Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


" ergernissen" marktplaats (verbazing)

<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10523

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:56

Bericht 29 Dec 2017 12:20

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Helaas jongens. Ze heeft ook alleen maar deze ene advertentie. Niet te doen dit :(
Dundas schreef:Van plakken wortels kun je niet op reis.

https://www.instagram.com/ooph_baby/
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 12210

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 29 Dec 2017 12:21

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Nog één wellicht iets vergezochte tip; kun je niet op haar marktplaatsnaam googelen en dan een oude advertentie 'in cache' bekijken?
November 2016 ♥
Augustus 2019 ♥♥
Afbeelding
<<

Linnie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1878

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:52

Woonplaats: Goeree Overflakkee

Bericht 02 Jan 2018 14:29

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Pff hier een ergernis...

We hebben een mobiele airco te koop staan en bieden vanaf €90. 1e bieder bood €95 en dat was prima akkoord gegaan, maar verder nog niks gehoord. Kreeg ik een paar dagen later een bod van €100. Dus die man een berichtje gestuurd of hij hem nog wilde hebben, maar mocht hem verkopen aan de hoogste bieder. Helemaal prima, en diegene een berichtje gestuurd wanneer hij zij erom wil komen.
Krijg ik een berichtje terug: ik zie er vanaf.

Ik wel een beetje pissig en heb dit terug gestuurd: Ehm waarom bied je dan...

Echt he we willen er graag vanaf, is dat mensje pesten ofzo :nopompom:

De andere bieder maar een berichtje gestuurd als hij hem nog wil hebben hij hem voor €75 mag ophalen.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Hippie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1632

Geregistreerd: 19 Jan 2015 12:10

Bericht 02 Jan 2018 16:06

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Ik heb nog regelmatig vage dingen op marktplaats. Meestal valt het mee hoor, maar soms.. Ik snap dat ook nooit zo goed Linnie, waarom mensen dan bieden. Hoewel ik soms ook iets zoek en dan op meerdere advertenties bied, dan kan het gebeuren dat meerdere verkopers akkoord gaan. Maar meestal verwijder ik al mijn andere biedingen zodra er iemand akkoord is. Of als ik al reactie heb stuur ik wel een reactie, dat ik al wat gevonden heb. Komt overigens niet vaak voor, maar als het voorvalt vind ik dat wel zo netjes.

Ik had van de week ook nog een leuke. Mijn vader ging een nog grotere tv kopen en ik mocht de oude hebben (groter dan onze tv op dat moment). Dus ik onze tv op marktplaats gezet met 'bieden' erbij. Kreeg ik een bod van 20 euro, wat ik te laag vond. Dat netjes doorgegeven en vervolgens krijg ik een betoog in vreselijk Nederlands dat die tv maar 10 euro waard is en diegene zo aardig was om 20 te geven omdat hij snel een tv nodig had. Toen ik daar niet op in wilde gaan was het 'nou succes ermee dan'. Normaal zou ik dan verder niet reageren, maar heb de volgende dag diegene ook veel succes gewenst en even gemeld dat de tv inmiddels voor 50 was opgehaald (dat was ook zo).
<<

Beachgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1470

Geregistreerd: 09 Sep 2013 18:18

Bericht 02 Jan 2018 22:31

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Afgelopen zomer heb ik een fatboy (nep) zitzak verkocht. Nieuwprijs was 60 euro en voor 10 euro stond ie te koop want ik wilde er vanaf. Hij had hier buiten gelegen op het balkon dus ik heb hem met een sopje afgenomen en in de advertentie gezet dat hij van buiten kwam, dat ik hem goed schoongemaakt had maar dat er een paar kleine vlekjes op zaten die er niet af gingen (stelde echt amper wat voor).

Meteen een mailtje van een mevrouw dat ze hem wel wilde voor haar zoontje zijn verjaardag. Prima, kom maar halen.
Ten eerste kwam ze echt met een iniminie autootje. :eyes: Dat ik dacht nou succes met inpakken..... maargoed dat is haar probleem.
Ten tweede ging ze de hele zitzak stukje voor stukje bekijken waar de vlekjes zaten. Begon ze te miepen ja er zitten toch wel wat vlekken op. Ja had ik vermeld in de advertentie zei ik, hij komt van mijn balkon. Of ik niet nog even een sopje kon maken? :palm: Dus ik euhh nee, ik heb hem helemaal afgeboend en dit gaat er gewoon niet af. Wilde ze afdingen tot 5 euro!
Heb toen gezegd 10 euro en meenemen of anders gaat het niet door. Nou toen nam ze hem toch maar wel mee maar het ging niet van harte. :thumbdown:
Afbeelding
<<

Linnie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1878

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:52

Woonplaats: Goeree Overflakkee

Bericht 15 Jan 2018 16:43

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Hier weer een ergernis. Mn moeder heeft een maxicosi te koop staat, ik verkoop hem voor haar op marktplaats, €100, nog helemaal nieuw.
Ok iemand wilde hem overnemen of ik hem kan bellen prima. Hij wil er €70 voor geven, even overlegd met mn ma en dat was goed. Man weer gebeld en hij zou later die dag terug bellen. Niks meer gehoord, ook een berichtje gestuurd via marktplaats. Wel bekeken maar niet terug gereageerd grmbl.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Dee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4615

Geregistreerd: 03 Aug 2015 16:18

Bericht 15 Jan 2018 18:59

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Irritant is dat Linnie.. En als je dan in tussentijd mensen hebt afgezegd, is het helemaal zuur.

Hier ook een irritatie.
Ik zoek een reserve knuffeltje voor mijn dochter. Ze werden verkocht voor 99 cent bij de Action destijds. Op marktplaats staat er eentje, dus op geboden. Ik wil best wat meer betalen maar ga zeker geen 5 euro betalen voor een knuffeltje dat 0,99 heeft gekost. En dan wilde diegene ook nog al het verpakkingsmateriaal en de verzenden er boven op rekenen. Dankje de koekkoek.
For all the things my hands have held, the best by far is you
L. 2016 :heart:
<<

Anoniem231

Bericht 15 Jan 2018 19:44

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Dee er zijn fb pagina's van knuffel kwijt, probeer daar eens. En anders de action pagina van die ria. Mag ook soms.
<<

tuttebel

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 206

Geregistreerd: 04 Sep 2013 15:02

Bericht 19 Jan 2018 16:09

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Gisteren een lamp binnengekregen die ik had gekocht via mp, blijkt hij met het opsturen gebroken te zijn. Ik heb dus de verkoper gemeld dat het kapot was en dat ik hem niet goed ingepakt vond. Krijg ik een reactie terug dat hij het wel goed had ingepakt en ik kon neervallen :wtf: . Dus ik vandaag postnl benaderd gezien het aangetekend verstuurd was, blijkt dat alleen de verzender een claim kan indienen. En die wil nu alles behalve meewerken. Ik vind het echt schandalig. Nu ben ik mn geld kwijt en heb ik een kapot ding, terwijl het het door hem gewoon geclaimd zou kunnen worden.
<<

Cotton

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 23650

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 19 Jan 2018 16:12

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

tuttebel schreef:Gisteren een lamp binnengekregen die ik had gekocht via mp, blijkt hij met het opsturen gebroken te zijn. Ik heb dus de verkoper gemeld dat het kapot was en dat ik hem niet goed ingepakt vond. Krijg ik een reactie terug dat hij het wel goed had ingepakt en ik kon neervallen :wtf: . Dus ik vandaag postnl benaderd gezien het aangetekend verstuurd was, blijkt dat alleen de verzender een claim kan indienen. En die wil nu alles behalve meewerken. Ik vind het echt schandalig. Nu ben ik mn geld kwijt en heb ik een kapot ding, terwijl het het door hem gewoon geclaimd zou kunnen worden.

Heb je hem ook gestuurd dat hij het kan claimen?

rot zeg.
29032018
<<

tuttebel

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 206

Geregistreerd: 04 Sep 2013 15:02

Bericht 19 Jan 2018 16:29

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Ja, maar blijkbaar is hij zo op zijn teentjes getrapt dat jij dat niet wil doen. Hij zegt dat hij eerst 'een bult sto' van mij over zich heen krijgt en ik dan van hem verwacht dat hij het oplost. Ik vind zijn reactie dan ook erg overdreven gezien ik hem enkel had gescheven dat het helemaal kapot was aangekomen en dat het slecht verpakt was. Oke, er stond ook een sarcastische 'bedankt hoor' bij, maar om daar zo van gepiekeert te zijn dat je vervolgens gaat zeggen dat iemand neer kan vallen vind ik wel erg ver gaan.
<<

Anoniem246

Bericht 19 Jan 2018 16:47

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Als ik de verkopende partij was dan had ik de 'bedankt hè' ook niet goed opgepakt.

Een vriend van mijn man heeft een oude playstation verkocht aan een jongen. Deze jongen heeft hem met zijn moeder opgehaald en is zonder testen met het ding naar huis gegaan. Toen bleek de playstation het niet te doen. Nu gaat zijn naam rond als oplichter op marktplaats van Facebook. Dat vind ik persoonlijk niet helemaal fair. Ze hadden hem bij hem kunnen testen, dat hebben wij destijds ook gedaan met onze playstation. Was een voorwaarde om hem te komen halen, dus stond hij aangesloten toen we binnenkwamen. Daarna is hij de doos ingegaan, heeft de verkoper zijn geld gehad en hebben wij hem thuis weer aangesloten en was alles goed.
<<

Caulfield

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4922

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:33

Bericht 19 Jan 2018 20:00

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Waarom verkoopt die vriend van je man een niet werkende PS?
‘You are a woman with a brain and reasonable ability. Stop whining and find something to do.’
<<

Anoniem246

Bericht 19 Jan 2018 20:10

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Caulfield schreef:Waarom verkoopt die vriend van je man een niet werkende PS?


Niet bewust. Dat is een vaststaand feit! Inmiddels is het ook opgelost. De mensen hebben hun geld terug, maar zijn naam is wel ten grabbel gegooid. Op woensdag is er contact geweest tussen verkoper en koper (waarin hij beloofde met een oplossing te komen) en daarna ging hij zijn avond en dagdienst in. Denkende dat hij het daarna zou oplossen. Hij kreeg dus op zijn werk te horen dat hij werd beschuldigd van oplichterij. Niet fair.
<<

Emma

Lady-post-a-lot

Berichten: 1598

Geregistreerd: 24 Okt 2015 10:53

Bericht 19 Jan 2018 21:38

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Hoe weten ze dat dan zo snel op zijn werk?
<<

Skyler

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 977

Geregistreerd: 06 Dec 2014 13:58

Bericht 19 Jan 2018 22:11

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Allicht niet fair, maar als je een product met die waarde verkoopt neem je toch zelf het initiatief om vooraf, waar de potentiële koper bij is, het product werkend te tonen. Meer zekerheid kun je niet hebben, lijkt me. Ik neem dan liever het zekere voor het onzekere, maar die les heeft hij er vast zelf ook uitgehaald na dit vervelende voorval.
<<

Anoniem246

Bericht 20 Jan 2018 11:08

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Emma schreef:Hoe weten ze dat dan zo snel op zijn werk?


Zijn werkgever niet hoor. Hij werd door zijn zus op het werk gebeld en kreeg allemaal berichtjes van mensen in zijn vriendenlijst. Achteraf, nu het opgelost is, zegt de koper dat ze te snel heeft gehandeld.

Skylar, met zulke bedragen zou ik dat ook doen. Het zekere voor het onzekere.
<<

Geel

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3992

Geregistreerd: 28 Apr 2015 15:24

Bericht 01 Feb 2018 11:19

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Ik heb het peuterbed dat ik op het oog heb op MP gevonden, voor €100. Maar degene van wie het reageert in een soort SOS-codetaal:

Hallo

140x70
Half jaar
Hele lichte gebruiksporen haast niet te zien
Verkeerd in goede staat

En nu heb ik gevraagd of het inclusief matras was, maar het is exclusief. Als ik het matras wil, komt er €20 bij. Nog zoiets. Maar wáárom zou je een peutermatrasje willen houden als je het bed verkoopt? Dan is er toch iets mis met het bed?

Of ben ik nu te wantrouwig? :suspect:
Caulfield schreef:Misschien bind ik wel een theedoek om m’n hoofd.
<<

Filoria

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1969

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:43

Bericht 01 Feb 2018 11:30

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Is het dichtbij, kun je niet gewoon even gaan kijken?
Dat ze het matrasje zouden willen houden vind ik ook apart.

En die zin 'verkeerd in goede staat' is ineens een prachtige paradox door die d/t fout :heart:
Afbeelding Afbeelding
<<

Amandine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2788

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:35

Bericht 01 Feb 2018 11:41

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Wij verkopen momenteel ook ons bed (ombouw en lattenbodems) zonder matrassen. De matrassen zijn pas twee jaar oud en we hebben een boxspring gekocht met nieuwe matras, maar we houden de oude voor op een logeerbed of het kinderbed straks. Betekent dus niet dat er iets mis is met het bed :wink:

Maar ik zou, als het mogelijk is, ook even gaan kijken. Zou ik altijd doen bij zulke aankopen.
Afbeelding
<<

Anoniem236

Bericht 01 Feb 2018 11:57

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Nee hoor vind ik niet gek. Altijd handig voor logeetjes, bij oma thuis in bed, als reserve
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2093

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 01 Feb 2018 12:04

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Wij hebben jaren een peutermatrasje gehad om mee te spelen. Koprollen, handstanden oefenen en andere gekkigheid...dusss altijd bewaren dat peutermatras;-)
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1297

Geregistreerd: 11 Okt 2015 19:55

Bericht 01 Feb 2018 12:14

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Veel mensen willen geen 2ehands matrassen.
Afbeelding
<<

Saga

Major Yipyapper

Berichten: 3000

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:12

Bericht 01 Feb 2018 12:52

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Worden peutermatrasjes ook niet gebruikt op (zelfgemaakte) tuinsets, als kussen?


Ik had de boxmobiel te koop staat via een fb pagina. Daar reageerde een overenthousiaste aanstaande oma op. Hele verhalen over haar dochter en de zwangerschap kreeg ik, inclusief foto's van de babykamer!
Het ophalen was ook nog een dingetje aangezien ik veel moest werken en ze zelf geen vervoer had, maar nu haast een week later is ie weg en ben ik eindelijk van al die berichten af!
10.04.2017
<<

Geel

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3992

Geregistreerd: 28 Apr 2015 15:24

Bericht 01 Feb 2018 15:40

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Nou, ik heb me over m'n scepsis heen gezet en we gaan waarschijnlijk morgenavond een kijkje nemen en als het bevalt en we kunnen de tijk van het matras wassen, dan gaan we ervoor. Yesss.
Caulfield schreef:Misschien bind ik wel een theedoek om m’n hoofd.
VorigeVolgende

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers