Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Endometriose

05 Jul 2018 19:16

Ik ben benieuwd of hier ladies zijn die hier ook last van hebben? Ik ben onwijs aan het struggelen met pijn en doorlopend bloedverlies. Ik heb ook bloedarmoede inmiddels. 2 weken geleden heb ik een echo gehad omdat mijn huisarts een bult in mijn buik voelde. Hierop was helaas te zien dat er een aardige verkleving rechts onderin mijn buik zit, ter grootte van een kleine tumor. Er zitten cystes in, oud bloed en strengen littekenweefsel. Ook mijn dikke darm en blindedarm zitten er aan vast.

Volgende week heb ik een afspraak bij de gyn, eerste afspraak. Ik vind het doodeng als ze me in de overgang willen gaan brengen ofzo, ik heb liever dat ze het weghalen. Ik ben dus heel benieuwd naar ervaringsverhalen, ook met betrekking tot zwanger worden...bij de echo zei de radioloog (van het endometriosecentrum) dat dit niet meer op een normale manier kan, enkel met IVF...

Re: Endometriose

05 Jul 2018 19:44

Jeetje wat zwaar kut voor je :( Dat is geen heel licht nieuws. Ik heb er geen ervaring mee. Veel sterkte..

Re: Endometriose

05 Jul 2018 20:00

Jeetje wat een rotnieuws en wat akelig dat je er zo veel last van hebt ook! Ik hoop dat de gyn je meer duidelijkheid kan gaan geven.

Re: Endometriose

06 Jul 2018 09:36

Och wat een nieuws! Geen ervaring, maar wilde wel even wat zeggen. En fijn je hier weer even te zien :)

Re: Endometriose

06 Jul 2018 13:23

Wat lief!! Ik kom hier inderdaad niet zo vaak meer, ik vind het ergens ook wel een beetje moeilijk dat zo ongeveer iedereen mama is ondertussen ;). Voor mij zat dit er nog ff niet in (vriend niet aan toe) en nu misschien zelfs wel helemaal niet meer. Of misschien moet ik ineens wel heel snel gaan handelen als ik dit nog wel wil. Het is een behoorlijke rollercoaster iig. Voorlopig wil ik vooral dolgraag van de pijn af en het continue menstrueren. Ik ga eind aug op vakantie (hebben nog niet geboekt) maar ik kan nu amper nog 2 uur aan 1 stuk zitten, laat staan een vliegreis van tig uur. Dus ik ben het zat dat het me op alle mogelijke manieren nogal beperkt in mijn doen en laten.

Nou ja, ik ben mijn ei weer even kwijt ;).

Re: Endometriose

06 Jul 2018 17:08

Dat is wel heftig nieuws Leaf :(

Zelf gelukkig geen ervaring, maar wel veel sterkte!
Plaats een reactie