Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Barst in scherm, screen-protector of niet?

<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2197

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:49

Bericht 22 Sep 2017 14:26

Barst in scherm, screen-protector of niet?

Er zit een barst in het scherm van m'n telefoon, balen!
Ik dacht dat ik zo'n screen-protector had, maar nu twijfel ik of die er al af is. Ik voel/zie namelijk nergens een randje om 't er weer af te pulken.

Maar goed, ervan uitgaande dat het er niet meer op zit: kan het/is het slim/heeft het nut als ik nu alsnog een screen-protector eroverheen doe, zodat hij niet verder kapot kan gaan?

Het is een iPhone 6S van net geen jaar oud...
<<

Pluis

Kletskop

Berichten: 522

Geregistreerd: 20 Mrt 2016 13:19

Bericht 22 Sep 2017 15:29

Re: Barst in scherm, screen-protector of niet?

Mijn ervaring met screenprotectors is dat je die echt wel ziet zitten. Ik had ook al heel snel een barst in m'n scherm van mijn iPhone 6 en na 2x laten maken heb ik bij de 3e keer een getemperd glas screenprotector over de barst geplakt. Daar heeft de telefoon het een jaar mee vol gehouden. Als er alleen een barst in zit is de screenprotector ook goed te vervangen maar als het scherm echt aan stukken is komen de stukjes glas mee bij het verwijderen

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers