Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Ervaringen Tele2 mobiel en Huawei P6?

<<

Jokie

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 103

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:05

Bericht 16 Okt 2013 20:44

Ervaringen Tele2 mobiel en Huawei P6?

Ik heb een hele mooie aanbieding gezien van een Huawei p6 met als provider Tele2. Ik heb nu Vodafone en twijfel of Tele2 wel goed is. Iemand ervaringen?

Ook ben ik benieuwd of iemand de Huawei p6 heeft en hoe hij bevalt?

Alvast bedankt!
Afbeelding
<<

Plien

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1803

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:03

Bericht 16 Okt 2013 20:57

Re: Ervaringen Tele2 mobiel en Huawei P6?

Ik ben een paar maanden geleden overgegaan van Vodafone naar tele2. Het is niet echt ok, vodafone werkte beter. Soms heb ik ineens geen verbinding meer met het tele2 netwerk. Moet ik hem eerst weer opnieuw verbinden.
Afbeelding
<<

Jokie

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 103

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:05

Bericht 16 Okt 2013 21:00

Re: Ervaringen Tele2 mobiel en Huawei P6?

Bedankt voor je reactie! Ik heb nu Vodafone en ben ook niet echt tevreden. De rekeningrn vallen ook steeds hoger uit terwijl mijn internetverbruik niet verandert is terwijl dr klantenservice dat wel aangeeft. Hoop dat er ook mensen met goede ervaringen zijn met Tele2.
Afbeelding
<<

Anoniem173

Bericht 16 Okt 2013 21:17

Re: Ervaringen Tele2 mobiel en Huawei P6?

Mijn vriend heeft tele 2 en is er tevreden over! Hij had via typhone een goede aanbieding voor de galaxy S3. Tot nu toe zijn er geen problemen geweest met ze. Het enige is wel dat hij relatief maar heel weinig dat gebruikt volgens mij. Dus ik denk dat ik weinig kan zeggen over hoe de databundels worden afgerekend.
<<

Jokie

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 103

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:05

Bericht 16 Okt 2013 21:25

Re: Ervaringen Tele2 mobiel en Huawei P6?

Bedankt voor je reactie! Ik heb ook een aanbieding gezien op typhone die wel erg verleidelijk is.
Afbeelding

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google Adsense [Bot]