Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


FIT (Fast Intense Training)

<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15406

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 01 Aug 2017 12:10

FIT (Fast Intense Training)

Ik heb me aangemeld voor een proefles FIT, vergelijkbaar met Crossfit. Het is een combinatie van H.I.I.T. en H.I.R.T. en dat in circuitform. Zijn er meiden die dit doen? Ik ben een beetje bang, want ik sport nooit en vind het ook echt niet zo leuk, maar ik merk dat ik niet goed in mijn vel zit en ik wil gewoon wat strakker en fitter worden. De lessen worden in groepsvorm aangeboden en daar zit dus net het pijnpunt, ik moet voor mezelf een enorme drempel over.
Iemand die me een beetje gerust kan stellen?
Ik heb de proefles door mijn man laten regelen en hem opgedragen dat hij pas op de dag zelf mag zeggen wanneer het is, zodat ik er niet heel erg tegenop ga zien. :smile:

♥♥
<<

Anoniem222

Bericht 01 Aug 2017 12:15

Re: FIT (Fast Intense Training)

Haha wat slim! Ik heb geen ervaring met FIT maar wel met in een groep in circuitform sporten. En hopelijk een geruststelling, iedereen was zo met zichzelf bezig dat volgens mij niemand heeft gezien wie het wel of niet goed deed. En sowieso; je bént er, dan ben je al een baas wat mij betreft.
<<

Jefi

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 898

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:19

Bericht 01 Aug 2017 12:31

Re: FIT (Fast Intense Training)

Ik en doe aan HIT in groepsvorm. Je traint gewoon individueel, dus van anderen heb je geen last. Ik snap je drempel goed, ik had dit een paar jaar geleden namelijk ook. Ik werd toen heel leuk ontvangen in de groep en dat maakte het voor mij een stuk makkelijker om weer opnieuw te gaan.
Ik hoop dat je er niet teveel tegenop gaat zien en het je goed bevalt, succes!
<<

Lot

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5491

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:34

Bericht 01 Aug 2017 12:33

Re: FIT (Fast Intense Training)

Precies! Ik heb wel ervaringen met circuittrainingen en HIT-trainingen. High Intensity Training is dat. Het mooie hieraan is dat je alles in je eigen tempo kan doen. Sowieso gaat het erom dat je de oefeningen juist uitvoert en niet om hoe snel/hoe vaak. Ik moet ook altijd wennen om in een nieuwe groep terecht te komen maar dat went snel hoor! Ik zou me gewoon even voorstellen aan de trainer en zeggen dat alles nieuw voor je is. Dan helpt de trainer je en alle groepsleden helpen ook altijd graag. Ik vind het altijd wel leuk als er iemand nieuws mee doet! Succes! Goed dat je actie onderneemt als je niet lekker in je vel zit!

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers