Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Cadeau voor vriend

<<

Winegum

Major Yipyapper

Berichten: 4015

Geregistreerd: 26 Okt 2013 18:21

Bericht 06 Apr 2018 10:06

Cadeau voor vriend

Ik heb nog niet zo heel erg lang een relatie en nou is hij dus volgende week jarig.
Normaal ben ik echt de attentheid zelfe. Ik verzin leuke cadeautjes en dingetjes voor iedereen. Maar ik vind het nu echt super lastig.

Op zijn verjaardag heeft hij vrij genomen en gaan we er lekker op uit en in de avond lekker uit eten. Dat betaal ik dan allemaal. Maar ik wil nog iets tastbaars geven, iets leuks.

Maar wat?! Ik heb geen idee! Max een euro of 50. Maar als iemand echt een super leuk idee heeft wat meer geld kost sta ik daar ook wel over open.

Ik zat te denken aan motorhandschoenen. Hij is namelijk bezig om zijn motorrijbewijs te halen. Maar die zijn eigenlijk weer duurder. En ik wil eigenlijk geen waardebon geven ofzo, maar echt een cadeautje op de dag zelf kunnen geven.

Hij is verder sportief. Basketbalt vrij veel, is nu dus bezig om zijn motorrijbewijs te halen. Heeft verder geen specifieke hobby's waar je iets voor kunt kopen, of dingen die hij spaart.

Lastig lastig dus! Een drinker is hij overigens ook niet.

Iemand nog een leuk idee?
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11831

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 06 Apr 2018 10:15

Re: Cadeau voor vriend

Misschien kan ja gaan kijken voor een niergordel voor het motorrijden. Je wilt hem veilig op de motor hebben toch?
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers