Ik vind hem erg mooi maar heb helaas wel een bultje aan de achterkant. Ik spoel met zeezout en een druppel tea three oil. Heeft iemand ervaring met zon bultje? (Ik weet niet hoe ik een foto kan uploaden dus helaas kan ik dat niet doen)


Dat bultje is een vochtbultje. Zolang er geen pus uitkomt wat stinkt is het geen ontsteking. Als je blijft spoelen met zeezout 1/2 keer per dag moet het snel weggaan. Wel netjes blijven zeezouten! Soms duurt het even en sommigen zijn helaas altijd de sjaak met die dingen. Vooral geduld hebben! Hij is nog ruim aan het genezen. Happy healings.

Re: Forward helix piercing

09 Jan 2019 22:40

Haha happy healings :D
Plaats een reactie