Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Etihad

<<

Anoniem122

Bericht 26 Sep 2013 08:24

Etihad

Zijn er hier meiden die ervaring hebben met vliegen met Etihad?
Ik heb gister mijn ticket geboekt naar Bangkok (Heen AMS- Bangkok, en terug Bangkok - Dusseldorf, Open Jaw actie), en verder eigenlijk geen reviews opgezocht over deze airline. Ben dus wel benieuwd of er hier meiden zijn die al eens met hun gevlogen hebben?

Ik maak een overstap in Abu Dhabi, van 3 uur dus zal het vliegveld niet verlaten verwacht ik. En terug vlieg ik vanaf Abu Dhabi met Air Berlin, ook nog nooit mee gevlogen :)

Vond het trouwens wel ideaal dat je bij het boeken van je ticket al gelijk je stoel kon uitkiezen. Heb nu voor 3 van de 4 vluchten mijn stoel al vast kunnen zetten, fijn bij het raam. Alleen voor de laatste vlucht nog niet, omdat die wordt uitgevoerd door Air Berlin dus.
<<

Mezcla

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 247

Geregistreerd: 03 Sep 2013 23:59

Bericht 26 Sep 2013 09:31

Re: Etihad

Etihad is een van mijn lievelingsairlines, heb er al een aantal keer mee gevlogen.

Ze hebben ook meerdere awards gewonnen voor beste airline, middle east en worldwide geloof ik, heb er 2 weken geleden nog mee gevlogen en toen riepen ze dat een paar keer om haha. In ieder geval vond ik alles helemaal prima :)
<<

Anoniem122

Bericht 26 Sep 2013 19:02

Re: Etihad

Dat klinkt goed! Nog meer meiden die al eens met Etihad gevlogen hebben?
<<

Anoniem119

Bericht 26 Sep 2013 22:01

Re: Etihad

Nee nog nooit, maar zou 't wel graag keertje willen proberen. Ben wel heel benieuwd naar die maatschappij. Dus je met het me vertellen naderhand :)

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers