Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


burenoverlast

<<

Anoniem223

Bericht 16 Okt 2017 13:52

Re: burenoverlast

Joey schreef:Voor zolang dit toch nog wel gaat duren, nog even een tip. Ik heb een koptelefoon met noise cancelling. Zo ontzettend blij mee! Ik heb het afgelopen jaar heel veel thuis gezeten terwijl ze naast mijn huis een nieuw appartementencomplex bouwden, echt niet grappig.. Ik herken dat stressgevoel van wat je nu beschrijft ook helemaal. Nou stopte het lawaai bij mij gelukkig tussen 16 en 17u altijd en had ik er in het weekend geen last van. En kun je moeilijk 24 uur met een koptelefoon op gaan lopen.. Maar het kan je wel op momenten even wat rust bieden. Die koptelefoon sluit geluid van buitenaf echt best wel goed af, ook als een rustig muziek of een podcast of radio afspeelde.


Die heb ik inderdaad ook in gedachten. Het idee staat me echter wel tegen, dat ik in mijn eigen huis dagelijks met zo'n ding moet gaan rondlopen omdat mijn buurman zoveel lawaai maakt.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1674

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 16 Okt 2017 13:57

Re: burenoverlast

Dat snap ik :)
Helemaal als het iets is wat je anders nooit zou doen. Ik gebruik mijn koptelefoon zo vaak dat die stap voor mij niet zo groot is.
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2178

Geregistreerd: 22 Feb 2015 15:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 16 Okt 2017 14:16

Re: burenoverlast

Joey, welke koptelefoon heb jij? Ik heb ook nogal last van geluiden buitenshuis dus dat zou echt een uitkomst zijn!
De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is ~ Godfried Bomans
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers