Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Caravan, bungalow, keuzes

<<

Ijsbeer

Noob

Berichten: 19

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:26

Bericht 31 Mei 2018 20:28

Re: Caravan, bungalow, keuzes

Popcorn schreef:
Ijsbeer schreef:
Popcorn schreef:Waarom vind je het een super klus Kippie? De eerste keer heb ik de vouwwagen alleen uitgeklapt en opgezet. Als je je stokken maar handig labelt en even de handigheidjes weet vind ik het echt een fluitje van een cent.


Dat is afhankelijk van wat voor vouwwagen je hebt. Wij hebben ook een jamet, een Arizona. 8 persoons maar wel zeker 4u bezig met opzetten en afbreken. 2 kanten uitklappen, waterpas zetten, voortent incl binnenhemel, luifel, inritsbaar grootzeil, 2 ondertentjes installeren, dan be je wel even bezig. Mijn ervaring is dat er veel verschil zit.in vouwwagens wat betreft opzetgemak, leefruimte, luxe...Echt met je beiden 4 uren bezig? Want dan ben je qua uren een werkdag bezig met je vouwwagen opzetten.
Wat jij noemt moeten wij ook. Op het zeilgrond na. Alles steekspel op logisch in elkaar dat als je de trucjes weet dat het heel simpel is.

Persoonlijk zou ik geen vouwwagen willen hebben waar zoveel tijd in zet. Dan is het ineens de moeite niet meer waard om 2 nachtjes weg te gaan.4u met zn 2e is van aankomst tot volledig opstaan. Dus alle bedden opgemaakt, luchtbedden opgepompt, water aansluiting en gas aansluiting klaar. Kastje in voortent opgezet.
Wij gaan dan ook vooral 3 weken op dezelfde plek kamperen!
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 9332

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:24

Bericht 02 Jun 2018 12:19

Re: Caravan, bungalow, keuzes

Salome schreef:
Zora schreef:Ohhh fantastisch! Wat mooi! Lijkt me echt geweldig hoor... misschien doen we dat ooit nog wel :) Gaaf hoor!

Ik word r altijd blij van om te lezen hoe enthousiast jij over kamperen bent :smile:


Haha oh echt? Haha wat leuk :D
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
Vorige

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers