Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 08:20

.... Gewoon omdat ik zin heb om leuke verhalen te lezen! En omdat het vaak zo leuk is om er aan terug te denken.

Hoe ging die eerste zoen? Zag je het aankomen of juist niet? Wanneer gebeurde het? Vertel!

Mijn (toen nog niet) vriend kwam koffie drinken bij mij thuis. Ik zag ons als gewoon vrienden (maar vond hem wel heel aantrekkelijk) en dacht dat hij dat ook zo zag. Later vertelde hij dat hij toen al op iets anders hoopte.
We zaten te praten op de bank en dat was een verrassend goed gesprek. Hij sloeg toen ineens zijn arm om me heen en ik dacht: Huh?! dus ik ging er verder niet echt op in en we praatten dus gewoon verder.

Na een uurtje zei hij: nou, ik ga maar weer eens richting huis en toen we elkaar gedag wilden zeggen, zoende ik hem ineens vol op zijn mond. Ik was er zelf ook nogal verbaasd over en moest lachen, maar hij zoende terug. Uiteindelijk is hij toen nog een tijdje gebleven :)

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 08:31

Oh leuk topic zeg! Wat een leuk verhaal, lekker spontane actie Floor!

Wij hebben voor het eerst gezoend toen we 15 en 18 waren. We werkten in dezelfde supermarkt en ik vond hem al heel lang leuk, maar hij had eerst iets met een andere collega. Dat was uitgegaan en toen kregen wij meer contact. Ergens in mei ging zijn moeder trouwen. Het was een vrij kleine bruiloft en na afloop ging hij nog iets drinken met wat familie en vrienden in de plaatselijke kroeg. Zijn moeder was toen al naar huis, dus de echte bruiloft was afgelopen. Hij smste me toen of ik even langs wilde komen. Dat wilde ik wel. Hij heeft mij toen thuisgebracht, maar hij was echt heel erg dronken. Vet stom. Ik heb hem toen nog een glaasje water gegeven bij mij thuis en toen hij weg ging zoenden we ineens. Het was eigenlijk helemaal niet zo heel romantisch, omdat hij dus dronken was. :palm:

We zijn toen een tijdje uit elkaar geweest en iets van 5 jaar later kregen we weer iets. Onze "tweede eerste zoen" was na een date, bij het thuisbrengen.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 08:46

Haha, dit wordt zo'n topic dat ik af en toe voedend gewoon kan lezen voor leuke verhalen.

Ik vond mijn man al een hele tijd leuk, maar we gingen vooral vriendschappelijk met elkaar om. Ik wilde echt wel uit de friendzone komen en toen de gelegenheid zich voordeed, heb ik initiatief genomen naar aanleiding van een gespreksonderwerp (ik weet alleen niet meer precies hoe het ging). We zaten op zijn bank een film te kijken en te kletsen. Hij was overrompeld, ging er in eerste instantie wel op in en als een gigantische anti-climax gaf hij aan dat hij op dit moment geen relatie wilde. Ik heb toen aangegeven dat er voor mij wel gevoelens bijzaten en ben toen maar naar huis gegaan.

Binnen een week hing hij balend aan de telefoon want hij was erachter gekomen dat hij me toch wel heel leuk vond.

Goh dat is alweer bijna 11 jaar geleden!!

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 08:48

Onze eerste zoen zat er al even aan te komen. Hij heeft dus eerst bij mij mijn badkamer aangelegd (het is een collega, maar ontzettend handig en ik zocht iemand die en badkamer kon doen). We hebben toen tijdens de klusweek veel tijd doorgebracht maar ik heb geen seconde gedacht dat het meer kon zijn. Was ik ook helemaal niet mee bezig, wel konden we erg goed praten samen.

Nadat hij klaar was met klussen is hij nog één keer komen eten, om hem 'extra' te bedanken maar er gebeurde niks, ondanks dat er toen wel iets geflirt werd via whatsapp. Achteraf bleek dat hij het nog niet goed durfde. Ik ben daarna op vakantie gegaan, hij lette op mijn hond, daarna kwam hij de hond terugbrengen en bleef hij nog een keer eten. We hebben die hele avond zitten kletsen tot het drie uur was ofzo terwijl we de dag erna naar ons werk moesten, en opeens stond hij half op en begon me te zoenen. Ik was helemaal verrast maar het was wel direct een hele hete kus en dat staat me nog heel erg bij dat we direct een fysieke klik hadden.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 08:56

Heerlijk topic!

Voor mij is het nog niet zo lang geleden (7 juni).
Ik was op vakantie met een groep en had direct al een klik met een man.
De eerste dagen draaiden we nog wat om elkaar heen. In Kuala Lumpur ging ik met een deel van de groep naar een rooftop-bar. Op een gegeven moment bleven vriend en ik met zijn tweeën over. We praatten nog wat en ineens was daar die stilte. We keken elkaar aan en dat was het moment dat we elkaar voor het eerst zoenden. Alle opgebouwde spanning tussen ons kwam er op dat moment uit.
Laatst gewijzigd door Chava op 19 Jun 2017 08:59, in totaal 1 keer gewijzigd.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 08:58

Leuk topic!

Wij hebben voor het eerst gezoend in Harderwijk op eem terras aan de boulevard. Daar kwamen we tijdens het motorrijden samen terecht.
Ik had nog maar net mijn rijbewijs en hij nam mij mee op sleeptouw.
Tijdens een eerdere rit samen dacht ik al dat hij me misschien wel leuk zou vinden, maar ik wist dat hij eerder een relatie met een 15 jaar oudere (getrouwde) vrouw had, dus kon mij niet voorstellen dat hij mij leuk zou vinden.
Op het terras zaten wij samen op een loungebank en ik kreeg het wat koud dus sloeg hij zijn arm om mij heen. Daarna volgde de zoen al heel snel, tot de dag van vandaag wil hij niet geloven dat ik het ook echt koud had :P

Is alweer bijna 7 jaar geleden!

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 09:00

We hadden onze 2e date en hadden wat gegeten. We waren eind 20 toen. Daarna liet hij mij de stad zien en wandelden wat rond, ondertussen om elkaar heen draaiend. We wisten dat we elkaar leuk vonden, maar maakten er ook een beetje een spelletje van. Toen we uiteindelijk zoenden fietste er een groep jongeren langs. Die riepen ons na, "ieh, oude mensen die klef zijn, baaaaah".

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 09:14

Zo'n 100 jaar geleden waren we vrienden, maar hij werd verliefd. Dat wist ik, maar ik negeerde dat. Tijdens het stappen kuste hij me ineens toen we buiten waren, ik schrok en duwde hem weg. :eyes: Later zag ik hem zoenen met iemand anders, dat vond ik eigenlijk niet oké. Toen hebben we nog een keer goed gekust in een of andere foute bar. Oja, en toen hadden we een tandenbotsing. Tot zover ons romantische verhaal.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 09:18

Mijn vriend hoorde van onze baas dat ik in scheiding lag. We waren toen al goed bevriend/collega's maar het gebeurde buiten het seizoen om dus we zagen elkaar niet heel vaak. Maar we hadden een week eerder nog samen geluncht en toen vond ik hem alweer echt zo leuk dat ik er bijna misselijk van was. Omgekeerd merkte ik echt NIKS van gevoelens, hij was juist best afstandelijk nooit een aanraking of opmerking ofzo. Hij is gewoon heel netjes haha.

Maargoed hij hoorde dus van mijn scheiding (wist wel dat het al jaren klote ging) en toen belde hij me dus. Plompverloren echt ik was in shock. Dat hij het gevoel had dat er tussen ons iets was en of ik interesse had dat verder uit te pluizen en in het weekend tijd had dan wilde hij een hapje met me eten en daarover 'praten'.

Ik stond echt te trillen op mijn benen ik lag ook midden in scheiding en dit was veel te snel en en en. Ik wist wel dat ik hem fantastisch vond en hij was echt mijn veiligste plek op aarde op dat moment (lang verhaal maar we werken samen en ik was thuis niet altijd helemaal veilig en dus reed hij veel en haalde me ook op als ik van moeheid over de weg slingerde). Maar ik zei dus nee ik kan t weekend niet....en dat ik wel hem ook heel leuk vond en datzelfde voelde. En dat ik contact zou opnemen. Ik zag het gewoon echt niet aankomen.

Nouja ik dus paar dagen erover gedacht intussen woonde ik met de kids al niet meer in ons huis. En toen op vrijdag belde ik hem toch op en ik zou zondag naar hem gaan en dan zouden we toch 'praten'. Ik vond hem gewoon té geweldig om dit zomaar te laten gaan en ach praten kon toch altijd :smile: .

Ben op zondag naar hem toe gereden, het was een bleodhete zomerdag. En onderweg ben ik echt wel 3x gestopt om na te denken en mijn knikkende knieen onder controle te krijgen want ik voelde gewoon aan dat er gezoend zou worden. Toen ik aanbelde en hij open deed en ik zijn ogen zag zei ik: we kunnen niet meteen iets gaan eten ik moet een glas wijn en we moeten gewoon eerst hier praten. Ik zag me gewoon niet in een restaurant over zoiets groots 'babbelen'.

Nou hij de tuinstoelen in de tuin gezet en twee glazen wijn ingeschonken en ik durfde hem echt niet eens aan te kijken. En toen vertelde hij nog eens wat hij voelde...en wat zijn twijfels al die tijd waren (kids, scheiding, collega's). Maar dat zijn gevoel zo sterk was. Toen heb ik ook alles verteld en hij schoof steeds dichterbij en ik durfde echt geen kant op te kijken maar heb wel eerlijk gepraat over mn gevoel. En toen ik 1 seconde naam hem mijn gezicht draaide zoende hij me. En daar zijn we toen uren mee doorgegaan en het was zo fijn :heart: :cheers: . Zijn daarna nog uren door de stad gelopen en hebben op elke hoek gezoend en gepraat. En sindsdien is alles goed :).

Jemig sorry wat een verhaal.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:00

Wat een leuk topic!

Mijn vriend en ik kenden elkaar uit de kroeg en hadden afgesproken een keer te gaan lunchen. Dat deden we, in het Vondelpark op het terras. Dat was heel erg leuk maar hij had daarna een college voor zijn studie in het filmmuseum (wat toen nog daar zat). Dus hij naar binnen, ik naar huis. Ik woonde toen nog naast het Vondelpark. Half uurtje later ging opeens de bel, dus ik beneden open doen; stond hij voor de deur. Haha het voelt nog steeds als een soort filmmoment. Ik deed de deur open, en daar stond hij. Hij pakte me vast (zo met één hand op mijn onderrug) en zoende me <3. En daar zijn we de hele middag mee doorgegaan :D.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:01

Aww Charles leuk verhaal hoor! :ja: En de rest ook! :)

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:06

Harrison schreef:Wat een leuk topic!

Mijn vriend en ik kenden elkaar uit de kroeg en hadden afgesproken een keer te gaan lunchen. Dat deden we, in het Vondelpark op het terras. Dat was heel erg leuk maar hij had daarna een college voor zijn studie in het filmmuseum (wat toen nog daar zat). Dus hij naar binnen, ik naar huis. Ik woonde toen nog naast het Vondelpark. Half uurtje later ging opeens de bel, dus ik beneden open doen; stond hij voor de deur. Haha het voelt nog steeds als een soort filmmoment. Ik deed de deur open, en daar stond hij. Hij pakte me vast (zo met één hand op mijn onderrug) en zoende me <3. En daar zijn we de hele middag mee doorgegaan :D.


Ik WEET dit gewoon nog van toen je het op het forum vertelde. En toen je jullie eerste foto samen plaatste :D. Je vriend droeg toen geloof ik een bontjas of iets met een kraag :D.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:08

Haha er zitten echt mooie en romantische (en minder romantische ;) ) verhalen tussen.
Hier echt een puberverhaal hoor (14 en 15 jaar).

Wij hebben elkaar in 2002 voor het eerste ontmoet en toen vond ik hem al heel erg leuk. Ik heb toen een week met hem een vriend van hem en een vriendin van mij opgetrokken. Toen was de zomer voorbij en gingen we allemaal weer naar school (andere scholen). MSN was heel erg hot toen haha, en ik had hem dus wel op MSN. Ik weet nog dat in het voorjaar van 2003 ik mijn MSN naam veranderde in iets van 'Rafael van de Vaart is lekker' en blijkbaar triggerde er iets bij hem om met mij over voetbal te gaan praten (op onze geliefde MSN.. en met mij, die niets van voetbal weet). Hij had toen een vriendinnetje trouwens maar ik vond dat op die leeftijd je jongens nog wel kon afpakken van andere meiden :laughcry: en ik kuste ondertussen ook met vrienden van hem haha.. Maar vanaf het Rafael moment hebben dus echt uren op MSN doorgebracht. Ik kreeg laatst een oude externe schijf van mijn ouders waar een verhaal van ons opstond. Mijn hemel! Ik was echt een dommig en needie doosje. Maar goed, daar gaat het nu niet over.

Op een gegeven moment was ik bij mijn beste vriendin (op MSN :wtf: ), zij op de pc ik op de laptop haha. En beide in gesprek met mijn lover. Hij wist niet dat wij naast elkaar zaten en zij ging hem uithoren en op commando alles typen wat ik zei hahahaha. We gingen raden op wie hij verliefd was. Na uren allerlei meidennamen te hebben genoemd, ook meiden die hij niet eens kent, kwam mijn naam bovendrijven. Ik was helemaal in de wolken. We hebben hem toen uitgenodigd om een horrorfilm te komen kijken :laughcry: en ik heb de avond gillend, dommig achter een kussen doorgebracht.

Op 3 juli 2003 gingen mijn beste vriendin en ik naar een schuimparty voor scholieren (zo'n 16+ feest met flugeltjes en breezers) en ineens zag ik mijn beste vriendin zoenen met mijn lover! Pissig als ik was zoende ik toen maar een paar andere jongens die om mij heen stonden :wtf: . Maar goed, zij was blijkbaar dronken en heeft diezelfde avond ook ergens een andere jongen liggen aflebberen en ik heb ook wel eens een jongen van haar 'gestolen' dus we stonden weer quitte zeg maar haha.

Maar goed.. Komt er op neer dat ik die avond dan EINDELIJK gezoend heb met m'n lover. Ik weet nog wat ik aanhad en het shirtje heb ik zelfs beneden in de kelder in een doos liggen. Ik had beenwarmers aan met zwarte puntlaarzen en een rokje (sexy!)haha en de Sunclub draaide net het nummer Summerjam '03 (onze song haha). Hij had een wenkbrauwpiercing welke ik diggde hahahaha. Hij was dronken en het was een beetje een all over the place zoen. Op een bepaald moment sleurde hij mij naar een soort bankje en kwam er een uitsmijter naar ons toe of we het een beetje netjes konden houden :popcorn: .. Heel chique. Echt, ik zou dat nu nooit maar dan ook nooit meer doen. Ik vind tongen in het openbaar al teveel, beetje privacy graag.

Vanaf toen spraken we heel veel af en in augustus van dat jaar, 2003 dus, kregen we iets met elkaar. Mijn beste vriendin vroeg of het nou EINDELIJK officieel was tussen ons en toen zeiden we schaapachtig 'ja' :heart:
Laatst gewijzigd door Frankie op 19 Jun 2017 15:10, in totaal 1 keer gewijzigd.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:12

Charles schreef:
Harrison schreef:Wat een leuk topic!

Mijn vriend en ik kenden elkaar uit de kroeg en hadden afgesproken een keer te gaan lunchen. Dat deden we, in het Vondelpark op het terras. Dat was heel erg leuk maar hij had daarna een college voor zijn studie in het filmmuseum (wat toen nog daar zat). Dus hij naar binnen, ik naar huis. Ik woonde toen nog naast het Vondelpark. Half uurtje later ging opeens de bel, dus ik beneden open doen; stond hij voor de deur. Haha het voelt nog steeds als een soort filmmoment. Ik deed de deur open, en daar stond hij. Hij pakte me vast (zo met één hand op mijn onderrug) en zoende me <3. En daar zijn we de hele middag mee doorgegaan :D.


Ik WEET dit gewoon nog van toen je het op het forum vertelde. En toen je jullie eerste foto samen plaatste :D. Je vriend droeg toen geloof ik een bontjas of iets met een kraag :D.


Haha! Ja, dat klopt! Was een verkleedfeestje (mijn vriend loopt over het algemeen niet in bontjassen :P).

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:17

Haha ik weet ook welke foto dat is! Ik wist niet dat het een verkleedfeestje was trouwens haha. Maar nu je het zegt vind ik R. inderdaad geen type voor bontjassen haha.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:18

Haha! Gelukkig maar.
Laatst gewijzigd door Anoniem222 op 19 Jun 2017 16:04, in totaal 1 keer gewijzigd.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:20

:smile: Frankie!

Die foro ken ik ook nog wel Harrison! :D

Ons verhaal is sowieso fout omdat we allebei bezet waren, maar ok, we waren jong en het was van ons allebei onze eerste relatie. We hadden via-via contact gekregen en al heel veel gepraat op msn, gewoon vriendelijk. Toen kwam hij mij opzoeken op mijn studentenkamer en heeft ie de laatste bus 'gemist'. Hij is toen blijven slapen, er is niets gebeurd, alleen heel veel gepraat en geknuffeld. De keer daarna dat ik hem zag ging ik naar hem toe en zou ik ook blijven slapen. Ik ging toen heel netjes ver van hem liggen, toen zei hij 'wat lig je ver weg', dus toen maar wat dichterbij gekropen en na een boel geknuffel toch gaan zoenen... Dat was wel echt vuurwerk zeg maar.

Hij is toen mijn beste vriend met zeer beperkte benefits o.i.d. geworden.

En meer dan een jaar later kwam het hoge woord aan beide kanten er pas uit dat we verliefd waren en werden we een stel. :palm:

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:40

Wat een leuke verhalen. Frankie ik moest erg om je lachen. Slettebakje! ;)

Wij hebben niet zo een romantisch verhaal. We hadden onze eerste date in een Ierse pub in Utrecht. Het klikte heel erg en was heel gezellig. Hij heeft me daarna teruggebracht naar de trein. Bij het tunneltje naar de trein toe namen we afscheid. Ik wilde hem 3 zoenen geven maar toen zoende hij me al bijna. Net voordat we gingen zoenen zei ik nog zoiets van: 'dat kan niet op een eerste date he?' Maar toen stonden we al te zoenen. Ik voel altijd die vlinders weer als ik langs dat tunneltje fiets. :heart:

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 10:48

Juni 2011.

Toen was het ook zulk prachtig weer en spraken we voor de eerste keer echt af. Bij hem thuis, hij had een BBQ met vrienden en ik mocht wel langs komen. 2 vriendinnen mee genomen natuurlijk, want alleen tussen al die vrienden leek me wel een beetje too much.

Anyway, na de BBQ liep hij mee naar m`n auto en bij het afscheid zoenden we.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 12:36

Wat leuk om te lezen allemaal!

Mijn vriend zat in mijn tuin met de verjaardag van mijn zoon, iedereen ging op een gegeven moment weg behalve hij. En toen hebben we echt heeeeel lang zitten kletsen en toen sloeg de vonk over. En toen hebben we ook gezoend.
Totaal onverwacht, zagen het allebei niet aankomen.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 13:11

Leuk topic!

Februari 2009

We kenden elkaar al wel een beetje, van de voetbal. Maar kwamen elkaar toen met carnaval tegen in de plaatselijke kroeg. Heel de middag en avond beetje om elkaar heen gedraaid. Toen wilde hij naar huis gaan, redelijk op tijd, want moest de volgende dag werken, ik was vrij dus bleef nog. Maar ben wel even met hem naar buiten gelopen en zei dat hij pas naar huis mocht als hij mij gezoend had. Zou ik anders nóóit durven, maar had wel aardig wat gedronken... en toen stonden we daar ineens te zoenen tegen de regenpijp aan haha!

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 14:13

December 2001.

Sinds september was ik weer vrijgezel na een relatie van 2 jaar. Omdat ik niet meer met m'n ex wilde gaan stappen ging met m'n buurmeisje mee. Toevallig ging mijn man toen ook met die groep mee. Ik kende hem al wel, want hij was een collega van m'n ex. Na een hele avond om elkaar heen draaien hebben we eindelijk gezoend toen we naar huis gingen. Ons gevoel bleek wederzijds en na enkele weken hebben we er maar een label aangehangen. Sinds oud en nieuw 2002 hebben we nu een relatie.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 15:17

Oktober 2009. Feestje van zijn studentenhuis waar ook een vriendin van mij woonde. Ik verkleed als hoer hij als pooier. Want het thema was iets als hoeren en pooiers. Na genoeg bier en wijn en dansen vroeg ik of hij mijn pooier wilde zijn :palm: . We gingen buiten zitten op de galerij en hebben toen gezoend.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 15:40

Wat leuk!

Ons eerste zoen was november 2007. Ik was toen 15 en mijn verkering was net uit, daar heb ik me echt lang rot over gevoeld. Ik ging naar een cafeetje in de buurt, daar was mijn man ook. Ik kende hem van zien, maar vond hem in eerste instantie niet meer dan gewoon aardig. Na een paar drankjes, kwam ik bij hem op schoot zitten en begonnen we even later te zoenen. Nummers uitgewisseld en na wat heen en weer sms'en bleken zijn gevoelens voor mij niet echt wederzijds. Toen het contact eenmaal wat minder werd, begon ik iets te missen en niet veel later hadden we ook verkering!

Na een paar maand ging hij vreemd en was het klaar, waarna we na een jaar of 3 weer bij elkaar terecht kwamen. Waar onze tweede 'eerste' zoen was, weet ik niet meer.

Re: De eerste zoen met je huidige partner

19 Jun 2017 19:22

Zo leuk dit :love:

Onze eerste zoen is in juli al weer 6 jaar geleden.
Ik had hem een paar dagen daarvoor voor het eerst gezien (we werkten beide op een schip). Kwam hem daarna tegen op een feestje van een collega, toen vond ik hem al wel heel interessant. Paar dagen daarna kwam hij (in uniform :love: ) met een stomme smoes op mijn werk en uiteindelijk de vraag of ik die avond nog naar de crewbar kwam. Hij vroeg toen naar mijn paspoort naam en toen ik die avond naar de bar kwam was hij net naar mijn hut aan het bellen waar ik bleef. Toen had ik al wel een vermoeden dat mijn kriebels wederzijds zouden kunnen zijn. Die avond weer een hele tijd zitten praten. Uiteindelijk vroeg hij me mee naar zijn hut om wat foto's te laten zien en om zijn hut te laten zien (ik had in mijn mini gedeelde hut geen raam, hij had een hut voor zichzelf en een porthole). Daar hebben wij uiteindelijk voor het eerst gezoend.
Plaats een reactie