Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5458

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 02 Dec 2017 14:09

Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

Haai lieve meisjes, wie wil er even met mij meedenken voor een nieuwe dag/nachtcreme?

Ik ben denk ik over mijn hele lichaam typisch een droge huid huidtype. Ook mijn gezicht. Vrijwel nooit puistjes. En mijn huid begint nu weer echt te protesteren tegen de winter en is echt rood en droog en trekkerig na het douchen (en ik douche niet lang heet en reinig mijn huid met milde zeep van de clinique 3 stappen). Vooral mijn voorhoofd. Daardoor ga je die eerste lijn die ik inmiddels heb ook steeds meer zien.

Ik had altijd gewoon de clinique superdefense voor very dry to dry combination skin. Maar ik moet denk ik wat anders. Hydraterender en ook meer voor 30+. Ik heb ook een tijdje die van Oprah geloof ik gehad, iets van Hope in a Jar ofzo. Die vond ik ook erg fijn.

Ik zoek dus een dagcreme en een nachtcreme of als je iets hebt dat ik zowel dag als nacht mag smeren maak je me helemaal blij want ik ben niet zo sterk aangelegd qua beauty-reinigingsrituelen. Goed voedend dus want mijn huid kan echt wel wat gebruiken maar ik heb ook vaak te vette cremes die er gewoon op blijven liggen ofzo en dat vind ik ook heel naar.

Iemand ervaring met droge huidjes en goede tips?
<<

Sam

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10385

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:55

Bericht 02 Dec 2017 14:50

Re: Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

Van mijn schoonheidsspecialiste kreeg ik de tip voor La Roche Posay Hydraphase intense legere UV.
Echt fantastisch spul. Nooit meer droge trekkerige huid.

Edit: in de apotheek van je zkh krijg je waarschijnlijk ook 10% korting :smile:
It is my circus. They are my monkeys. I am the ringmaster of this show.

♡ P 2015
♡ X 2016
♡ S 2017
♡ B 2018
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15414

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 02 Dec 2017 15:53

Re: Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

Ik gebruik de moisturizer van dr Jetske Ultee, voor normale-droge huid. Hier heb ik niet genoeg aan, m’n huid blijft te droog, dus ik vroeg haar om advies en ze raadde me aan om er wat druppels jojoba-olie bij te gebruiken. Kan een paar keer per dag. Misschien heb je er iets aan!
Ohja en savonds smeer ik na m’n moisturizer nog wat vaseline over de droge plekjes, zo ‘seal’ ik m’n huid en verlies ik snachts minder vocht.
#teammaple🍁
<<

Anoniem223

Bericht 02 Dec 2017 18:21

Re: Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

Ik reageer heel slecht op clinique en philisophy, precies de merken die jij wel kunt hebben dus. Dus ik weet niet of je veel hebt aan mijn reactie. Maar ik ben fan van Sisley. Ik heb nu de restorative crème. Die gebruik ik ‘s nachts, hij hydrateert heel goed, maar is voor mij als dagcreme iets te voedend. Mijn dagcreme is van Eucerin. Iets met hyaluron filler. Verder vind ik het advanced night repair serum van estee lauder heel fijn om onder mijn crème te doen. Moet ik ook maar weer eens aanschaffen.
<<

Bolus26

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2396

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:47

Bericht 02 Dec 2017 20:34

Re: Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

Ik heb van skincode een tijd de 24 uurs crème gebruikt en met dit weer pcle crème en serum van biodermal
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5458

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 02 Dec 2017 20:39

Re: Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

Sisley heb ik vroeger jarenlang gehad inderdaad tot ik er opeens niet meer tegen kon. Heel gek. Op zich is dat wel fijn spul inderdaad!

Ik denk dat iets van een serum of olie voor s avonds ook geen gek idee is inderdaad.
<<

Anoniem317

Bericht 02 Dec 2017 22:27

Re: Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

Ik heb jarenlang Clinique gebruikt, maar vond na een tijdje dat m’n huid er droog en trekkerig van werd. Ik heb daarna allerlei merken geprobeerd. Sinds een klein jaar gebruik ik Estée Lauder. Als dagcreme gebruik ik de Estée Lauder DayWear. Het is inderdaad geen gek idee om een serum of olie te gebruiken. Dat doe ik ‘s avonds ook. Vooral in deze tijd van het jaar. Ik gebruik de Estée Lauder Advanced Night Repair.
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2368

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 09:52

Bericht 03 Dec 2017 02:48

Re: Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

De meeste crèmes en zalfjes doen een droge huid eerder kwaad dan goed helaas. Een pure onbehandelde olie (zoals amandelolie of kokosolie) kan wel werken, trekt ook wel aardig snel in, toch gebruik ik dat liever niet s ochtends (toch t idee dat dat beetje glimmend is)

Verder dus juist zo min mogelijk ‘troep’ erop, minder/kort en minder heet douchen (maar dat doe je al) en zoveel mogelijk drinken (hydratatie van binnenuit). En hopen dat t snel voorjaar is ;) (heb zelf in winter altijd ergste last)
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4503

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 03 Dec 2017 04:23

Re: Droge huid - goede hydraterende dag/nachtcreme

Ik gebruik de hydra lijn van Avene. Deze is ontwikkeld voor mensen die roaccutane slikken en is dus extreem hydraterend. Mijn huid is echt fantastisch nu (op de littekens na)

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers