Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Anticonceptie pleister

<<

Framboos

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1335

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:13

Bericht 02 Mei 2018 09:53

Re: Anticonceptie pleister

Cotton schreef:
Tabbie schreef:Hi Cotton, ik kan ook niet bij mijn baarmoedermond hoor! Die ligt super diep. Je doet het gewoon in als tampon en haal het er ook zo weer uit.

Echt? Ik dacht dat dat ding om die bm mond moest vallen? Hmm..

Nee hij hoeft niet om je baarmoedermond hoor, dat zou mij ook niet lukken. Gewoon erin als een tampon. Ik ben er echt super tevreden over. Hoef er maar twee keer per maand aan te denken (eruit en week later weer erin) en voor hem nooit zitten. Voor mij echt de ideale anticonceptie.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Ell

Noob

Berichten: 112

Geregistreerd: 14 Mei 2018 12:34

Bericht 21 Mei 2018 19:25

Re: Anticonceptie pleister

Die pleisters kende ik ook nog niet. Lijkt me niet heel fijn omdat je dat ziet zitten en ze vies worden. Ik had al 3 jaar geen pil meer (condooms), en overweeg nu de nuvaring. Hoewel ik moet zeggen dat ik nu na bijna 10 wk het nog echt niet zie gebeuren hoor. Die hechtingen doen nog steeds pijn met wassen.
Vorige

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers