Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Barcelona, hotel tips gezocht!

<<

Kreeft

Major Yipyapper

Berichten: 2647

Geregistreerd: 04 Sep 2013 01:06

Bericht 10 Jul 2018 14:32

Barcelona, hotel tips gezocht!

Vriend en ik hebben de laatste 2 weken van september vakantie, en willen dan een weekje naar Barcelona gaan. Nu zijn we op zoek maar een leuk hotel. Onze voorkeur heeft de wijk El Born. Wie heeft er een leuke/betaalbare tip?
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4115

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:32

Bericht 10 Jul 2018 17:43

Re: Barcelona, hotel tips gezocht!

Wij zaten niet in die wijk, maar wel in een ander fijn hotel: het Gates Diagonal, vlakbij de Torre Agbar. Metro om de hoek en een winkelcentrum dichtbij.
Alles is perfect, als je van een beetje chaos houdt.
― Loesje
<<

Kreeft

Major Yipyapper

Berichten: 2647

Geregistreerd: 04 Sep 2013 01:06

Bericht 11 Jul 2018 09:04

Re: Barcelona, hotel tips gezocht!

Dankje Tom voor je reactie! Ik ga nog even verder zoeken, El Born heeft toch wel onze voorkeur. Vliegtickets heb ik gisteren al wel gekocht, retour voor 2 personen €144,-!

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers