Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Bureaufiets

25 Jun 2018 19:10

Heeft er hier iemand ervaring met een bureaufiets? Is dat fijn? Of is het typisch zoiets dat je een paar keer doet en daarna nooit meer? En zijn er ook fietsdingen die onder een zitbureau passen? Mijn bureau op kantoor is namelijk niet in hoogte verstelbaar.

Re: Bureaufiets

25 Jun 2018 19:12

Bij ons op kantoor hebben ze zo'n ding, maar die is enorm hoog, waardoor je bureau ook omhoog moet. Eigenlijk moeten ze ook niet onder een bureau passen, want dan zit je niet ergonomisch op de fiets.
Heb het zelf nog nooit geprobeerd, lijkt me helemaal niet fijn, zonder rugsteun.

Re: Bureaufiets

25 Jun 2018 20:30

Ik sta voor de klas en heb er geen, maar mijn zwager heeft er wel een op kantoor. Hij is er wel over te spreken, zeker omdat de bureaus ook op de juiste hoogte kunnen worden ingesteld. Hij is 1,5 jaar geleden aan een dubbele hernia geopereerd en hierdoor is het voor hem extra prettig om tijdens zijn werkdag even te kunnen ‘ fietsen’.
Mijn ex had, voordat ik daar vertrok er eentje gekocht waarbij hij op zijn bureaustoel kon trappen, maar geen idee hoe of wat want hij was in mijn ogen al te lui om het te doen ( hij moest van de fysio meer bewegen).

Re: Bureaufiets

26 Jun 2018 09:17

Volgens mij passen die niet onder een gewoon bureau. Dan zou je echt vooruit moeten trappen, in plaats van naar beneden. Ik zou er ook graag een willen!
Mijn baas heeft wel een zit-sta-bureau. Denk dat je er zo een nodig hebt voor zo'n fiets.

Re: Bureaufiets

11 Jul 2018 19:24

Wij hebben ze ook op het werk. Je bureau moet wel omhoog kunnen. Ik vond het niet fijn omdat je toch beweegt door het fietsen. En zodra ik ging typen, stopte ik met fietsen. Je moet het echt oefenen om het te kunnen combineren. En je krijgt het ook warm ;)
Plaats een reactie