Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Dilemma: wat zouden jullie doen?

<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 20 Apr 2017 08:51

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Harrison schreef:Ik denk dat ik het zou doen als ik het zo lees. De reistijd is wel te overzien, je zit al heel lang niet écht blij meer op je werk en volgens mij ben je er wel heel goed in. Ik denk dat het een mooie kans is die je moet pakken. Baby's laten zich niet plannen en ik denk juist dat een baan waar je energie van krijgt beter past bij het hebben van een eventueel kind. Daarnaast ben je loyaal naar je werkgever toe en dat is een hele mooie eigenschap maar je zou loyaler naar jezelf mogen zijn :D. Alleen één ding, heb je geen concurrentiebeding?


Jawel, maar in dit geval is het een bureau dat wij inhuren voor specifieke kennis (online marketing) en werken zij dus niet in ons vakgebied maar huren wij hun in voor hun expertise in een bepaald gebied. Concurrentiebeding geldt volgens mij alleen als je ook naar een ander, soortgelijk, bedrijf als deze gaat.

Ik heb iig voor mezelf besloten dat ik vandaag met hun ga bellen en ze ga zeggen dat ondanks dat ik heel erg enthousiast ben, ik niet mijn huidige baan nu al op het spel ga zetten. Daarvoor is het me teveel waard. Ik wil eerst van hun een concreet voorstel hebben, en voordat ik teken kunnen we het wel gaan aankaarten hier. Maar nu is het nog teveel onduidelijkheid en voelt het voor mij daarom ook nog niet concreet. En ik ga niet iets dat niet concreet is op het spel zetten.

We zitten met hun ook nog in een traject en ik denk dat ik eerder de samenwerking saboteer dan help, als ik dit nu ga aankaarten bij mijn manager.

@Zonnetje: het is idd dezelfde situatie zeg! Jij bent dus blij dat je dezelfde keuze hebt gemaakt?

De situatie hier is idd al langere tijd niet ideaal, dat zegt bijvoorbeeld Carrie ook heel goed. Maar toch ligt ergens mijn loyaliteit. Wat wellicht heel idioot is hoor.
<<

Carrie

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 9858

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:39

Bericht 20 Apr 2017 14:42

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Ja best wel Caro. Even kort door de bocht gezegd. :)
Mag ik het ff weten?
<<

Kira

Yipyapper

Berichten: 2309

Geregistreerd: 03 Feb 2016 18:58

Bericht 20 Apr 2017 14:48

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Hm ik zie het dan anders. Als je ergens loyaal aan wil zijn ligt er toch een stukje hart en passie.
Voor mij zou het mindere salaris en de langere reistijd al een kleine doorslag geven. Alleen als ik het ergens echt niet leuk zou vinden zou ik daar van baan voor veranderen.
<<

Serena

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 481

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:37

Bericht 20 Apr 2017 15:12

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Met loyaliteit is niks mis, alleen moet je ervoor waken dat het niet ten koste van jezelf gaat. Als je al langere tijd werk doet wat je niet echt meer leuk vind, zal je vroeg of laat toch echt verder moeten kijken, helemaal als dat niet binnen je huidige organisatie kan. Ik zou deze kans dan ook wel aanpakken, wie weet wat er van komt en misschien kan je vrij snel toch groeien naar je huidige salaris en paar dagen thuis werken. Wat ik in ieder geval afgelopen jaren heb geleerd is dat angst en gaan voor zekerheid niet altijd loont en je vooral je gevoel achterna moet gaan. Jij bent de enige die jezelf gelukkig kan maken, ook in het werk. En werk doen waar je geen uitdaging of voldoening uit haalt kan je diep ongelukkig maken, vooral als er voor je gevoel ook geen toekomst in zit.
Succes met je keuze.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 20 Apr 2017 15:26

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

hahaha Carrie, je zegt het wel echt precies raak.

Vandaag heb ik gebeld met het bureau, de situatie voorgelegd waarom ik het nu nog niet wil aankaarten en dat snapte hij ook heel erg goed. Dus hij ging intern nog even overleggen, het opnemen met de advocaat (just to be sure) en dan kijken we weer verder. Ik ben nu als de dood dat het alsnog niet doorgaat, want nu begin ik toch wel echt naar een 'ja' te neigen hoor!

En Serena: jij hebt ook echt gelijk. Loyaliteit is mooi, maar in dit geval zou het tegen me gaan werken. Ik zou best wel eens ook ergens willen werken waar ik met gelijken zit, qua leeftijd maar ook qua kennis. En dat ik onderdeel ben van een team. Want dat ben ik hier niet, ja er is een team maar er is echt geen team gevoel.
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8842

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 23 Apr 2017 07:35

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Zonder de reacties te hebben gelezen: Vergeet niet dat je een onderhandelingspositie hebt. Als ik je verhaal zo lees, ben je heel enthousiast. Alleen de reistijd en het salaris zijn minpunten. Wat betreft dat eerste moet je jezelf nagaan of dit een probleem voor je is of niet. Wat betreft het salaris zou ik proberen te onderhandelen en zorgen dat je op of dichtbij je huidige salaris komt. Over die dertiende maand hoef je niks te zeggen.

Ik snap wel dat het spannend is om een hele nieuwe richting in te slaan maar als je nu al bijna geen uitdaging meer hebt zou ik er zeker voor gaan. Jij hebt wel uitdaging nodig volgens mij.

Succes :)!
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Carrie

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 9858

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:39

Bericht 23 Apr 2017 08:56

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Oja goede wat Lady zegt over de 13e maand ja. Ik had dat ook een keer bij een nieuwe werkgever dat ze met dat argument kwamen. Toen zei ik dat dat natuurlijk heel fijn was maar dat ik mijn maandsalaris belangrijker vind omdat ik daar gewoon mijn vaste lasten mee moet betalen.
Mag ik het ff weten?
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 23 Apr 2017 11:16

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Ja is ook. En ik ga ook wel onderhandelen hoor, maar eerst de tweede ronde maar eens overleven. Al krijg ik iedere keer het idee dat zij het echt als een formaliteit zien die tweede ronde. De functie staat al vrij lang open, ze zijn heel proactief naar mij toe. Communiceren alles enorm helder, krijg mails en daarna nog aapjes dat ze me alsnog weer gaan bellen. Dus dat voelt ook al heel fijn. Ik ga ook zeker aangeven dat ik zal moeten investeren, in zowel reistijd als materiële kosten(auto) en dat ik daarom dus een bepaald salaris wil. Of ik het krijg is een nader verhaal. De range die ze hebben afgegeven is ook vrij breed, maar ik moet echt op de bovenkant zitten, wil het überhaupt aantrekkelijk zijn voor mij.
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6177

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:04

Bericht 23 Apr 2017 15:42

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Die aapjes die ze je sturen zou voor mij de doorslag geven :wink:.

Ik zou het ook lastig vinden denk ik in jouw positie, ik zelf wil het vooral naar mijn zin hebben op mijn werk. Carrière maken hoeft van mij niet, maar als ik het saai vind heb ik het niet naar mijn zin. En dat gevoel van loyaliteit heb ik zelfs hier al na 3 maanden werken. Ik probeer mezelf voor te houden dat het uiteindelijk gaat om dat ik op de goede plek zit. Maar ergens overnieuw beginnen is ook buiten je comfortzone. Het blijft een lastige keuze, want er is op zich ook niets mis met een comfortzone.
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Claire****

Lady-post-a-lot

Berichten: 1413

Geregistreerd: 24 Jun 2016 13:45

Bericht 23 Apr 2017 15:55

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Inhoudelijk zou ik volmondig JA zeggen. Het enige punt waar je goed over na moet denken is dat bureau zijde echt anders werken is. Het is veel uitdagender, sneller, je zit bovenop de bal en de nieuwste ontwikkelingen MAAR het is ook echt snoei hard werken. Iedereen werkt lange dagen, dat is de norm. Het is dus wel pittig (vink ik) vergeleken met merk zijde.

EDIT: je krijgt er ook veel voor terug. Over het algemeen vind ik de teams aan bureau zijde veel persoonlijker en prettiger. Alles is heel open en alles is bespreekbaar. Dat ervaar ik als zeer prettig.
Laatst gewijzigd door Claire**** op 23 Apr 2017 16:00, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5585

Geregistreerd: 04 Sep 2013 11:33

Bericht 23 Apr 2017 15:57

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Oh Caro, ik snap je helemaal! Ik zit nu in eenzelfde positie en twijfel aan alle kanten. Ja, ik wil meer uitdaging, maar op mijn huidige positie weet ik precies wat ik moet doen. En we willen natuurlijk ook kindjes, dus hoe gaat dat. Ook dat loyale gevoel herken ik. Voel me nu al schuldig.. al ga ik er als het goed is financieel ook op vooruit. Maar dat hoor ik binnenkort.

Geen advies dus, wel herkenning. Zou het een vrouwen dong zijn?

Al weet ik heel goed dat ik moet gaan voor de uitdaging en als ik het zo lees, jij ook :laughcry:
Ik heb trouwens ook een woonblog - Volg de verbouwing
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 14067

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 23 Apr 2017 18:17

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Pompoen schreef:Die aapjes die ze je sturen zou voor mij de doorslag geven :wink:.


:smile:
Afbeelding
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 23 Apr 2017 18:43

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Ben ik niet meer de enige aap!

Claire: dank je rel voor je goede inhoudelijke reactie! Ik krijg veel mee van bureauzijde, ook omdat een goede vriendin van mij bij een groot Pr bureau werkt en dat is precies zoals jij het omschrijft.

Tabbie: jij ook al? ben je gevraagd of ben je zelf op zoek gegaan?
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5585

Geregistreerd: 04 Sep 2013 11:33

Bericht 23 Apr 2017 22:38

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Ik keek rustig rond, maar niet heel actief. Dus op zich zelf benaderd, maar meer van: kijken wat het daar inhoudt.

Ik denk dat ik woensdag een gesprek aanvraag met m'n manager en bekijk wat hun denken over meer uitdaging en alles. Mocht mijn gevoel kloppen, dat dit het is op mijn huidige werk.. dan moet ik misschien hoe moeilijk ook kiezen voor m'n eigen ontwikkeling. Bleh. Stom eigenlijk dat ik het zo moeilijk vind.
Ik heb trouwens ook een woonblog - Volg de verbouwing
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 28 Apr 2017 13:53

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Het is idd dezelfde situatie want ik mag dat dus dinsdag gaan doen. Ik ben door, ze willen me dus graag hebben. Ik heb afgelopen woensdag een case daar op kantoor gemaakt en die ging redelijk tot goed. Ik ben zelf niet 100% tevreden, want ik had hem liever helemaal goed gedaan maar ze vroegen voornamelijk naar mijn procesmatige kant van aanpak van de case en vonden het jammer dat ik uiteindelijk niet op de inhoud was ingegaan.
Ze hadden ook wel erg hoge verwachtingen zeiden ze tegen me, máár hadden er al het vertrouwen in dat ik dat binnen een paar maanden zou kunnen dromen. Ik was erg sterk in het procesmatige gedeelte en ze willen dus met me verder. Verder spreekt de sfeer me erg aan daar: gewoon open en eerlijk feedback geven zodat je daar weer van kan leren. Hier komt er geen feedback, alleen maar op uitvoerend vlak maar nooit inhoudelijk.

Eerst dus dinsdag hier een gesprek aangaan met mijn manager. Dit kan niet eerder, want hij werkt vandaag thuis en maandag ook (en is dan ook niet telefonisch te bereiken).

Ik weet nog steeds niet wat ik moet doen namelijk. Gisteravond in bed zei mijn gevoel 'nee niet switchen' en nu is het toch 'ga maar voor de uitdaging'.
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6177

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:04

Bericht 28 Apr 2017 19:24

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Oh wat ingewikkeld Caro. Wat zeggen mensen in je omgeving die je goed kennen? Wat vindt je vriend er van?

Ik weet wat ik zou doen, misschien moet je een lijstje maken met pro's en contra's om die nog wat duidelijker tegenover elkaar te zien?

En verder moet je denk ik kijken naar hoe ambitieus je eigenlijk bent of wil zijn. Zonder kinderen is werk vaak een hele belangrijke invulling van je leven waar je een groot deel van je bevrediging uit moet halen. Met kinderen kan dit wel heel anders zijn. Dit zijn persoonsgebonden dingen waarvan jij zelf het beste kan inschatten hoe je in elkaar steekt.

Ik zelf bijvoorbeeld heb me nooit als thuisblijfmoeder gezien. Ik ben het wel geworden, maar dat werkte voor mij niet echt goed. Nu werk ik weer en dat doet me goed. Ik merk dat ik wel echt de balans heel belangrijk vind tussen gezin en werk, qua uren maar ook qua wat er van me verwacht word. Ik vind het vooral belangrijk om het naar mijn zin te hebben. Hogerop komen is wat dat betreft voor mij niet zo belangrijk maar uitdaging houden juist weer wel.

Succes met het gesprek!
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5585

Geregistreerd: 04 Sep 2013 11:33

Bericht 28 Apr 2017 21:55

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Pff Caro. Ik ben er zelf ook nog niet helemaal uit. Woensdag gesprek met mijn manager gehad en nu word me een promotie aangeboden met hoger salaris. Dit stond al in de planning, maar ja, ... wat nu?

Mijn lijstje met pro's en con's gaat gelijk op. Bleh.
Ik heb trouwens ook een woonblog - Volg de verbouwing
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 01 Mei 2017 10:19

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Oh ik zie dit nu pas weer (geeft wel aan hoezeer ik me verveel op mijn werk). Maar wat fijn dat je een promotie is aangeboden, maar nu is de vraag: wat houdt de promotie in? En wat ga er ermee vooruit?

Ik ben er wel over uit dat ik denk dat ik ervoor moet gaan. Meerdere mensen geven toch echt wel aan dat wat ik hier heb ook wel makkelijk is en met zicht op een kindje is dat echt wel een luxe positie. Máár die mensen hoeven niet dag in, dag uit naar een werkplek waar ze gewon niet uitgedaagd worden, waar het werk saai is, geen vooruitgang is te zien en zo duren de dagen soms best wel lang hoor. Ik ben gewoon echt uitgeleerd hier. De projecten die eraan zitten te komen zijn meer van wat ik al heb gedaan en zal ik niet meer echt veel nieuwe dingen leren.

Dus ja, het is veel makkelijker hier. Veel simpeler als er een kindje is, dan heb ik alles op vijf minuten afstand en ik zal echt nog wel mijn best doen de leuke dingen hier dan eruit te halen. Maar het andere prikkelt me gewoon meer.

Ik heb dus nu tegen hun gezegd dat ik pas eind van deze week gesprek kan hebben met mijn manager en wil eerst de arbeidsvoorwaarden zien. Want tot nu toe heb ik mooie woorden, maar nog niks concreets.
Laatst gewijzigd door Caro op 01 Mei 2017 11:22, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

HollyGolightly

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2203

Geregistreerd: 22 Dec 2015 13:19

Bericht 01 Mei 2017 10:25

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Hee dappere Caro, wat goed dat je hiervoor wil gaan! En eigenlijk snap ik mensen niet die zeggen dat het maar makkelijk moet zijn als je eenmaal een kindje hebt. Het is niet zo dat al je ambitie dan verdwenen is en je alleen maar moeder bent die het makkelijk werk wil hebben. Saai werk is dan nog steeds saai werk. En een troosteloze baan is nog even troosteloos en deprimerend. Go for it!
They call me quiet girl. But I'm a riot.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 01 Mei 2017 11:21

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Ahh dank je! Dat was wel even wat ik nodig had hoor :-). Ik moet het nog wel goed afwikkelen met mijn baan hier natuurlijk en ik wacht nog op de arbeidsvoorwaarden van het nieuwe bedrijf. Dan pas kan het concreet worden voor me.

Ik heb me ook bedacht dat als ik dadelijk wellicht slapeloze nachten heb, hoe vermoeiend is het dan om ook op je werk half slapend de dag door te brengen? Wellicht is dan juist een omgeving die me meer prikkelt fijner dan eentje die normaal al dodelijk saai is.
<<

HollyGolightly

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2203

Geregistreerd: 22 Dec 2015 13:19

Bericht 01 Mei 2017 11:25

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Inderdaad. Dan is het fijn koffie te drinken en energie uit je werk te halen. Dan gaan de dagen sneller en het is fijn om op werkdagen iets anders te zijn dan moeder. Ik denk dat je bij saai werk in slaapt valt als je al zo moe bent. Een kind betekent echt niet dat je je ambities aan de wilgen moet hangen. Het zou wat zijn.
They call me quiet girl. But I'm a riot.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 01 Mei 2017 11:26

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Pompoen schreef:Oh wat ingewikkeld Caro. Wat zeggen mensen in je omgeving die je goed kennen? Wat vindt je vriend er van?

Ik weet wat ik zou doen, misschien moet je een lijstje maken met pro's en contra's om die nog wat duidelijker tegenover elkaar te zien?

En verder moet je denk ik kijken naar hoe ambitieus je eigenlijk bent of wil zijn. Zonder kinderen is werk vaak een hele belangrijke invulling van je leven waar je een groot deel van je bevrediging uit moet halen. Met kinderen kan dit wel heel anders zijn. Dit zijn persoonsgebonden dingen waarvan jij zelf het beste kan inschatten hoe je in elkaar steekt.

Ik zelf bijvoorbeeld heb me nooit als thuisblijfmoeder gezien. Ik ben het wel geworden, maar dat werkte voor mij niet echt goed. Nu werk ik weer en dat doet me goed. Ik merk dat ik wel echt de balans heel belangrijk vind tussen gezin en werk, qua uren maar ook qua wat er van me verwacht word. Ik vind het vooral belangrijk om het naar mijn zin te hebben. Hogerop komen is wat dat betreft voor mij niet zo belangrijk maar uitdaging houden juist weer wel.

Succes met het gesprek!


Ik wilde even op jou ook nog reageren :-). Mijn vriend vindt dat ik het moet doen, mijn zus + een goede vriendin vinden dat ik het niet moet doen en bijv June en Carra vinden dat ik het absoluut wél moet doen. Beetje 50/50 dus ;-).

Ik zie mezelf echt wel als een moeder, maar naast het moederschap wil ik ook nog mezelf zijn. Ik ben niet iemand die haar volledige voldoening haalt uit het moeder zijn. Althans, dat denk ik. uiteraard verschuiven mijn prioriteiten dan, maar werk en mijn eigen ambitie zal nooit weg gaan.

Als ik hier nu ook blijf, is dat sowieso dan nog voor minstens twee jaar. Zwanger worden krijgt dan de hoogste prioriteit eigenlijk en bij het vooruitzicht hier nog een paar jaar te moeten blijven, word ik ook niet echt vrolijk van. dus misschien is er ook wel het idee van 'nu of nooit'.

Vind het wel fijn dat jij zo op je plek bent!
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8265

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:24

Bericht 01 Mei 2017 11:28

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Knap van je! Ik heb ook met het oog op een kindje mijn oude retesaaie baan wel aangehouden, om iig de eerste maanden na verlof relax te beginnen. Dat was superfijn, maar na een tijdje hebben je alles gewoon op de rit, en is je leven gewoon weer je leven, en wil je ook gewoon een toffe baan!

En idd qua die nachten: dan ben je gewoon HEEL moe. Ja. Maar als je energie krijgt van je werk, dan scheelt dat álles hoor!
Laatst gewijzigd door Zora op 01 Mei 2017 11:30, in totaal 2 keer gewijzigd.
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 01 Mei 2017 11:28

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

HollyGolightly schreef:Inderdaad. Dan is het fijn koffie te drinken en energie uit je werk te halen. Dan gaan de dagen sneller en het is fijn om op werkdagen iets anders te zijn dan moeder. Ik denk dat je bij saai werk in slaapt valt als je al zo moe bent. Een kind betekent echt niet dat je je ambities aan de wilgen moet hangen. Het zou wat zijn.


Echt he! Ik kan me ook echt niet voorstellen dat mijn ambitie dan weg zal zijn. Wat ook scheelt, is dat mijn inkomen ook gewoon nodig is om alles rond te maken. Ik heb niet de luxe dat ik volledig kan terugvallen op iemand en mijn loon het tweede inkomen is. Zo werkt het bij ons niet. Dus ik zal, al zou mijn ambitie wat naar de achtergrond vervagen, nooit echt kunnen stoppen met werken.

Ik denk wel dat het met een kind allemaal praktischer is om alles in de buurt te hebben. Maar ja, praktisch is niet per definitie beter. Toch?
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6173

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 01 Mei 2017 11:29

Re: Dilemma: wat zouden jullie doen?

Ook al zon lieve reactie van Zora! Dank je :-). Dat doet me nu echt goed op de een of andere manier!
VorigeVolgende

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers