Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Brainwash

04 Mei 2018 15:36

Hoe bevalt die bij jullie?
Ik ga normaal naar een kennis die kapster is, maar als ze mn haren verft valt t uedere x anders uit dan ik verwachtte. Ze zegt ook dat t niet anders kan. Nu wil ik t eens ergens anders proberen (soort Ze vond opinion;)) en was nieuwsgierig naar brain wash. Nu ben ik er vandaag 2x geweest en beide keren 45/60 min wachttijd.
Is dit normaal? Ze zeiden wel dat t deze week wel wat drukker was geweest. Mss door de mei vakantie? Ik kan me ook wel voorstellen dat bijv een zaterdag ook weer drukker zal zijn.
Ervaringen:) qua wachttijd maar ook als service;)

Re: Brainwash

04 Mei 2018 15:54

Ik ben er een keer geweest in Nijmegen. Daar voelde ik me niet echt gezien en slecht geknipt, maar daardoor verder dus geen ervaring meer opgedaan daar!
Laatst gewijzigd door June op 04 Mei 2018 16:27, in totaal 1 keer gewijzigd.

Re: Brainwash

04 Mei 2018 16:23

Toen ik nog midden in de stad woonde ging ik er regelmatig naar toe. Ik probeerde dan wel om er al rond openingstijd te zijn anders duurde het altijd wel even. Ik vond ze prima knippen. Meer heb ik er overigens nog nooit laten doen. Nu wonen we ondertussen zeven jaar buiten het centrum en is de overbuurvrouw kapster. Dus als ik ga ga ik naar haar.

Re: Brainwash

04 Mei 2018 16:35

Ik ben er twee keer geweest ( ook N.ijmegen) twee verschillende filalen. Dat was vooral omdat mijn haren echt geknipt moesten worden en ik geen tijd had om naar het dorp van mijn ouders te gaan voor de kapper. Ik kom er niet graag terug.
Ik ben vorige week bij een oud klasgenootje geweest en ik heb het er met haar over gehad. Iedereen die daar knipt moet zoveel mogelijk klanten knippen om inkomsten te halen. Ze zullen er niet veel tijd voor je nemen qua advies o.i.d. Zeker omdat jij je wilt laten verven zal ik toch kiezen voor een andere kapper.

Re: Brainwash

04 Mei 2018 18:06

Ik ga er altijd heen. Knippen doen ze prima vind ik en ik laat af en toe een balayage zetten. Daar nemen ze ruim de tijd voor, ik zit er dan zeker 4 uur.

Re: Brainwash

04 Mei 2018 18:15

Twee keer geweest en beide keren niet tevreden. Eerste keer een bob laten knippen, was de kapster gewoon plukken vergeten en hing er bijvoorbeeld nog een hele pluk achterop m’n hoofd die vijf cm langer was dan de rest, gewoon vergeten. Door de leidinggevende opnieuw geknipt maar dat was evengoed happerig. Een jaar geleden even daar geweest omdat ik alleen even het model er opnieuw in wilde laten knippen, maar ik weet niet wát ze gedaan hebben, maar er was geen volume in te krijgen. Viel alleen maar sluik en bijna dood recht naar beneden.

Re: Brainwash

04 Mei 2018 20:41

1x geweest en nooit meer. Scheef geknipt en ipv met highlights kwam ik een soort van oranje thuis. Terwijl ik al vaker highlights gehad had.

Re: Brainwash

04 Mei 2018 22:06

Ik ga er ook weleens naartoe. Volgens mij wonen wij in hetzelfde dorp toch? Ga meestal maandagmorgen zo vroeg mogelijk, hoef nooit lang te wachten. Zal idd wel een de vakantie liggen denk ik!

Re: Brainwash

05 Mei 2018 09:18

Bij mijn ouders in het dorp is het prima. Zijn vriendelijk, knippen prima, ben daar tevreden. Laatste keer ging ik hier in de stad en dat was echt niks. Wel vriendelijk (vooral in het begin, daarna werd dat ook minder) en was gewoon niet goed. Maar ja, dan is het al te laat. Ga voortaan dus naar die bij mijn ouders in het dorp.

Re: Brainwash

05 Mei 2018 16:45

Ik ga er liever niet meer heen. Onvriendelijk personeel, terwijl er allemaal wachtende klanten zijn gaan zij met zn tweeen pauze houden, voor de deur buiten staan roken.

Ik ben fan van ami kappers, die zitten ook in veel steden en dorpen. In verschillende filialen geweest en altijd erg vriendelijk

Re: Brainwash

05 Mei 2018 18:09

Tnx voor de reacties! Was erg nieuwsgierig

Kreeft, ja dat had ik eerder gezien hier volgens Mij, alleen geen idee wie je bent haha. Uit G toch?

Re: Brainwash

05 Mei 2018 19:52

Het hangt volgens mij inderdaad van het filiaal af, je moet het een beetje treffen. Ik ben tot nu toe wel tevreden, zowel over knippen als highlights erin laten zetten. En geen gehaast gevoel of zo erbij gehad.

Re: Brainwash

05 Mei 2018 19:59

Maple schreef:Twee keer geweest en beide keren niet tevreden. Eerste keer een bob laten knippen, was de kapster gewoon plukken vergeten en hing er bijvoorbeeld nog een hele pluk achterop m’n hoofd die vijf cm langer was dan de rest, gewoon vergeten. Door de leidinggevende opnieuw geknipt maar dat was evengoed happerig. Een jaar geleden even daar geweest omdat ik alleen even het model er opnieuw in wilde laten knippen, maar ik weet niet wát ze gedaan hebben, maar er was geen volume in te krijgen. Viel alleen maar sluik en bijna dood recht naar beneden.


Dat eerste stuk van de bob en gewoon lange slierten ertussen en ongelijk lijkt mijn verhaal wel. Heb mijn geld terug gekregen en ben ergens anders heen gegaan. Ook geen goede ervaring met ze.

Re: Brainwash

05 Mei 2018 20:44

.
Laatst gewijzigd door Anoniem288 op 28 Aug 2020 18:47, in totaal 1 keer gewijzigd.

Re: Brainwash

06 Mei 2018 12:57

Elro schreef:Tnx voor de reacties! Was erg nieuwsgierig

Kreeft, ja dat had ik eerder gezien hier volgens Mij, alleen geen idee wie je bent haha. Uit G toch?


Ja klopt! Ik weet alleen dat je uit hetzelfde dorp komt, ken je verder ok niet hoor.

Re: Brainwash

07 Mei 2018 07:53

Ik kom er ook vaker, tot nu toe alleen voor knippen en ik vind het prima daar. Ja op sommige momenten is het er druk, maar zo is dat nu eenmaal als ze zonder afspraak werken. Ik probeer dan ook vroeg in de ochtend te gaan, of rond etenstijd (ze hebben ook koopavond).

Re: Brainwash

14 Mei 2018 13:33

Zelf geen ervaring mee, maar heb meerdere slechte verhalen gehoord dus ik blijf veilig bij mijn wat duurdere kapper,haha.
Plaats een reactie