Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Bouwkundige keuring

<<

Julia

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 452

Geregistreerd: 18 Okt 2017 14:08

Bericht 03 Nov 2017 09:45

Re: Bouwkundige keuring

Fijn dat het zo is meegevallen. En dat vind ik altijd fijn van een bouwkundig rapport, je weet waar je aan toe bent en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten.
♥ 18-09-2013 ♥ 26-05-2016 ♥
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6065

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 04 Nov 2017 13:57

Re: Bouwkundige keuring

Puck schreef:
Fiederilsje schreef:Puck, waarom niet via Vereniging Eigen Huis?


Mijn man heeft al een aantal keer een keuring opnieuw uit moeten voeren omdat de potentiële kopers niet tevreden waren met de keuring uitgevoerd door Vereniging Eigen Huis. De opnames en rapportages waren erg summier en hij vond ook elke keer meer gebreken.


Oh dat verbaast me. Mijn man (doet geen keuringen) is destijds meegeweest en was erg tevreden. We hebben geen referentiemateriaal maar we vonden het rapport duidelijk, overzichtelijk en met genoeg informatie. Ligt er misschien ook aan wie de keuring uitvoert.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2210

Geregistreerd: 24 Dec 2013 23:54

Bericht 04 Nov 2017 20:47

Re: Bouwkundige keuring

Wat fijn dat het is meegevallen! Toch fijn dat het gedaan is, nu weet je iig wel waar je aan toe bent en dat je geen verrassingen staan te wachten.
Afbeelding

I & N juni 2010
<<

Safwat

Noob

Berichten: 1

Geregistreerd: 07 Nov 2017 00:35

Bericht 07 Nov 2017 00:50

Re: Bouwkundige keuring

Al was het een te late reactie maar toch zou ik iedereen willen aanraden om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren door een goede bouwkundige ingenieur en niet zomaar iemand van welke instantie dan ook.

Goed om te weten: Wij zijn onderzoeksplichtig volgens de Nederlande wet. Andersom is ook geldig: Verkoper heeft een meldingsplicht volgens de NL wet.
Dus mochten er achteraf gebreken zijn dan kunt u te allen tijde op de verkoper terugvallen. Anders heeft u geen poot om op te staan.
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Meg, woezel