Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Formule 1 Grand Prix

<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8569

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: G.elderland

Bericht 07 Okt 2018 09:28

Re: Formule 1 Grand Prix

Ik heb ook gekeken, maar er werd wel duidelijk weer met 2 maten gemeten tussen verstappen en Vettel. Ik vond het ook best wel terecht dat hij zo terug viel toen Vettel tegen Verstappen reed.

Ik kan mij weinig incidenten terughalen waarbij Verstappen niet de gebeten hond is. Gelukkig stond hij nog op het podium.
_
BAM
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4009

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:32

Bericht 07 Okt 2018 09:33

Re: Formule 1 Grand Prix

Ik ook! Knaplerace van Max. Jammer dat de race geen 2-3 rondjes langer duurde, dan had hij Bottas ook nog gepakt.
Alles is perfect, als je van een beetje chaos houdt.
― Loesje
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers