caribbeanlover schreef:Huppekee schreef:Maple schreef:Gourmet Garden en Van Haver Tot. Van de vegetarische slager heb ik eigenlijk alleen nog maar het kruimgehakt op, dat vond ik goed te doen. Ik wil de kipstuckjes nog proberen omdat ik kipfiletjes eigenlijk maar vieze dingen vind om in stukjes te snijden, en de kant en klare blokjes/reepjes kipfilet zien er ook nooit echt aantrekkelijk uit. Ik lust verder wel gewoon kip trouwens maar ik word een beetje naar van de structuur/het snijden van rauwe kip.
Dan zou ik lekker kipfiletreepjes kopen (al gesneden). Ik vind die kipstuckjes zo vies van structuur....
Wat kan de structuur nou doen aan de smaak? Zolang de smaak goed is maakt de structuur toch niet uit?
Skyler schreef:Ik heb toevallig deze week voor het eerst de filet voor op de boterham van Garden Gourmet gegeten. Erg lekker en goed betaalbaar met € 1,99 voor 125 gram.
Radler schreef:Heeft iemand ervaring met de producten van Mister Kitchens?
Ik probeer wat meer biologisch en minder vlees te eten en de V-burger Thaise curry en de V-spread chili paprika en appel kerrie lijken mij erg lekker.
Benieuwd of iemand ze wel eens geprobeerd heeft :-)
Radler schreef:Wij hebben geen Hoogvliet hier ;-)
Ken het van “vroeger” maar is niet landelijk.
Maar dank je voor de tip!
Radler schreef:Goeie, die had ik nog niet gezien. Ik check optimel wel regelmatig, maar nu al tijdje niet naar gekeken.
Morgen meteen halen :-)
Thanks voor de tip
Gebruikers in dit forum: High Heels