Spencer schreef:Pasta met bloemkool en worst en pijnboompitten eten wij regelmatig. Heel lekker!
Spencer schreef:http://m.24kitchen.nl/shows/grenzelooskoken/recepten/orecchiette-salsiccia-e-cavolfiore
Mezcla schreef:Bloemkool curry inderdaad, zo lekker. Wat overigens ook heel lekker is, heb ik pas uitgevonden, is bloemkool op de bbq, gewoon stronkjes aan een saté prikker doen. Dat wordt dan echt lekker krokant, lekker met gewoon wat zout of een pittige kruidenmix.
Urban Naked schreef:
Ik heb laatst een hele bloemkool in de oven geroosterd. Het zal wel aan mijn manier van kruiden gelegen hebben, maar ik vond het afschuwelijk en m'n man ook!
Alibi schreef:Mosterdsoep! Echt je proeft de bloemkool niet ;)
Ik ga het recept even opzoeken.
Found it
Ingredienten:
1 bloemkool
1 liter groentebouillon
2 eetlepels mosterd
Kook de in stukjes gesneden bloemkool 10 minuten in 1 liter bouillon.
Zodra deze zacht genoeg is fijnmixen met een staafmixer.
Mosterd toevoegen nog even mixen en klaar is je soep.
Amandine schreef:Ik maak 'm zo meestal klaar, zonder de boontjes: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R9 ... rode-curry
Of ik maak er soep van.
Chaos schreef:Ik doe het door de kip tandoori.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers