17 Okt 2018 11:23 door minoessepoes
Dinsdag: ( vega) kaasschnitzel met gekookte wortels en gebakken aardappels
Woensdag: pannenkoeken, voor mij met tomaat, brie en Provençaalse kruiden, voor de kinderen poedersuiker, stroop en fruit
Donderdag: meergranen wraps met reepjes kip krokantschnitzel, rode ui, tomaat, paprika, komkommer, ijsbergsla, rucola en een honing/ mosterd dressing
Vrijdag: andijviesalade met gekookt ei, Amsterdamse uitjes, augurk, ui, blokjes kaas, uitgebakken spekjes, aardappel en een dressing van azijn, mosterd en olie
Zaterdag: stoofvlees met aardappelpuree, zelfgemaakte appelmoes en een salade
Zondag: broodje magere grillburgers met brie, ijsbergsla, tomaat, gebakken ui en augurk
Maandag: eiernoedels met taugé, sperziebonen, blokjes mango, chilisaus en krokant gebakken gamba’s
Dinsdag: flammkuchen met spek, ui, crème fraiche en als het uit de oven komt rucola er op
Woensdag: braadslee uit de oven gevuld met kleine gehaktballetjes, paprika, kerstomaat, ui, knoflook, voorgekookte aardappel en alle andere groenten die ik nog tegen kom en op moeten
25-11-2014 & 09-06-2017