Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Ervaringen spirelli

<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8754

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:18

Woonplaats: G.elderland

Bericht 19 Sep 2016 10:29

Ervaringen spirelli

Aangezien hier een aantal meiden zitten die graag courgette eten zijn er ook vast wel meiden die een Spirelli hebben.

Wat zijn jullie ervaringen?

Ik kan me voor nu bedenken dat ik hem alleen zal gebruiken om courgette te snijden, maar is hij ook voor meer groente te gebruiken en wat maak je er dan nog meer mee?

Ik heb afgelopen week de courgette met de hand staan snijden, maar daar werd ik niet gelukkig van ivm beperkte tijd, voor mijn vriend en dochter kook ik wel gewoon pasta dan, dus het is een extra potje koken omdat ik zelf wil afvallen.
_
BAM
<<

Kreeft

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2505

Geregistreerd: 04 Sep 2013 01:06

Bericht 19 Sep 2016 10:34

Re: Ervaringen spirelli

We hadden er één op mijn vorige werk, handig ding. We maakte er courgette, wortel en rettich spaghetti van.
<<

Highway

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3786

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:37

Bericht 19 Sep 2016 10:41

Re: Ervaringen spirelli

Ik lees even mee. Het lijkt me een handig ding maar ik vind inderdaad ook het gebruik op het eerste oog wat beperkt.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Blue Phone

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 759

Geregistreerd: 08 Sep 2016 15:43

Bericht 19 Sep 2016 11:23

Re: Ervaringen spirelli

Jurre 23-11-2014
Mette 16-03-2017
<<

Niekske

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1683

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:16

Bericht 15 Sep 2018 10:14

Re: Ervaringen spirelli

Ik up deze even, zijn er nog meer ervaringen? Wij willen er graag eentje aanschaffen, maar we twijfelen tussen de gewone (voor groenten met een diameter tot 54 mm) of de XL variant (tot 65 mm). Dikke groenten kunnen niet in de gewone en smalle dingen niet in de XL lees ik... Dus wij vragen ons af waar we meer aan zullen hebben.
Afbeelding
<<

Aziraphale

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5905

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:43

Bericht 25 Sep 2018 06:21

Re: Ervaringen spirelli

https://www.bol.com/nl/p/gefu-spirelli- ... lsrc=aw.ds

Ik heb bovenstaande, werkt echt prima!
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2464

Geregistreerd: 02 Sep 2013 07:06

Bericht 26 Sep 2018 19:44

Re: Ervaringen spirelli

Ik heb een goedkope van Aliexpress, maar ik merk dat ik hem maar zeer zelden gebruik.
Die van mij is trouwens niet ideaal, ik heb al een keer mijn vingers flink opengehaald aan dat ding. Hopelijk is de echte Spirelli beter beveiligd daar tegen.
.04.2014
.02.2016
<<

Niekske

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1683

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:16

Bericht 26 Sep 2018 20:25

Re: Ervaringen spirelli

Aziraphale schreef:https://www.bol.com/nl/p/gefu-spirelli-2-0-spiraalsnijder/9200000055007963/?Referrer=ADVNLGOO002032-G-24891087327-S-277606154487-9200000055007963&gclid=EAIaIQobChMI4LaWtLTV3QIVguF3Ch1axQp6EAQYAiABEgLsovD_BwE&gclsrc=aw.ds

Ik heb bovenstaande, werkt echt prima!


Maar courgette bijvoorbeeld kan hier niet in toch?
Afbeelding
<<

Viva

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1113

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:42

Bericht 26 Sep 2018 20:25

Re: Ervaringen spirelli

Hier ook een goedkope van AliExpress. Wij gebruiken hem alleen voor courgette snijden, zo gedaan daarmee. Kwalitatief wel minder goed.
<<

Aziraphale

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5905

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:43

Bericht 26 Sep 2018 22:03

Re: Ervaringen spirelli

Niekske schreef:
Aziraphale schreef:https://www.bol.com/nl/p/gefu-spirelli-2-0-spiraalsnijder/9200000055007963/?Referrer=ADVNLGOO002032-G-24891087327-S-277606154487-9200000055007963&gclid=EAIaIQobChMI4LaWtLTV3QIVguF3Ch1axQp6EAQYAiABEgLsovD_BwE&gclsrc=aw.ds

Ik heb bovenstaande, werkt echt prima!


Maar courgette bijvoorbeeld kan hier niet in toch?


Jawel hoor, daar gebruik ik het juist heel vaak voor. Ik zoek dan wel relatief kleinere of dunnere courgettes uit in de winkel.

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Burgemeester Nicky