Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Bladruimte (keuken)

<<

Anoniem239

Bericht 13 Jan 2018 12:45

Re: Bladruimte (keuken)

Onze keuken is in een L. Vooral het hoekstuk zijn we blij mee qua ruimte omdat dit ook lekker diep is.
Van het raam naar de kookplaat gemeten is 140 cm. Ons blad is 58cm diep.

Afbeelding

Afbeelding
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1297

Geregistreerd: 11 Okt 2015 19:55

Bericht 13 Jan 2018 13:20

Re: Bladruimte (keuken)

ik heb 120cm werkruimte(2 kastjes) wat ruim genoeg is voor brood smeren, snijden enzovoort.
aan de andere kant van de gootsteen 60cm werkblad waar de waterkoker en de senseo staan.
naast de kookplaat aan beide zijden 40cm werkruimte. dat is genoeg ruimte om de spullen tijdens het koken kwijt te kunnen en eventueel de frituurpan.

bij de oude indeling hadden we meer werkblad maar deze was minder efficiënt verdeeld waardoor het qua werkruimte minder voelde. dat kwam ook doordat we toen geen vaatwasser hadden en er altijd wel wat vaat op het aanrecht stond.
Afbeelding
<<

GeKKiE

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3560

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:30

Bericht 14 Jan 2018 07:13

Re: Bladruimte (keuken)

Hier kun je zien hoeveel werkbladruimte wij hebben.
Afbeelding
Er ligt nu van alles. Maar tussen de kookplaat en de wasbak heb ik altijd plek genoeg. Links naast de kookplaat zet ik soms wat spullen klaar uit de koelkast die ik nodig heb.
Afbeelding
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 12210

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 15 Jan 2018 09:28

Re: Bladruimte (keuken)

Wij hebben eigenlijk exact dezefde opstelling als Gekkie, maar dan net iets smaller tussen fornuis en wasbak (m.u.v. de hoge kast waar haar oven/magnetron in zit, die zit bij ons in de hoge kast naast het fornuis). Ik heb in principe altijd voldoende aan de ruimte tussen het fornuis en de wasbak, alleen als je met z'n tweetjes in de keuken staat is het wel krap. Als we gaan verbouwen zou ik liever een keuken willen met een eiland. In ieder geval iets zonder hoek, in die hoek heb je zoveel loze ruimte.
November 2016 ♥
Augustus 2019 ♥♥
Afbeelding
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers