Vanmiddag hebben wij geluncht bij een thuisrestaurant bij ons in de stad en het was zo bijzonder. Echt een hele toffe ervaring. We wilden hier al heel lang eten en stonden al een tijd op de wachtlijst. Het was een soort table d'hôtes, dus één lange tafel met andere gasten en de chef en de gastvrouw aten ook mee. Zo leuk en ook wel een beetje gek om dan echt bij mensen thuis te komen (lichtelijk jaloers op hun keuken en buitenkeuken) maar al gauw vloeide de (alleen maar Duitse) wijn en werd het heel gezellig. En het eten was góed, echt zo'n hoog niveau. Echt Frankie, zet jezelf en je man op de wachtlijst, dit is echt wat voor jullie, goed eten, bijzonder interieur, prachtig servies ook trouwens, helemaal ook wat voor jullie.
Hieronder twee gerechtjes.
Gepofte knoflook, foie gras, gerookte bieten (lekker!) en zwarte toast:
Het zogenaamde 'Tuinmansverdriet', geroosterde bindsla met lardo, zevenblad en wijngaardslakken.
Oh en het toetje was zó bijzonder en lekker. Ik ben helemaal geen zoetekauw maar toen ik curry rook voor 't toetje dacht ik wel eh hier heb ik niet zo'n zin meer in. Maar het was zo lekker. Gebakken banaan met hangop, dille en Vindaloo kruimeldeegkruimels. Pittig, zoet, fris. Zo bijzonder. Gepaired met een thee, ook leuk! (geen foto, helemaal vergeten).
Edit: ik mocht een fotootje van m'n man lenen.
(ziet er trouwens ook niet echt lekker uit moet ik zeggen maar was het wel!)
Echt een topniveau en hele leuke middag!