13 Dec 2017 11:36
20 Dec 2017 23:37
21 Dec 2017 00:23
caribbeanlover schreef:Mijn sterrenrestaurantlijstje;
Solo 1 ( bestaat niet meer)
De Librije 3*
Librije's zusje 2* (toen nog 1)
De Leest 3* (toen nog 2)
FG 2*
De Lindehof 2*
Da Vinci 2*(toen nog 1 dacht ik)
De Nederlanden 1*
Ron Blaauw 2* ( 2x gegeten zat toen nog een vestiging in Ouderkerk a/d Amstel)
Ron's Gastrobar 1*
Katseveer 1*
Het Koetshuis 1*
Oud Sluis 3*
Van mij hoeft het niet meer, maar wil eens ervaren of Japans eten met een ster echt zo speciaal is. Dus Ciel Bleu en Yamazato ben ik wel benieuwd naar.
Wie van ons beide een ster verdiend is Bij Teus in Houten................dank je Carrie
21 Dec 2017 11:22
21 Dec 2017 12:25
21 Dec 2017 12:34
21 Dec 2017 12:38
21 Dec 2017 12:39
21 Dec 2017 12:41
21 Dec 2017 12:42
21 Dec 2017 12:44
21 Dec 2017 12:45
21 Dec 2017 12:49
21 Dec 2017 12:51
21 Dec 2017 17:47
21 Dec 2017 18:01
caribbeanlover schreef:Zeker eens heen gaan! Is Martin jouw oud leermeester? Ik ken dat woord niet dat is pleonasme, want van een meester leer je sowieso iets ;). Wat voor werk doe je dan?
21 Dec 2017 18:06
Saga schreef:caribbeanlover schreef:Zeker eens heen gaan! Is Martin jouw oud leermeester? Ik ken dat woord niet dat is pleonasme, want van een meester leer je sowieso iets ;). Wat voor werk doe je dan?
Martin inderdaad! Hij had toen een restaurant in Amersfoort en in De Bilt, daar werkte ik als leerlingkok. Leermeester klinkt inderdaad een beetje gek, maar dat is iemand die leerlingen mag begeleiden op de werkvloer.
Ik werk nu dus als kok
21 Dec 2017 18:12
caribbeanlover schreef:Ik wil met kerst cauliflower buffalo wings gaan maken. Iemand dat al eens gemaakt? Het schijnt erg lekker te zijn.
21 Dec 2017 18:16
Quizzle schreef:Wat tof Caulfield!!
Beterschap, heel veel beterschap.
21 Dec 2017 18:19
Marin schreef:caribbeanlover schreef:Ik wil met kerst cauliflower buffalo wings gaan maken. Iemand dat al eens gemaakt? Het schijnt erg lekker te zijn.
Ja ik!
Hoe ga je de saus maken? Ik ben sowieso gek op hot wings (dus kip) met Buffalo wing saus. Maar ik koop de saus gewoon hoor. Met bloemkool vond ik het ook lekker. Rooster je de bloemkool in de oven?
21 Dec 2017 18:34
21 Dec 2017 18:39
Caulfield schreef:Quizzle schreef:Wat tof Caulfield!!
Beterschap, heel veel beterschap.
Qua meeten met lekker eten en wijn ben ik voor, maar als het woord foodie er in voor komt, haak ik af. Sorry Q!
21 Dec 2017 18:41
21 Dec 2017 18:44
Quizzle schreef:Caulfield schreef:Quizzle schreef:Wat tof Caulfield!!
Beterschap, heel veel beterschap.
Qua meeten met lekker eten en wijn ben ik voor, maar als het woord foodie er in voor komt, haak ik af. Sorry Q!
Haha, gelukkig schreef ik al dat dit woord bij gebrek aan beter en korter was. ‘ culinaire liefhebbers topic’ is ook zo hoogdravend. ‘ bezoekers van hoogwaardige restaurants en connaisseurs van de culinaire geneugten des levens’ was mogelijk wel n idee geweest?
21 Dec 2017 18:53
caribbeanlover schreef:Schat ik weet hoe het gemaakt wordt , want heb diverse filmpjes gezien. Naast de rode marinade die overigens heel makkelijk te maken is hebben ze een dipsaus, ranch dus. Dat het blijkbaar niet zo hoort maakt me niks uit als het maar smaakt.
Kijk maar op youtube ook de vleesversies hebben een witte dipsaus erbij dus ik denk dat het wel hoort.
https://en.wikipedia.org/wiki/Buffalo_wing