Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


foodies topic

<<

Marin

Gebruikers-avatar

Hulpsinterklaas

Berichten: 13692

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 08 Nov 2017 09:02

Re: foodies topic

Tapas eet ik wel graag in Spanje, maar daar vind ik de porties wel echt groter. Zoals zo'n stuk tentakel van octopus met wat paprikapoeder. Heerlijk!
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Mijter

Berichten: 5550

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 08 Nov 2017 11:20

Re: foodies topic

Ik overdreef even om duidelijk te maken dat zijn beweringen gewoon ongegrond zijn ;-).

Echte tapas zijn hemels, maar in Nederland ben ik nog geen restaurant tegengekomen die het zo kan maken als je in Spanje krijgt. Is ook niet gek natuurlijk! Sommige tapas restaurants zijn echt wel prima, zeker om gezellig met vriendinnen te zitten. maar het valt me wel altijd op dat de calamares en de garnalen áltijd gewoon zo rechtstreeks uit de Sligro zijn gewandeld.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Schoorsteenpiet

Berichten: 337

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 08 Nov 2017 12:43

Re: foodies topic

Caulfield schreef:Kleine porties bij sterrenrestaurants, dat is nou echt een vooroordeel dat in mijn ervaring totaal niet klopt. Je krijgt inderdaad geen bergen pasta of aardappels, maar juist goed afgestemde porties - bij 4 gangen zijn de gerechten groter dan bij 10 gangen, dat idee.Ik heb onlangs voor het eerst in e een sterrenrestaurant gegeten en ben het hier helemaal mee eens. Ook kregen we bij de eerste gangen/ vooraf(echt overheerlijk) brood geserveerd. Dat moest ik al gedeeltelijk laten staan omdat dat al zo vult.
<<

Quizzle

Gebruikers-avatar

Amerigo

Berichten: 2047

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:35

Bericht 08 Nov 2017 18:26

Re: foodies topic

Ik vind dat een hele vreemde reden, de portiegrootte in een sterrenrestaurant.
Ik ben echt nog nooit met honger weggegaan, in tegendeel, ik eet al geen stukje brood ergens bij omdat ik weet dat ik bij meer dan vijf gangen sowieso echt rustig moet eten en zelfs soms iets moet laten staan.

Ik lees trouwens net dat een van mijn persoonlijke food hero's, Antonio Carluccio, vanmorgen overleden is.
Tel est mon destin
Je vais mon chemin
Ainsi passent mes heures
Au rythme entêtant des battements de mon cœur
<<

Marin

Gebruikers-avatar

Hulpsinterklaas

Berichten: 13692

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 12 Nov 2017 18:27

Re: foodies topic

Ja ik hoorde dat ook Quizzle. Zonde. Ik heb nooit in z'n restaurants gegeten maar weet het in Cambridge zo te vinden.

Vandaag was er een marathon van in search of perfection van Heston Blumenthal. Zo leuk. Gezien we toch lekker een bankhangdagje hadden stond dat aan. We hebben ze ooit allemaal wel gezien maar toen woonden we nog in 't oude huis dus wel lang geleden. Ik vind t zo mooi hoe hij zegt dat het wel home accessible moet zijn. Ja eh. As if. Maar het verklaart wel waarom wij altijd het stokje van de tomatenrank in de saus doen. Dat hebben we dus van hem! Geeft extra smaak.
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
Vorige

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers