Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Re: Anticonceptie pleister

02 Mei 2018 10:53

Cotton schreef:
Tabbie schreef:Hi Cotton, ik kan ook niet bij mijn baarmoedermond hoor! Die ligt super diep. Je doet het gewoon in als tampon en haal het er ook zo weer uit.

Echt? Ik dacht dat dat ding om die bm mond moest vallen? Hmm..

Nee hij hoeft niet om je baarmoedermond hoor, dat zou mij ook niet lukken. Gewoon erin als een tampon. Ik ben er echt super tevreden over. Hoef er maar twee keer per maand aan te denken (eruit en week later weer erin) en voor hem nooit zitten. Voor mij echt de ideale anticonceptie.

Re: Anticonceptie pleister

21 Mei 2018 20:25

Die pleisters kende ik ook nog niet. Lijkt me niet heel fijn omdat je dat ziet zitten en ze vies worden. Ik had al 3 jaar geen pil meer (condooms), en overweeg nu de nuvaring. Hoewel ik moet zeggen dat ik nu na bijna 10 wk het nog echt niet zie gebeuren hoor. Die hechtingen doen nog steeds pijn met wassen.

Re: Anticonceptie pleister

11 Jul 2018 16:52

Gympie schreef:Ik gebruik deze pleister.Nadelen:

- ik wissel de armen elke week af, maar hou altijd een paar dagen een vierkant plekje op de huid waar je kan zien dat de pleister gezeten heeft.Dat kan je makkelijk verwijderen met chloorhexidine (sterilon)

Re: Anticonceptie pleister

11 Jul 2018 17:43

Huidvriendelijker is denk ik verwijderen met babyolie. Zoete olie/amandelolie iets in die trant. Daar verwijderen wij op het werk de randjes van de exelon/fentanyl pleisters mee.

Re: Anticonceptie pleister

12 Jul 2018 20:18

Aan de dames die nuvaring gebruiken. Ik heb hem ooit gehad, maar heb ook wel ervaren dat hij er tijdens de seks wel eens uit is gekomen. Hebben jullie dat ook? Dat was voor mij reden om er mee te stoppen terwijl ik het verder heel prettig vond. Of heb ik gewoon iets fout gedaan toen?

Re: Anticonceptie pleister

12 Jul 2018 20:26

Kan zijn dat hij dan nier diep genoeg zat NerdChic.
Als de ring er eventjes uit is, is dat niet erg. Dat mag maximaal 3 uur.

Re: Anticonceptie pleister

14 Jul 2018 06:31

Ik ben niet bekend met het gebruik van de pleister. Wel troffen we laatst een meisje met zo'n pleister op haar arm. Mijn man vraagt voor hij nadenkt en vroeg het meisje dus wat voor pleister het was. En zij legde uit dat het dus ging om een anticonceptie pleister. Ze was er laaiend enthousiast over en het was zo makkelijk in gebruik (plus uitleg gebruik pleister). Maar ik was al afgehaakt toen ik die pleister op haar arm zag zitten. Ik kon gelijk een aantal nadelen bedenken, ook na haar verhaal. Het zou niet mijn manier zijn van voorkomen dat ik zwanger word.

Re: Anticonceptie pleister

14 Jul 2018 08:43

Pleister kan ook op andere plekken gelukkig.
Plaats een reactie