Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Crisp boodschappenservice

<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43718

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 18 Mrt 2019 17:32

Crisp boodschappenservice

Doet er iemand anders ook wel eens boodschappen bij de relatief nieuwe boodschappenservice Crisp?

Wij zijn fan van het eerste uur (via via hadden we vast inloggegevens gekregen toen ze nog in hun testfase zaten) en ze hebben echt mooie producten! Het is een boodschappenservice die niet aan een supermarkt vast zit, maar ze hebben hun eigen leveranciers gezocht, met name zo lokaal mogelijk. Dus mozzarella komt niet uit Italie, maar uit Groningen. Droge worst is onder andere van Brandt en Levie en natuurlijk vlees van 'eerlijke' slagerijen. Goede verse vis, maar net wat er beschikbaar is. Met name verse groenten zonder verpakking, al kan je intussen ook wel wel zakjes gesneden groenten kopen voor het gemak. Ook kun je niet altijd alle groenten krijgen, het is seizoensgebonden. Dat geeft mij bijvoorbeeld ook weer de leuke uitdaging een leuk weekmenu te bedenken met hun aanbod (wat echt best heel prima is hoor, het is niet zo beperkt, maar wel minder producten dan de AH). Ze richten zich alleen op voedselwaren, voor je wcpapier zul je alsnog naar de supermarkt moeten. Dat maakt dat ik er niet elke week bestel, maar meestal om de week of eens in de paar weken. Immers heb ik ook andere producten nodig af en toe.

Hier kun je er meer over lezen, in het artikel dat Culy erover heeft geschreven:
https://www.culy.nl/nieuws/crisp-online-verssupermarkt/

De app werkt echt heel goed vind ik (na wel een lange mail aan feedback overigens haha), de producten zijn leuk en wisselend, het aanbod wordt echt steeds beter (was eerst echt beperkt maar nu kan ik prima weekboodschappen doen op de nonfood producten na). Ze zijn ook redelijk eerlijk geprijsd, niet veel duurder dan een standaard supermarkt. Klopt ook, ik ben echt min of meer hetzelfde kwijt als wanneer ik bij de AH bestel. Verzendkosten zijn ook niet zo hoog en ze komen het met PostNL brengen. De klantenservice is ook echt super, via Whatsapp heb ik contact met ze. Toen ik een keer op de SEH belandde en m'n boodschappen niet kon aannemen was dat zo via Whatsapp geregeld dat ze de boodschappen bij de buren konden droppen. Regelmatig krijg je wat lekkers er extra bij en laatst was de kiprookworst niet leverbaar, hebben ze 'm direct in m'n winkelmandje gezet voor de volgende bestelling, kwamen ze achteraf nog zelf mee. En omdat ik blijkbaar de tip heb gegeven dat ik nog ricotta miste in het assortiment, kreeg ik net een appje van ze dat het intussen leverbaar is en dat ze het als dank voor de tip, ook vast in m'n mandje hebben gezet, gratis dus.
Oftewel, ik ben fan :) Ik ben geen sponsor ofzo verder hoor (al heb ik afgelopen zomer een halve mogelijkheid voor een baan er gehad), dus dit is gewoon een enthousiast topic voor de lekkerbekkies onder ons. Ik dacht gewoon eens peilen wie het al kent en gebruik van maakt, of dat wil gaan doen door dit topic. :angel:

Afbeelding
Let's discover the world together.
<<

Anoniem313

Bericht 18 Mrt 2019 21:12

Re: Crisp boodschappenservice

Leuk om te lezen! Ik heb al wel een account maar nog niet gebruikt. Naar aanleiding van jouw verhaal ga ik dat zeker een keer doen! Wij doen meestal AH. Picnic vind ik an zich wel fijn, maar de arbeidsvoorwaarden blijven toch wat shady. Dus als we een keer een weekje geen wc-papier nodig hebben doen we Crisp!
<<

Oreo

Kletskop

Berichten: 790

Geregistreerd: 24 Mei 2018 22:22

Bericht 18 Mrt 2019 21:18

Re: Crisp boodschappenservice

Thx voor de tip marin!
Ik zal eens kijken of ze dingen hebben die S mag. Wellicht een optie, want jumbo bezorgt hier niet :(
22112014 / 10042019
<<

Anoniem286

Bericht 19 Mrt 2019 22:01

Re: Crisp boodschappenservice

Ik ken het niet maar heb naar aanleiding van dit topic net de app gedownload. Ik ga er eens in rondkijken.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43718

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 20 Mrt 2019 10:11

Re: Crisp boodschappenservice

Leuk dat jullie erin geïnteresseerd zijn!
Oreo, ik heb even voor je gekeken en bij de producten staat in elk geval allergie-informatie. Hopelijk helpt dat en hebben ze genoeg voor je zoontje!
Let's discover the world together.
<<

Reva

Yipyapper

Berichten: 1966

Geregistreerd: 18 Nov 2013 21:57

Bericht 20 Mrt 2019 10:25

Re: Crisp boodschappenservice

Ik ben ook fan! Hulde voor de service en communicatie ook.
June schreef:Kruiden naar beschikbaarheid en emotie.
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4523

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 20 Mrt 2019 14:30

Re: Crisp boodschappenservice

Leuk! Ik zag ze al wel voorbij komen maar nog niet geprobeerd. Ik ga eens kijken.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43718

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 15 Aug 2019 13:58

Re: Crisp boodschappenservice

Is er iemand die deze service nog niet heeft geprobeerd maar wel wil gaan proberen? Ik heb een kortingcode voor 15 euro, alleen geldig voor de eerste bestelling dus ik kan het zelf niet gebruiken. Pm me maar als je 'm wilt!

Edit: Vergeven!
Let's discover the world together.
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8476

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 02 Nov 2019 10:53

Re: Crisp boodschappenservice

Ik heb net deze app gedownload, ziet er goed uit! We hebben hier in de buurt bijv geen goede slager en ook qua groente en andere versproducten vind in de dichtstbijzijnde Jumbo en Lidl niet altijd voldoen. Ik zag dat zr ook een goed aanbod aan vleesvervangende producten hebben. Wil het zeker eens gaan proberen en als het bevalt steeds de weekendboodschappen zo in huis halen.

Zijn er intussen al meer ervaringen?
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Anoniem270

Bericht 02 Nov 2019 11:35

Re: Crisp boodschappenservice

Bij jou in de buurt zit toch juist heel veel Teun?
V.W. Heeft een hele grote AH en een fijne slager en bij T heb je ook een goed gesorteerde AH en een fijne slager en vooral de bakker was ik fan van. Het pick Up point was ook ideaal. En natuurlijk de winkels bij LR.

De keuze die je daar had mis ik echt enorm in mijn nieuwe woonplaats.
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8476

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 02 Nov 2019 12:58

Re: Crisp boodschappenservice

Ja het is misschien een luxeprobleem maar met drie kleine kinderen en weinig tijd ga ik liever lopend naar de winkels in PW of laat ik bezorgen.
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Anoniem270

Bericht 02 Nov 2019 13:54

Re: Crisp boodschappenservice

Dat snap ik! Ik laat mijn boodschappen ook altijd bezorgen ?

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron