Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Datetopic #4

<<

Toet

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2028

Geregistreerd: 03 Sep 2013 12:00

Bericht 25 Dec 2017 13:09

Re: Datetopic #4

Nee we hebben nog geen date gehad, het plan was er wel maar we hadden geen tijd en hij woont ook op 1,5 uur rijden van mij vandaan. Nu is hij op wintersport tot begin januari. Meestal haak ik vrij snel af als ik iemand spreek via tinder/whatsapp en er wordt niet snel een date gepland. Ik wil iemand gewoon in het echt ontmoeten maar deze keer blijft het gesprek nog goed op gang dus ik zie wel wat er gebeurd als hij terug is.
<<

SuperGrover

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 710

Geregistreerd: 10 Sep 2013 23:33

Bericht 26 Dec 2017 23:09

Re: Datetopic #4

Echt heel jammer dat het zo tragisch geëindigd is, Feline. Je klonk echt verliefd. Maar ik snap dat dit wel een behoorlijke afknapper is, zeker als het nog zo pril is.

Toet, snap ik ook, het is dan ook lastig om het gesprek gaande te houden. Ben je nog wel van plan om iets met hem af te spreken?

Ik heb vrijdag een vriend van mijn huisgenootje ontmoet, hele leuke jongen, veel geflirt en uiteindelijk ook nog gezoend. Ik was een beetje in de war van hem, omdat hij wel geïnteresseerd leek maar toch ook geen move maakte. Aan het eind van de avond zei hij wel dat hij me heel leuk vond, maar er kwam maar weinig actie van zijn kant. Maar nu was ik met hem aan het appen, blijkt ie echt heel actief te zijn binnen de kerk. Dus dat verklaart wel het een en ander, haha. Dus ik denk dat we die date misschien maar achterwege moeten laten.

Dikke knuffel voor iedereen die het lastig heeft nu met de feestdagen!
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8573

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: G.elderland

Bericht 28 Dec 2017 17:44

Re: Datetopic #4

Jammer van hoe het gelopen is Feline. Het was heel positief toen je weg ging.
SuperGrover, nog iets van hem gehoord? Heb jij een stuk minder met de kerk dat het voor jou een afknapper zou kunnen zijn?

IK heb gisteravond een rondje Paiq gedaan, na maanden. Ik heb wel het idee dat weer open begin te staan voor nieuwe contacten. Nu kwam ik mij toch gelijk een leukerd tegen. Eens even kijken hoe dat verder gaat lopen, maar ik ga daar wel even energie in steken.
_
BAM
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2281

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 29 Dec 2017 14:00

Re: Datetopic #4

**
Laatst gewijzigd door Feline op 08 Jan 2018 11:43, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Toet

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2028

Geregistreerd: 03 Sep 2013 12:00

Bericht 31 Dec 2017 03:06

Re: Datetopic #4

Nou wij hebben onze date gepland en wel voor aankomende donderdag. Ik ben heel benieuwd!

Al iets van hem gehoord, silly-one?
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8573

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: G.elderland

Bericht 31 Dec 2017 10:01

Re: Datetopic #4

Ja, na een gezellig gesprek ben ik ineens verwijderd. Waarschijnlijk stond mijn uiterlijk hem dan niet aan.

Spannend Toet, al bedacht wat jullie gaan doen?

Feline en aarde in Nederland na zo lang reizen?
_
BAM
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 31 Dec 2017 10:50

Re: Datetopic #4

Hey wat gek Silly one en wat jammer! Wat bedoelde jij met wat een leukerd dan? Had jij zijn fotos toen ook nog niet gezien en nu pas allebei en nu heeft hij je verwijderd? Vet jammer..

Leuk toet!! Wij zijn ook benieuwd!

Supergrover: oh daar zou ik ook niet aan beginnen. Denk ook niet echt dat dat gaat werken als je zelf niets met geloof hebt. Denk dat er wel bepaalde grote fundamentele dingen zijn die erg belangrijk zijn om beetje over op 1 lijn te zitten. En dat hoeft niet dezelfde religie te zijn maar wel religieus of niet en actief gelovig of niet etc..

Ik had vrijdagavond een date. Was ook fascinerend. Had hem via Tinder gematched. Mutual friend was goede vriendin van mij, dus even polsen. Wiskundige. Had ik heb schijnbaar paar jaar terug al op feestje van haar ontmoet en stond zelfs met hem op de foto haha. Wel grappig! Zij zei dat ie verder ook wel leuk was en iets van 2 weken vet leuk geappt enzo rond de kerst en dus vrijdag afgesproken. Twijfelde nog beetje over zijn uiterlijk qua foto's maar dat was eigenlijk leuker dan verwacht. Hele leuke avond en gesprekken gehad echt van half9 tot 1 ofzo. Alleen: halverwege de avond was er al een awkward moment waar hij me overrompelde met een totaal uncalled for poging om me te zoenen en ik hem dus afwees omdat ik zo overrompeld was. Dus dat ging niet helemaal lekker, reageerde hij ook beetje suf op dat ik onvolwassen was dat ik me aantrok van wat andere mensen dachten van zoenen in een kroeg (uh, dat was het punt niet, jij voelde gewoon totaal nog niet aan dat ik niet op jouw wavelengte zat qua spanning). Naja daar wel leuk over gelachen en gepraat qua dat mannen ook wel altijd de move moeten maken enzo. Was weer prima. Aan het eind bij dag zeggen alsnog gezoend, was ook leuk. Alleen verknalde hij het toen weer door meer te pushen met zoenen terwijl ik het beetje aan het afronden was en opnieuw te vragen of ik mee naar zijn huis ging en toen ik zei dat ik lekker ging slapen was ie mega gepikeerd. Dus vet raar afscheid uiteindelijk.

Dusssss... Hij was ook wel flink aangeschoten (van net als ik 5 drankjes - ook beetje suf, of drink dan minder ofzo) dus ik dacht nog van miss hoor ik de volgende dag "sorry ik was een beetje aangeschoten excuses" en dan wilde ik het nog wel een kans geven omdat de rest van de avond erg leuk en goeie gesprekken was. Maar hij klaagde alleen over zijn kater en ik heb gezegd dat ie die maar even weg moest gaan werken dan en verder niks meer gehoord. Sukkel!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 14809

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 31 Dec 2017 11:16

Re: Datetopic #4

Nou zeg, wat een ei, Whatever! Zou ik ook geen zin in hebben.

SO, wat jammer! Dat vond ik het irritante van Paiq, ik weet zelf ook liever meteen met wie ik van doen heb.
Afbeelding
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 31 Dec 2017 11:46

Re: Datetopic #4

Ja ik heb echt geen idee of het een teveel aan enthousiasme en gebrek aan grenzen door alcohol was (maar dan had ik wel verwacht dat hij er even op terug was gekomen al) of dat er toch lekker wiskundige vooroordeel wat sociale voelsprieten missen die hij verder wel goed compenseert met intelligentie. Maar het was in ieder geval niet leuk gezellig en ongecompliceerd... dussss: next!
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2281

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 31 Dec 2017 11:49

Re: Datetopic #4

Oh wat stom Whatever! Komt ook echt ongeinteresseerd over naar jou als persoon, alleen maar je uiterlijk. Misschien toch andere verwachtingen gehad? Dat hij alleen maar dacht even snel te scoren?

SO, wat jammer!

Toet, super leuk! Kom je na afloop even vertellen hier?

Ik voeg voorlopig vrij weinig toe aan dit topic. Beetje puinhoop in m'n hoofd en kan even moeilijk relativeren zo rond de feestdagen.
<<

Kira

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 03 Feb 2016 19:58

Bericht 31 Dec 2017 12:16

Re: Datetopic #4

Bah Whatever, dat klinkt echt stom.

Ik heb gisteren weer een hele leuke avond gehad, het gaat zo fijn ongecompliceerd. Morgenavond gaan we samen ook naar een feestje, hij gaat er normaal alleen heen en ik zei al dat ik me niet wilde opdringen en als hij lekker zelf wil gaan is dat ook ok, maar hij zei dat hij het echt heel leuk zou vinden als ik ook kwam. Alleen jammer dat ik de dag erna moet werken.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8573

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: G.elderland

Bericht 31 Dec 2017 12:28

Re: Datetopic #4

Wat een rare gast Whatever. Inderdaad wat Feline zegt, weinig interesse in jou.

Kira klinkt leuk.

Inderdaad jammer, maar next. Het is inderdaad een nadeel van paiq.
Ik zit daar met nog een gast te praten, die hou ik nu op afstand omdat ik op een nette manier wil verwoorden dat ik niet hetzelfde denk over hem als hij over mij. Hij heeft al 3-4 keer gezegd dat hij mij steeds leuker begint te vinden. Hij wilde weten wat ik van zijn foto’s vond. Dus ik geef eerlijk aan dat het alleen maar fiets foto’s zijn en ik daardoor niet echt een goed beeld van hem krijg. Een dag later allemaal andere foto’s. Tja, dan vraag ik mij af wat is zijn eigen inbreng. Plus het is een getinte man, en ik val daar niet op. Hoe ga je zo iets zeggen, zonder gelijk discriminerend over te komen.
_
BAM
<<

Anoniem232

Bericht 31 Dec 2017 13:01

Re: Datetopic #4

Silly-One schreef:Wat een rare gast Whatever. Inderdaad wat Feline zegt, weinig interesse in jou.

Kira klinkt leuk.

Inderdaad jammer, maar next. Het is inderdaad een nadeel van paiq.
Ik zit daar met nog een gast te praten, die hou ik nu op afstand omdat ik op een nette manier wil verwoorden dat ik niet hetzelfde denk over hem als hij over mij. Hij heeft al 3-4 keer gezegd dat hij mij steeds leuker begint te vinden. Hij wilde weten wat ik van zijn foto’s vond. Dus ik geef eerlijk aan dat het alleen maar fiets foto’s zijn en ik daardoor niet echt een goed beeld van hem krijg. Een dag later allemaal andere foto’s. Tja, dan vraag ik mij af wat is zijn eigen inbreng. Plus het is een getinte man, en ik val daar niet op. Hoe ga je zo iets zeggen, zonder gelijk discriminerend over te komen.


Nou ik zou dus vooral niets daarover zeggen, want daar is gewoon geen goede manier voor. Houd 't dan bij 'je bent m'n type niet' of iets als 'Ik merk door al onze gesprekken dat wij niet op hetzelfde level zitten en 'n date zal er niet van komen. Om deze redenen ga ik je verwijderen als match' oid.
Weet 'ie in ieder geval precies waar 'ie aan toe is.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 31 Dec 2017 13:22

Re: Datetopic #4

Silly-One schreef:Wat een rare gast Whatever. Inderdaad wat Feline zegt, weinig interesse in jou.

Kira klinkt leuk.

Inderdaad jammer, maar next. Het is inderdaad een nadeel van paiq.
Ik zit daar met nog een gast te praten, die hou ik nu op afstand omdat ik op een nette manier wil verwoorden dat ik niet hetzelfde denk over hem als hij over mij. Hij heeft al 3-4 keer gezegd dat hij mij steeds leuker begint te vinden. Hij wilde weten wat ik van zijn foto’s vond. Dus ik geef eerlijk aan dat het alleen maar fiets foto’s zijn en ik daardoor niet echt een goed beeld van hem krijg. Een dag later allemaal andere foto’s. Tja, dan vraag ik mij af wat is zijn eigen inbreng. Plus het is een getinte man, en ik val daar niet op. Hoe ga je zo iets zeggen, zonder gelijk discriminerend over te komen.


Niet. Net zoals je niet zegt dat je iemand te dik of eigenlijk gewoon compleet onaantrekkelijk vindt. Je zegt gewoon dat iemand niet helemaal je type is of je de aantrekkingskracht niet voelt. Het is jouw smaak en niet iets waar die ander iets aan heeft om te weten.

En feline: ja zoiets denk ik ook nog inderdaad! Al vond ik dan het weken uitgebreid appen en de diepzinnige gesprekken wel weer uitgebreide investering maar either way is het gewoon een vreemde vogel en laat maar. Jammer dat je je zo voelt rond de feestdagen, misschien heb je ook genoeg op je eigen bordje om even op te focussen inderd aad en dan lekker straks weer in het nieuwe jaar nieuwe kansen.

Kira: klinkt heel goed zeg! Ik ga even teruglezen wat je eerder verteld hebt want ik loop een beetje achter geloof ik of ben de draad kwijt!
<<

Toet

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2028

Geregistreerd: 03 Sep 2013 12:00

Bericht 31 Dec 2017 14:47

Re: Datetopic #4

Ohh brrr Whatever dat klinkt niet echt als een leuke date. Irritant dat hij gaat pushen en ik vind het ook ongepast om na de eerste date te vragen of iemand met je mee naar huis gaat, dan heb je duidelijk andere verwachtingen van de date.

Kira, leuk zeg! Wat voor een feestje is het? Ik kan me jouw verhaal even niet helemaal voor de geest halen maar jullie zijn al een tijdje aan het daten?

Ik geef jullie zeker een update na donderdag! We gaan snowboarden, of nou ja hij gaat me dat leren :ja:
Hij wil daarna ook nog samen eten bij hem thuis maar ik vind het eigenlijk wel snel om de eerste keer bij hem thuis te komen dus ik zie wel hoe gezellig het ‘s middags is.
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2281

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 01 Jan 2018 13:56

Re: Datetopic #4

Wat een superleuke date Toet! Heeft hij dat bedacht? Vind 'm nu al leuk!

Ik kreeg gisteravond een whatsappje van m'n oude date, een algemeen berichtje wat ie naar al z'n vrienden heeft gestuurd. Echt zo achterlijk, volgens mij zijn we niet bepaald vrienden na 4 weken zonder contact. Vraag me echt af of ie dit zelf normaal vindt.
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1227

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 09:52

Bericht 01 Jan 2018 16:42

Re: Datetopic #4

Sorry voor het inbreken alvast (ik lees af en toe mee in dit topic), maar Feline misschien wil hij toch graag weer contact maar weet ie niet zo goed hoe te beginnen na die weken stilte? Zou je niet nog 1 keer met hem willen afspreken om het ‘live’ uit te praten?
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 01 Jan 2018 17:51

Re: Datetopic #4

Of hij heeft het gewoon naar zijn hele lijst gestuurd. Ik weet niet wat ik zou doen, waar je je zelf goed bij voelt. Of gewoon niet reageren "oh ik dacht foutje en niet per se aan mij persoonlik gericht" of wel alsnog hem ook happy new year wensen denk ik.
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2281

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 01 Jan 2018 18:02

Re: Datetopic #4

**
Laatst gewijzigd door Feline op 08 Jan 2018 11:44, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Toet

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2028

Geregistreerd: 03 Sep 2013 12:00

Bericht 01 Jan 2018 18:17

Re: Datetopic #4

Ja dat heeft hij bedacht! Het was eigenlijk nog een verrassing maar ik had het natuurlijk meteen door want we zaten vorige week een keer te facetimen en toen hadden we het over skiën/snowboarden, dat ik nog nooit heb gesnowboard en dat hij me dat ooit wel zou leren. Ik zou zelf aankomende week misschien ook nog naar de sneeuw gaan en toen ik zei dat dat niet doorging stelde hij voor om af te spreken en dat hij al een activiteit had bedacht. Toen ie daarna vroeg of ik naar Zoetermeer kon komen wist ik natuurlijk genoeg. Ik heb hem daarna nog even in de waan gelaten niks door te hebben en uiteindelijk vertelde hij het gisteren zelf, haha.

Ik zou er niet op reageren Feline. Als hij nou nog de moeite had genomen je een persoonlijk bericht te sturen was het anders maar dit komt erg ongeïnteresseerd over.

Oh ik kwam vorige week de fysio nog tegen in de stad. Weten jullie nog? Die ineens niets meer van zich liet horen terwijl mijn zonnebril daar ook nog lag. Ik zat op het terras terwijl hij de kroeg inliep, komt hij super enthousiast naar onze tafel: “Hee Toet, 3 kussen, wat leuk om jou weer te zien! Ik moet even door maar ik spreek je zo ja?” Serieus wat denken mannen nou? Ik heb hem daarna even vriendelijk laten weten dat ik het niet echt netjes van hem vond en geen behoefte had om hem “zo te spreken”.
Laatst gewijzigd door Toet op 01 Jan 2018 18:21, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 01 Jan 2018 18:18

Re: Datetopic #4

Ik zou er lekker niet op reageren denk ik.

Ik twijfel ook een beetje wat ik tegen die vogel van vrijdag moet zeggen want die appt ook (nog wel met met iets minder enthousiasme en intensiteit maar krijgt ook minimaal reactie van mij) door alsof er niets gebeurd is. Dus eigenlijk vind ik dat ik maar even moet zeggen dat ik het einde en vooral zin reactie toch wel vrij bizar vond maar hoe zeg je dat. En dan moet ik ook even uitvogelen of ik überhaupt Mig contact wil investeren.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 01 Jan 2018 18:19

Re: Datetopic #4

Haha dat was wel obvious maar wel leuk dan! En wat een ei zeg. Die was van daar festival toch? Inderdaad lekker niet dus, daaagg!
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1935

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:50

Bericht 01 Jan 2018 18:27

Re: Datetopic #4

Feline ik geloof dat ik niet zou reageren. Als hij nu nog se moeite had genomen om iets persoonlijks te sturen dan was het misschien anders. Maar dit voelt niet alsof hij echt weer contact wil.

Wat raar van de fysio Toet! Goed dat je hem hebt afgewimpeld. Je nieuwe date klinkt leuk! Veel plezier met snowboarden.

WE ik geloof dat ik er wel iets van zou zeggen. In de trant van dat je het heel gezellig vond maar het niet tof vond dat hij je vanuit het niets probeerde te zoenen en zijn gedrag daarna. Als je nog iets met hem wil natuurlijk. Als je hier dusdanig op bent afgeknapt dat je geen contact meer hoeft zou ik gewoon appen dat je een leuke avond hebt gehad maar je er geen vervolg in ziet.
Echt raar dat hij dacht je wel even te kunnen zoenen halverwege de date. Waarom doe je zoiets?
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2281

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 01 Jan 2018 18:30

Re: Datetopic #4

Oh ik ben nu al fan van jouw date Toet! Wat super leuk en lief dat ie dat bedacht heeft! Bevestigd wel hoe stom de mijne was want toen ik een uur naar hem toe reed op de 2e date had ie geen flauw idee wat we gingen doen en moest ik alsnog alles bedenken.
En die fysio is inderdaad maar vaag! Ik snap daar ook nooit wat van. Hoe reageerde hij toen je dat zei? Ik heb dat ook wel eens gedaan maar toen deed ie net of ik me aanstelde, heel irritant.

Whatever, je hebt niet veel te verliezen toch? Waarom stuur je niet gewoon: hey, sorry, ik merk dat ik wat afstandelijker ben omdat ik het niet heel chill vond hoe je liep te pushen vrijdag. Geen idee of het door het aantal drankjes kwam maar het weerhoudt me nu een beetje om weer af te spreken.' Zoiets?

Overigens heb ik besloten niets terug te sturen. Zoveelste keer dat ie laat zien totaal geen moeite voor me te willen doen. Ik hoef geen filmscene maar echt bijzonder voel ik me zo niet.
<<

Toet

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2028

Geregistreerd: 03 Sep 2013 12:00

Bericht 01 Jan 2018 18:54

Re: Datetopic #4

Arggg ja hij deed ook of ik me aanstelde en gooide er ook nog achteraan dat ik zelf anders ook niets meer van me had laten horen terwijl dat gewoon niet waar is, heel irritant. Ik had alweer spijt dat ik er iets van had gezegd. Volgende keer laat ik het lekker gaan.
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers