Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Ervaring foto op hout? (Of andere materialen?)

<<

Fiebie

Kwebbel

Berichten: 365

Geregistreerd: 18 Sep 2013 20:33

Bericht 28 Jun 2018 14:50

Ervaring foto op hout? (Of andere materialen?)

Hebben er hier dames ervaring met foto afgedrukt op hout? Hoe is het eind resultaat? En wat deed het hout op langere termijn? Of wellicht tips over andere materialen?

En waar laten jullie je foto's drukken? Ik heb vooralsnog goede ervaringen met herinneringenoplinnen.nl maar er zijn zoveel sites!
<<

Miccie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 535

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:01

Woonplaats: Den Haag

Bericht 03 Jul 2018 16:53

Re: Ervaring foto op hout? (Of andere materialen?)

Mijn man heeft ruim 5 jaar een foto op hout laten afdrukken als verrassing voor mij. Was goed gelukt en is na al die tijd nog steeds even mooi.

Waar hij het heeft laten doen weet ik niet want het was ene cadeau toen.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Pomsky

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 472

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:39

Bericht 03 Jul 2018 21:00

Re: Ervaring foto op hout? (Of andere materialen?)

Ik heb 3 jaar geleden een trouwfoto laten afdrukken, via fotoophout.nl geloof ik. Deze hangt al een tijdje dus en nog steeds even mooi. Het hout lijkt niet te gaan werken, waar ik wel even bang voor was.
Afbeelding

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Biscotti