Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Ervaringen keizersnede

<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 28 Mrt 2018 20:28

Ervaringen keizersnede

M.b.v. de zoekfunctie kwam ik niet echt op de info die ik zocht, vandaar even een nieuw topic.
Hoe heb jij je geplande keizersnede ervaren? Ik wil alles horen van begin tot eind! ;-)
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Pure*

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1937

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:18

Bericht 28 Mrt 2018 20:46

Re: Ervaringen keizersnede

Ik heb dan niet helemaal gepland gehad. Bij de eerste een spoedkeizersnede en daarom mochten ze bij de tweede niet meer zoveel qua inleiden. Toen dat niet lukte werd besloten tot een 'geplande' keizersnede. Sochtends om half 10 besloten en m'n dochter is om 12.13uur geboren dus heel snel gegaan.
Maar het is me heel goed bevallen, kreeg een natuurlijke keizersnede en kon dus meekijken, heb haar bloot op m'n borst gehad na de geboorte, ben continu in haar aanwezigheid geweest in uitslaapkamer etc.
Herstel was ook echt tig x beter als van de spoedkeizersnede. Lang niet zoveel pijn, sneller op de been etc.
Ik kijk dr super goed op terug!
Als je specifieke vragen hebt, dan stel ze gerust dan antwoord ik wel!
Ik las dat jij er eentje krijgt gezien je kindje in stuit ligt en je ook een draaiing geprobeerd hebt. Bij mij was de draaiing bij m'n eerste kindje wel gelukt maar uiteindelijk dus toch nog een keizersnede gehad. Dus dat kan ook zo gaan, beter denk ik dat het nu zo gepland gaat dan toch? Kan me voorstellen dat het rust geeft nu je die duidelijkheid gewoon hebt.
Juli 2015
Maart 2017
<<

Sapphire

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 306

Geregistreerd: 16 Mei 2017 10:53

Bericht 28 Mrt 2018 22:02

Re: Ervaringen keizersnede

Ik heb een geplande keizersnede gehad i.v.m. stuitligging.

We moesten ons ‘s ochtends om half 7 in het ziekenhuis melden. Er werden wat controles uitgevoerd en rond 9 uur gingen we richting de operatiekamer. Daar moesten we nog even wachten, voordat we echt aan de beurt waren.

Aangekomen in de ok moest ik over naar de operatietafel. Er waren veel artsen aanwezig (academisch ziekenhuis) en er hing best een relaxte sfeer. Iedereen was zijn/haar zaken aan het checken en klaarzetten, m’n man stond met de chirurg te praten en ik kreeg ondertussen de ruggenprik. Daar zag ik van tevoren het meeste tegen op, maar dat was echt niet nodig.

Toen begon de operatie en begonnen ze met snijden. Aan een kant voelde ik nog wat, waarvoor ik snel medicatie bij gespoten kreeg en toen merkte ik het niet meer. Toen was er veel gerommel, getrek, geduw en druk en niet veel later werd onze dochter geboren. Ze werd direct bij me gelegd en de artsen gingen bezig om de boel weer te hechten etc. Ook daarbij heb ik veel druk ervaren.

Ik vond de druk heel erg tegenvallen, dat vond ik heel naar. Niet pijnlijk, maar ik trok dat niet goed. Op een gegeven moment was het zo vervelend dat ik een er wat onrustig van werd en zelf heb gevraagd of ze (man en verpleegkundige) dochter mee wilden nemen. Ik kreeg toen zelf extra middelen toegediend waardoor ik een beetje van de wereld raakte en dat was opzich wel prettig gedurende het vervolg van de operatie.

Toen alles klaar was kwam man er weer aan met dochter en zijn we naar de uitslaapkamer gebracht. Daar werd direct geprobeerd om de borstvoeding op gang te krijgen en heeft dochter lekker bij me gelegen. Na een uurtje konden we weer naar de kamer.

Qua herstel en pijn de dagen er na, vond ik het allemaal wel meevallen. Natuurlijk voel je dat je een flinke ingreep hebt gehad, maar ik vond het goed te doen. De keizersnede was op dinsdag en vrijdag mochten we naar huis.

Hoop dat je hier iets aan hebt. Veel succes alvast!

(Getypt op m’n telefoon, dus excuses voor de spelfouten)
<<

Anoniem247

Bericht 28 Mrt 2018 22:11

Re: Ervaringen keizersnede

Ik heb een spoed en een geplande gehad. Op de spoed kijk ik niet goed terug maar op de geplande wel.

Ik was nogal bang omdat mijn eerste bevalling/spoedkeisersnede erg traumatisch was. Bij de geplande was iedereen echt heel erg lief voor me en hielden ze ook echt rekening met mijn angsten. Het enige wat ik wilde was dat ze per stap vertelde wat ze gingen doen. Niet in alle details maar wel wat ik kon voelen bijvoorbeeld. Ik ben er eigenlijk heel rustig doorheen gekomen en ik voelde me na de geplande keizersnede ook gewoon goed. Ik kan er echt met een goed gevoel op terug kijken.

Eerst krijg je een infuus en dan wordt je naar de operatiekamer gebracht. Daar staat een heel team en die vertellen wat er gaat gebeuren. Mijn man stond achter mij en ook nog een verpleegster die dus alles uitlegde wat er ging gebeuren of steeds vroeg hoe het met mij ging. Dan krijg je een ruggenprik. Die kan best vervelend zijn maar dat is echt verschillend. Ik heb er in mijn leven 3 gehad en de een was veel pijnlijker dan de ander. Maar opzich is het zo gepiept. Dan wordt je op je rug gelegd door een paar man en dan gaan ze met een pincet prikken of je nog ergens gevoel hebt. Ook maken ze je armen vast (tenminste dat was bij mij in beide gevallen). Als ze zeker weten dat je niks voelt beginnen ze met de operatie. Het kan zijn dat je tussendoor erg misselijk wordt. Dat komt volgens mij door je bloeddruk maar dan zetten ze iets aan waardoor de misselijkheid weg gaat. Eigenlijk gaat alles best snel en je voelt er niks van. Alleen als ze de baby willen pakken voel je een soort druk en geduw bovenin je buik en dat kan best even vervelend zijn. In mijn geval zag ik hoe mijn zoon geboren werd. Ik zag echt hoe hij uit mijn buik werd gehaald. In sommige gevallen zie je dat niet want dan hebben ze er een doek voor zitten. Ze zuigen wat uit het mondje en kijken of de baby goed adem haalt. Ik kreeg de baby daarna direct te zien en kon hem aanraken met mijn gezicht. Dan wordt de baby meegenomen ter controle en ondertussen wordt je weer opgelapt. Als het goed gaat met de baby krijgt de papa de baby in zijn armen of de baby wordt in een bedje gelegd tot jij op je kamer bent en dan mag je de baby vasthouden en voeden. Na 3 nachten mochten we naar huis.

Het herstel is ook bij iedereen anders maar je moet niet verwachten dat je na 4 dagen 5 km kunt gaan wandelen. Je wond (en binnenin) trekt gewoon een beetje en vooral na een inspanning. Je voelt echt aan je lichaam wanneer iets teveel is. De eerste dagen zijn dat echt bij kleine dingen. Zoals het optillen van een volle waterkoker.

Ik had trouwens wel echt een volle dag last van ontzettende naweeën. Echt heel pijnlijk. Ze kwamen in mijn been op en trokken naar mijn buik en rug. Dit is ook wel iets waar je rekening mee moet houden. En pijn aan mijn maag heb ik ook gehad. Omdat onze zoon nog heel hoog zat en ze flink moesten wroeten om hem goed te pakken voelde het echt een dag of 3 niet fijn. Beetje dat beurs gevoel.
Laatst gewijzigd door Anoniem247 op 28 Mrt 2018 22:17, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 28 Mrt 2018 22:16

Re: Ervaringen keizersnede

Fijn om te lezen!

Je krijgt ook een katheter, is dat pijnlijk? Ik kan me er niets bij voorstellen.

En je krijgt de 1e 24 uur een morfinepompje, heb je die veel nodig gehad?
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Sapphire

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 306

Geregistreerd: 16 Mei 2017 10:53

Bericht 28 Mrt 2018 22:20

Re: Ervaringen keizersnede

Katheter hebben ze ‘s ochtends bij mij ingebracht. Dat vond ik niet pijnlijk.

Ik had geen morfinepompje en die heb ik niet gemist. Alleen de eerste dag kreeg ik wat zwaardere pijnstillers en daarna paracetamol. Dat was prima.
<<

Anoniem247

Bericht 28 Mrt 2018 22:21

Re: Ervaringen keizersnede

Ik heb geen morfinepompje gehad na de operatie. Wel heb ik de eerste paar dagen verschillende pillen geslikt voor de pijn maar al vrij snel lukte het met alleen paracetamol. Een katheter vond ik echt niet prettig en zelf pijnlijk. Bij het ene ziekenhuis brengen ze die voor de ruggenprik in en bij het andere ziekenhuis na de ruggenprik. Bij mijn spoed keizersnede was het ervoor en bij mijn geplande erna maar daar heb ik echt om moeten vragen.
<<

sanskie

Kletskop

Berichten: 833

Geregistreerd: 29 Okt 2013 13:48

Bericht 28 Mrt 2018 22:32

Re: Ervaringen keizersnede

Ik heb een spoedkeizersnede gehad. En kijk hier niet leuk op terug vooral de tijd gelijk na de geboorte heb ik als naar ervaren. Ik kan er wel uitgebreide op in gaan maar daar heb jij ook niks aan. Geef gewoon heel duidelijk aan wat jij wilt ik was hier veels te luchtig over/ gemakzuchtig en daar heb ik spijt van. Maar wist ik veel eerste keer voor mij en het overviel mij totaal, niet op voorbereid overnagedacht ...wellicht dom. Ik weet nu heel goed wat ik wil en hoop zo graag op een natuurlijke bevalling mocht ik in de toekomst nog een kindje verwachten.
<<

Saga

Major Yipyapper

Berichten: 5361

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:12

Bericht 28 Mrt 2018 23:07

Re: Ervaringen keizersnede

Ik heb een spoedkeizersnede gehad en dat is mij echt heel erg meegevallen.
Ja, de eerste twee dagen toen ik in het ziekenhuis lag kon ik mij niet goed bewegen. Maar toen ik eenmaal het bed uit was kon ik me meteen goed voortbewegen.
Zorg er goed voor dat je niet krom gaat lopen maar goed rechtop!

Ik heb het net nog aan mijn vriend gevraagd, maar ik heb geen pijnstillers mee naar huis gekregen. Ik zal vast wel paracetamol geslikt hebben maar dat kan ik mij niet meer herinneren.
Thuis kon ik meteen goed uit de voeten en lag ik niet op bed. Traplopen ging ook hartstikke goed en op dag 6 zijn we samen met onze kraamverzorgster zelfs nog naar de mediamarkt 30km verderop geweest om een nieuwe laptop voor haar te halen.

Van de katheter voelde ik echt niets en ik was er erg blij mee. De eerste 24 uur verloor ik ruim 5 liter vocht nog, moet er niet aan denken dat ik steeds op zo'n po had gemoeten ofzo.
10.04.17
<<

Pure*

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1937

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:18

Bericht 28 Mrt 2018 23:22

Re: Ervaringen keizersnede

Flore schreef:Fijn om te lezen!

Je krijgt ook een katheter, is dat pijnlijk? Ik kan me er niets bij voorstellen.

En je krijgt de 1e 24 uur een morfinepompje, heb je die veel nodig gehad?
niets gevoeld van katheter! En dat pompje heb ik niet standaard gehad. Bij spoedkeizersnede uiteindelijk wel gekregen gezien ik veel pijn had en toen ook heeeeeel veel gebruikt (en hielp eigenlijk nog niet goed), met geplande keizersnede niet gehad en ook niet gemist.
Juli 2015
Maart 2017
<<

Spencer

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11145

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:18

Bericht 29 Mrt 2018 09:06

Re: Ervaringen keizersnede

Het was heel gezellig, mijn geplande ks.

Ik kreeg volgens mij eerst een infuus en toen naar de ok en een ruggeprik en daarna een katheter. Toen even kletsen en toen begonnen ze. Ik werd even heel duizelig en misselijk dus kreeg bloeddrukmedicijnen. Vrij snel was hij er al en toen werd hij op mn buik gelegd en naar de uitslaapkamer.
Het was zo gebeurd en deed geen pijn.

Dinsdagavond om 22.25 bevallen en donderdagochtend mocht ik naar huis.
R. 2013
D. 2016
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 29 Mrt 2018 09:50

Re: Ervaringen keizersnede

Spencer schreef:Het was heel gezellig, mijn geplande ks.

Ik kreeg volgens mij eerst een infuus en toen naar de ok en een ruggeprik en daarna een katheter. Toen even kletsen en toen begonnen ze. Ik werd even heel duizelig en misselijk dus kreeg bloeddrukmedicijnen. Vrij snel was hij er al en toen werd hij op mn buik gelegd en naar de uitslaapkamer.
Het was zo gebeurd en deed geen pijn.

Dinsdagavond om 22.25 bevallen en donderdagochtend mocht ik naar huis.


Ik dacht even dat je sarcastisch was toen ik je 1e zin las;-)
Maar fijn dat je het zo goed hebt ervaren, geeft mij weer moed!
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 29 Mrt 2018 09:52

Re: Ervaringen keizersnede

sanskie schreef:Ik heb een spoedkeizersnede gehad. En kijk hier niet leuk op terug vooral de tijd gelijk na de geboorte heb ik als naar ervaren. Ik kan er wel uitgebreide op in gaan maar daar heb jij ook niks aan. Geef gewoon heel duidelijk aan wat jij wilt ik was hier veels te luchtig over/ gemakzuchtig en daar heb ik spijt van. Maar wist ik veel eerste keer voor mij en het overviel mij totaal, niet op voorbereid overnagedacht ...wellicht dom. Ik weet nu heel goed wat ik wil en hoop zo graag op een natuurlijke bevalling mocht ik in de toekomst nog een kindje verwachten.


Maar wat had je graag anders gezien dan? Waar heb je spijt van?
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Spencer

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11145

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:18

Bericht 29 Mrt 2018 09:56

Re: Ervaringen keizersnede

Flore schreef:
Spencer schreef:Het was heel gezellig, mijn geplande ks.

Ik kreeg volgens mij eerst een infuus en toen naar de ok en een ruggeprik en daarna een katheter. Toen even kletsen en toen begonnen ze. Ik werd even heel duizelig en misselijk dus kreeg bloeddrukmedicijnen. Vrij snel was hij er al en toen werd hij op mn buik gelegd en naar de uitslaapkamer.
Het was zo gebeurd en deed geen pijn.

Dinsdagavond om 22.25 bevallen en donderdagochtend mocht ik naar huis.


Ik dacht even dat je sarcastisch was toen ik je 1e zin las;-)
Maar fijn dat je het zo goed hebt ervaren, geeft mij weer moed!


Haha ja het was echt gezellig
R. 2013
D. 2016
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15970

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 29 Mrt 2018 10:48

Re: Ervaringen keizersnede

Ik heb het eigenlijk net zo ervaren als Spencer. Maar ik kende de helft van het operatieteam ook, dat heeft vast bijgedragen. Ik heb mijn verhaal volgens mij al eens gedaan in ons eigen topic dus dat laat ik nu even achterwege. Maar nog een tip: vraag of ze de catheter op de OK in willen brengen, nadat de ruggenprik is gezet. Dan voel je er niks van. Ruggenprik zelf heb ik trouwens ook helemaal niks van gevoeld.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Happydobby

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3343

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:09

Bericht 29 Mrt 2018 11:37

Re: Ervaringen keizersnede

Hier 2 maal een keizersnede, de eerste was spoed, na 28 uur weeën en een uur persen ben ik naar de ok gebracht. catheter is nog op de verloskamer ingebracht, door de weeën niks van gevoeld. Een catheter is noodzakelijk omdat tijdens de operatie je blaas leeg moet zijn zodat ze die opzij kunnen schuiven. Na het losmaken van de placenta kreeg ik een bloeding en dat is direct gehecht, hiervan helaas wel lang pijn van gehad. Ik was 1 liter bloed verloren en kreeg de dag erna ijzertabletten, die heb ik 6 weken geslikt. Morfine geven ze hier direct op de uitslaapkamer en zo nodig kan je nog morfine via injectie krijgen op de eerste dag. Ik kreeg in de 5 dagen die ik daarna nog in het ziekenhuis lag 3x2 stuks paracetamol en 3x dgs diclofenac als pijnstiller.

Bij de tweede zou ik het vaginaal proberen maar had afgesproken zo min mogelijk medische interventies. Ik kwam om 2.00 uur snachts in het ziekenhuis aan met weeën en 7 cm en om 5 uur zat ik nog op 7 cm. De ok was net gebruikt dus ik kon meteen mee. Infuus en catheter gekregen en daarna gingen naar de ok. Beide keren niks gemerkt van het prikken van de ruggenprik. De tweede keizersnee is heel rustig gedaan want er was geen spoed. Deze keer nauwelijks bloedverlies, was 200 cc in totaal en geen extra hechtingen. Omdat het nog nacht was hoefde ik niet naar de verkoever maar ging direct mee naar de kraamafdeling. Na 2 dagen mocht ik naar huis en slikte toen alleen nog paracetamol.

De jongste is nu 4 en ondanks dat het litteken nog een keer geopend is ziet het er netjes uit, bij mij is het met oplosbare hechtingen gedaan en dan onderhuids, zit meteen dicht. Ik zou hier wel naar vragen, bij een vriendin was het met agraves (nietjes) gedaan. Ziet er minder mooi uit vind ik en je moet dan terug om ze te laten verwijderen.

Ik hoop dat het een mooie ervaring voor je word! Mijn ervaring op de ok beide keren is positief.
M:21072011
J :08012014
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 29 Mrt 2018 12:08

Re: Ervaringen keizersnede

Lady schreef:Ik heb het eigenlijk net zo ervaren als Spencer. Maar ik kende de helft van het operatieteam ook, dat heeft vast bijgedragen. Ik heb mijn verhaal volgens mij al eens gedaan in ons eigen topic dus dat laat ik nu even achterwege. Maar nog een tip: vraag of ze de catheter op de OK in willen brengen, nadat de ruggenprik is gezet. Dan voel je er niks van. Ruggenprik zelf heb ik trouwens ook helemaal niks van gevoeld.


Mag je daar zelf voor kiezen dan? Waar dat gebeurt?
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Happydobby

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3343

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:09

Bericht 29 Mrt 2018 12:47

Re: Ervaringen keizersnede

Flore schreef:
Lady schreef:Ik heb het eigenlijk net zo ervaren als Spencer. Maar ik kende de helft van het operatieteam ook, dat heeft vast bijgedragen. Ik heb mijn verhaal volgens mij al eens gedaan in ons eigen topic dus dat laat ik nu even achterwege. Maar nog een tip: vraag of ze de catheter op de OK in willen brengen, nadat de ruggenprik is gezet. Dan voel je er niks van. Ruggenprik zelf heb ik trouwens ook helemaal niks van gevoeld.


Mag je daar zelf voor kiezen dan? Waar dat gebeurt?


Bij mij gebeurde het gewoon op de verloskamer, geen idee of ieder ziekenhuis daar aan meewerkt. Een catheter inbrengen doet geen pijn, het kan branderig aanvoelen. Het is zo gepiept trouwens.
M:21072011
J :08012014
<<

sanskie

Kletskop

Berichten: 833

Geregistreerd: 29 Okt 2013 13:48

Bericht 29 Mrt 2018 13:29

Re: Ervaringen keizersnede

@Flore

Ik zal bij het begin beginnen ik wou heel graag thuis bevallen. Alles stond al weken klaar, baby lag in de goede houding ik heb nooit ergens last van gehad tijdens mijn zwangerschap dus wachten maar. Maar nee hoor de kleine uk wou er niet uit dus met 41 weken en 4 dagen naar het ziekenhuis gegaan om ingeleid te worden. Ik moest daar blijven en zou in het ziekenhuis gaan bevallen (jammer 1). De volgende ochtend om 07.00 lag ik daar aan de weeënopwekkers ik had 3 cm ontsluiting gekregen door die balloncatheter . Maar het wou maar niet geen cm er bij de hele dag niet dus na tich controles 2 ruggenprikken verder werd er pas boem besloten spoedkeizersnede. Oke slik wat moet dat moet he (mijn bloedruk was te laag, hartslag baby was niet goed, baby bloedtest hoofd ook niet goed) het voelde of dat ik geen keus had en na uren aan de weeënopwekkers te hebben gezeten maar geen cm verder te zijn gekomen tja het schoot niet op. Om 18.17u bevallen van mijn dochter. Ze werd omhoog getild toen ze geboren werd dus kon ik haar heel even zien maar gelijk daarna moest ze mee voor controles. Eenmaal schoongemaakt en ingepakt kwam papa haar showen ( ik lag nog op de operatietafel) dit heeft een paar min geduurd. Toen werd ik na een uitslaapkamer gebracht maar waren mijn kleine uk en vriend ?! 1 uur lang niet gezien ik maar wachten wachten wachten. Door slechte communicatie tussen al dat personeel daar heb ik daar zolang alleen gelegen. Toen ze eindelijk kwamen mochten de kleine gelijk aan de borst en zijn we daarna naar mijn kamer gegaan een gedeelde kamer kwam ik achter wat een nachtmerrie. Die vrouw naast mij kon geen woord Nederlands nou lekker gezellig en als mijn baby eindelijk stil was/sliep begon die van haar te huilen ik deed geen oog dicht ik was bek af gesloopt. Mijn vriend is die avond naar huis gegaan mocht wel blijven slapen in het ziekenhuis maar in een andere kamer nou daar heb je ook niks aan. Nou lag ik daar moederziel alleen net moeder en alles zo anders dan ik had gehoopt. Ik had zo graag mijn kleine gelijk op de borst gehad en gewoon lekker knuffelen vast willen houden en niet 1 uur lang hoeven te wachten totdat haar eindelijk weer zag.
Dat je niet gelijk fysiek/lichamelijk contact hebt met je baby dat zit mij heel hoog.
Ik heb daarna nog 4 dagen in het ziekenhuis moeten blijven en met 1 ziekenverzorgster die ik echt vreselijk vond. Zelf netjes gevraagd of we een andere mochten maar Nee moesten het met haar doen en toen ik eindelijk naar huis mocht ja hoor weer zij echt :cry:
Laatst gewijzigd door sanskie op 29 Mrt 2018 21:40, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Saga

Major Yipyapper

Berichten: 5361

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:12

Bericht 29 Mrt 2018 17:17

Re: Ervaringen keizersnede

Mijn wond zat trouwens vast met een paar nietjes die er thuis door de verloskundige uit zijn gehaald met het huisbezoek. En mijn litteken is erg netjes
10.04.17
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 29 Mrt 2018 18:40

Re: Ervaringen keizersnede

Sanskie wat heftig joh. Ook slecht van het ziekenhuis, heb je een klacht ingediend?
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15970

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 29 Mrt 2018 20:48

Re: Ervaringen keizersnede

Flore schreef:
Lady schreef:Ik heb het eigenlijk net zo ervaren als Spencer. Maar ik kende de helft van het operatieteam ook, dat heeft vast bijgedragen. Ik heb mijn verhaal volgens mij al eens gedaan in ons eigen topic dus dat laat ik nu even achterwege. Maar nog een tip: vraag of ze de catheter op de OK in willen brengen, nadat de ruggenprik is gezet. Dan voel je er niks van. Ruggenprik zelf heb ik trouwens ook helemaal niks van gevoeld.


Mag je daar zelf voor kiezen dan? Waar dat gebeurt?


Het is niet gebruikelijk maar je kunt altijd aangeven dat dit je voorkeur heeft.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43723

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 29 Mrt 2018 20:55

Re: Ervaringen keizersnede

Ik heb geen keizersnede gehad maar wel een ruggenprik en een katheter en vond beide heel erg meevallen. Heb ook echt niks gevoeld van dat die katheter zich vulde (blijkbaar). Alleen het plassen naderhand was lastig, dat duurde echt uren.

Sterkte en succes Flore! Het wordt hoe dan ook een mooie en bijzondere geboorte van je kindje. Ah ben helemaal blij voor je hoor, heb toch altijd met je mee gehoopt en mee gelezen.
Let's discover the world together.
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 29 Mrt 2018 21:18

Re: Ervaringen keizersnede

Marin schreef:Ik heb geen keizersnede gehad maar wel een ruggenprik en een katheter en vond beide heel erg meevallen. Heb ook echt niks gevoeld van dat die katheter zich vulde (blijkbaar). Alleen het plassen naderhand was lastig, dat duurde echt uren.

Sterkte en succes Flore! Het wordt hoe dan ook een mooie en bijzondere geboorte van je kindje. Ah ben helemaal blij voor je hoor, heb toch altijd met je mee gehoopt en mee gelezen.


Wat ontzettend lief, dankje!
Boys rule!
2018 / 2020
<<

sanskie

Kletskop

Berichten: 833

Geregistreerd: 29 Okt 2013 13:48

Bericht 29 Mrt 2018 21:45

Re: Ervaringen keizersnede

Nee geen klacht ingediend wat schiet je daar mee op ? Volgende keer een ander ziekenhuis, een goed geboorteplan en hopelijk een natuurlijke bevalling. En nu genieten van mijn prachtige dochter. En ik wens jou een mooie bevalling toe. Lief dat je begrip toont
Volgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron