Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Dingen ondernemen met kind (been in gips)

<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6939

Geregistreerd: 11 Dec 2013 12:19

Bericht 25 Jan 2018 00:48

Dingen ondernemen met kind (been in gips)

Nou ja, de titel zegt het al.
Mijn zoon zit nu al bijna 3 weken in de gips met zijn voet/been en hij heeft nog (minimaal) 2 weken te gaan. Al die tijd hebben we eigenlijk weinig ondernomen met hem (weer om te wandelen is het nog niet echt vaak geweest hier de voorbije weken). Ik vind het nu wel wat zielig worden, hij vindt alles oké en zeurt niet ofzo, maar hij zit de hele dagen thuis/binnen omdat hij niet mag lopen met zijn gips.

Nou willen we dit weekend toch wat gaan doen met hem, maar ik weet niet zo goed wat. Ik heb een rolstoel gehuurd omdat hij zijn been zoveel mogelijk omhoog moet houden, dus dat hebben we in ieder geval ter beschikking.

Als er iemand tips/suggesties heeft, hoor ik het graag!
2012 & 2016
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2368

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 09:52

Bericht 25 Jan 2018 02:02

Re: Dingen ondernemen met kind (been in gips)

Ahh sneu zeg, ik snap dat je er even met hem uit wilt!
Iets van een dierentuin? Weet niet waar je woont, maar de dierentuin in Arnhem bijvoorbeeld heeft ook veel overdekte gedeeltes, mocht t weer tegenvallen.

Of iets van een museum? Spoorwegmuseum of nemo of zoiets?

Offf naar een bioscoop en dan ergens wat lekkers gaan eten ofzo. Weet niet hoe oud hij is en of dat wat voor hem is natuurlijk.
<<

Anoniem236

Bericht 25 Jan 2018 08:16

Re: Dingen ondernemen met kind (been in gips)

Bioscoop, dierentuin, sealife, pannenkoeken boot, boottocht, met de trein een stuk rijden en dan ergens lekker lunchen en een ijsje eten

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: High Heels