Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Cadeautje moeder operatie

03 Apr 2018 17:25

Volgende week wordt mijn moeder geopereerd. Ze heeft een tumor en deze zal worden verwijderd. Ik wil haar heel graag iets geven voor als de operatie achter de rug is, maar ik kom er nog niet goed uit wát ik dan wil geven. Misschien hebben jullie nog goede ideeën? Alvast bedankt!

Re: Cadeautje moeder operatie

03 Apr 2018 18:14

Wil je iets blijvends geven of iets waar ze vooral kort na de operatie wat aan heeft?

Je zou bijvoorbeeld een kussensloop kunnen geven met een foto van de kleinkinderen. Dit vrolijkt meteen haar saaie ziekenhuisbed op.

Verder een mooie armband/ring/ketting. Een sleutelhanger (bij de tuinen hebben ze mooie, symbolische). Een fijne bodylotion. Enz.

Re: Cadeautje moeder operatie

03 Apr 2018 20:10

waar ik zelf erg blij van werd naar de operatie was van alle kaarten die ik kreeg. De vele bloemen. De dvd's. En kreeg een puzzelboekje ik dacht toen echt wat moet ik er mee. Maar heb het veel gebruikt en had hem zo uit tv kijken was soms wat vermoeiend. En kreeg veel tijdschriften.

Je zou voor je moeder ook een mooi sieraad kunnen geven, of iets van een gelukspoppetje

Re: Cadeautje moeder operatie

03 Apr 2018 20:16

Ik heb mijn moeder voor haar operatie aan een hersentumor een knuffelbeer gegeven. Klinkt misschien een beetje kinderachtig, maar ze heeft er veel aan gehad. Ze heeft 3 weken in het ziekenhuis gelegen en veel pijn gehad en ze vond het toen echt fijn om er mee te slapen als een soort van steun.

Re: Cadeautje moeder operatie

03 Apr 2018 20:33

Wat een mooie en lieve ideeën! Bedankt!!!

Ik denk dat ik een soort 'verwenmandje' ga maken met dingen die ze lekker vindt, iets om te lezen, iets leuks van de kinderen (superleuk idee, dat kussensloop, ga ik doen!) en als hoofdcadeau een mooi sieraad. Ik heb flink zitten zoeken en ben nu uitgekomen op een mooie armband van Heart to get met een labradoriet erin. Labradoriet werkt schijnbaar beschermend en geeft energie, in ieder geval vind ik de betekenis erg mooi en toepasselijk.

En onwijs lief Scandic, die knuffelbeer. Ik vind het helemaal niet kinderachtig, ik denk dat je daar nooit te oud voor bent. Wat fijn dat je moeder daar zo'n steun aan heeft gehad!

Re: Cadeautje moeder operatie

03 Apr 2018 22:45

Ik had voor de operatie een geluksbeeldje gegeven
Na de operatie een bloempotje met snoepjes en daarin als bloem stond een harten ballonnetje.
Dit vond ze erg leuk en veel zusters / dokters en bezoek gaf aan dat zo leuk tw vinden.
Was gewoon een kleinigheidje

Ik had ook een verwenpakketje gemaakt met lekkere douchegel, favo luchtje, boek, dropjes, lotion doekjes en een bedel voor aan de Pandora armband
Plaats een reactie